krasnal Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) ja słyszałem że jakiś gościu spalił "panewki"Do spalenia to raczej nie doszło ale silnik miał niezły remoncik. Pogadaj z Cotletem - opowie Ci jak wracał z Rybnika do Wrocka w zeszłym roku, po nocnym strzelaniu :banghead: W tym roku przynajmniej rozgrzał silnik przed akcją :icon_mrgreen: A co do strzelania 535 to raczej ciężko ją do tego zmusić - próbowałem i coś marnie wychodziło. 1100 lepiej sobie z tym poczyna - szczególnie przy schodzeniu z obrotów w czasie jazdy :buttrock: Edytowane 5 Maja 2006 przez krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Przemoopoprostu sprawdx sam :icon_mrgreen: od jednego strzalu chyba nikomu sie jesszcze nic nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Sylwek no wiesz sprawdzałem dzisiaj ale może nie umiem tego zrobić!!Może podczas jazdy wyjdzie, prubowałem różnych sposobów!!Jakby coś mi mógł podpowiedzieć to piszcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dee Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Przemoo- a masz 4 suwowy silnik czy dwusuwowy ?? a do reszty - w leciwym motocyklu, widzialem jak po strzale odpadł cały układ wydechowy - co prawda jebnęło jak w czasie burzy, ale sie popsuło .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Niestety mam 2T!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 PRZEMOOSprobuj na 1 biegu rozpedzic sie do wysokich obrotow i odpusc gaz i wylacz zaplon. POczekaj tak hmm 1.5-2 sek i wlacz zaplon. Powinno zadzialac :icon_twisted:Jak sie uda to napisz POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 probowalem w swoim badziorku...dziala, ale zal mi sie go robi jak tak "kaszle" wiec nie bede go zmuszal :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoxl Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Ja mam pusty wydech i mi strzela jak schodzi z obrotów. Z tym odcinaniem zaplonu to świetna zabawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Kiedyś, parę lat temu byłem świadkiem takiej sceny:Budowałem mostek na jednym pasie drogi a po drugim odbywał się ruch. W pewnej chwili usłyszałem jakiś strzał i w tym samym czasie przejechało kilka motocykli. Za chwilę patrze a moto się zatrzymują i kolesie zaczynają czegoś szukać po rowach i na poboczu drogi. Chyba podczas zabawy coś im wyleciało z wydechów.Oby Was taka przygoda nie spotkała.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 http://83.149.73.174/~wheeliholi/gallery/a...Clipboard01.jpg ...ale olejaki sa do tego stworzone :D masz do tego jakis specjalny, własny, nietajny przepis?podzielisz sie nim?> :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 A ja widziałem filmik jak kolesiowi dziure wyrwało z boku tłumika od strzelania,ale tłumik się wymieni i sprzeda ,oto "użytkowane przez kobiete, nie katowane" :wink: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Mojemu znajomemu w gsx600f od strzelania pokrzywiły się zawory :/A z mój strzela z ogniem. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Ja ostatnio jechałem z moim brejdakiem suzuki intruderkiem 125 (aktualnie do sprzedania http://allegro.pl/item106116487_suzuki_intruder_125.html ). Akurat jakoś naleciało go na strzelanie, strzelił raz wszyscy ludzie na ulicy się patrzą :icon_twisted:. Stoimy na światłach skrecamy w prawo przed nami stoi zardzewiały polonez truck.Zielone i jedziemy nagle cos polonezik zaczoł zwalniac i w pewnym momencie jak coś nie jebnie:D:D Ja się rozglądam czy wszystko całe patrze a za tym polonezem z wydechu dosłownie czarna chmura dymu:D widać ze diesel:D Co do odgłosu to moglismy się schować w porównaniu do poldka:D Edytowane 3 Czerwca 2006 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Witam.Do spalenia to raczej nie doszło ale silnik miał niezły remoncik. Pogadaj z Cotletem - opowie Ci jak wracał z Rybnika do Wrocka w zeszłym roku, po nocnym strzelaniu :D W tym roku przynajmniej rozgrzał silnik przed akcją :)Danielkowi na pewno chodzilo o Cotleta. Byl juz wciety jak sluchal opowiesci ;) A co do strzelania 535 to raczej ciężko ją do tego zmusić - próbowałem i coś marnie wychodziło. 1100 lepiej sobie z tym poczyna - szczególnie przy schodzeniu z obrotów w czasie jazdy :flesje:Krasnal nie przesadzaj. Pewnie jest to wina tego ze jeszcze swojej 535 nie wyregulowalem idealnie ale jak gwaltownie schodze z obrotow to wali jak z karabinu :flesje: PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A czy możliwe jest strzelanie silnikiem 2t? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi