Kaze Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Chyba Rapid zająłby sie Twoim kołem. Oni tam centrują i wyważają koło ale ceny mają z kosmosu. Podzwoń i popytaj po serwisach w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Hard Rock Garage, też wywazają koła, itp ale ceny zapewne niższe niż rapid. są na ul. Dolna Wilda. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 4 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Siemka. prosze pomozcie zebym mial wkoncu moje pierwsze enduro. Potrzebuje silnik od dt 125. Moze byc od bardzo starej. Wazne zeby cylinder byl zeliwny. Na allegro nic ciekawego i taniego wmiare nie ma. Moze ktos z was ma na sorzedaz jais silnik. Piszcie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 A jakie sianko masz do dyspozycji?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 no wlasnie nie mam pojecia ile moze taki stary silnik kosztowac. mam tak z 600-700zl. nie mam pojecia czy o starczy http://forum.motocyklistow.pl/Amatorski-To...owa-t15392.html czy ten tor jeszacze istnieje i ktos na nieog jezdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Istnieje :)pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 cos daleko uciekl ten nasz temat az go znalesc nie mogelm wiec pisze zeby byl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 mam pytanie. czy po pobligonie w biedusku mozna sobie pojezdic po tych czolgowskach czy jest to zabroinione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 dobra odnalazlem nasz stary tema t juz mocno rozwiniety wiec ten http://forum.motocyklistow.pl/Enduro-croso...d33-t70936.html jest do usuniecia. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha75 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Poszukuję namiarów na tor i właściciela w Morawsku. Mieszkam w pobliżu i chciałbym tam pośmigać :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 napisz do bary`ego albo do dominiaka oni wiedza bo tam jedzili kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 odnosnie pytania tamtego na tamtym temacie. jestem z moraska, tzn z piatkowa,ale to bardzo blisko morask. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boatman Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Witam,Szukam kogoś do wspólnych jazd. Niestety wszyscy moi znajomi mają motocykle szosowe... Stawiam pierwsze kroki w enduro i chętnie bym się do kogoś podłączył, posłuchał paru wskazówek i co nieco podpatrzył. A przede wszystkim pośmigał :cool:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotos88 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 JA na Biedruski śmigam od małego początkowo z ojcem na WSK a teraz na APRILIA ETX 125. Trasy znam ale tylko po stronie od Obornik do drogi biedrusko złotkowo tam jest najmniej wojska :icon_mrgreen: WIEC jesli ktoś jest zainteresowany zapraszam do wspólnej jazdy gg 8483487 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Siema, szukam chetnych na polatanie, najlepiej po polnocnej stornie poznania czyli okoloce biedruska, warty itp. MAm dt 125 wiec szukam tych co maja podobne motory a nie bestie tybu ktm525:P. Jest ktos chetny zeby jutro polatac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi