bartasjbl Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Siemka. Wkoncu bede mial pierwsze moje enduro. Niestety tylko 80ccm ale mi na sam poczatek wystaczy:D mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto podszkoli i posmiga z poczatkujacym. Napewno nie raz wpadne sobie pojezdzic po biedrusku:D Jak wciagnie mnie enduro to niedlugo kupie sobie jakas wieksza pojemnosc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Siemka. Cchailbym sobie jeszcze w tym roku pierwszy raz w zcoiu posmigac na enduro po poligonie. Ale ratujcie mnie i opmozcie. Dajcie jakies ilinki ze sklapami internetowymi gdzie znajde czesci di aprili et50 badz etx50 albo wind 50. Albo dawajcie linji poiprostu tych sklepow jakie znacie i jest w nich duzo artukulow. POMOZCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 a czy przypadkiem w rapidzie nie dsotaniesz tych czesci?? bo rapid chyba byl albo jest dealrem aprilli a czego konkretnie szukasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 dkladnie szukam dwuch walkow ze skrzyni biegow bo mam zjechane zeby i tercz sprzeglowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Jak wyzej już pisano w rapidzie powinieneś dostać te części ,bo rapid jest dealerem apki w poznaniu, z tym że ceny częsci sa wysokie, a czas oczekiwania na nie długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 ok a gdszie jest w poznaiu ich filia? albo maja jakas stronke? bo musze to kupic zeby jeszcze sobie posmigac z wami:D:D:D tylko watpie ze z 80 pojezdzicie choc troche:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Rapid motocykle- Poznań ul. Milczańska 48www.rapid-motocykle.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) tylko watpie ze z 80 pojezdzicie choc troche:(nie liczy sie pojemnosc tylko umiejetnosci -> " proste sa dla szybkich aut(w tym przypadku moto), zakrety dla szybkich kierowcow" :) Edytowane 5 Października 2006 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 hehe dzieki za pocieszenie. Juz sie nie moge doczekac. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Wali ktos w niedziele na poligon???? bo my z marcinem sie wybierramy a pozniej chcemy jechac do obornik:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ja jade bezpośrednio do Obornik!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Wali ktos w niedziele na poligon???? bo my z marcinem sie wybierramy a pozniej chcemy jechac do obornik:] ja bede ale jeszcze nie wiem na ktora sie wyrobie mysle ze ok 13 dopiero, kiepsko teraz z czasem u mnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crossgirl Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Hej! Chlopaki skorzystam z Waszego tematu, bo po co zakladac nowy skoro potrzebuje wiedzy kogos z P-nia! Koledzy podpowiedzial mi ostatnio, ze mam za luzne szprychy w przednim kole i od tego bardzo pokrzywiona felge. Swoja droga uchodzi mi czasem powietrze w tymze kole i pewnie nie raz wracalam juz do garazu na flaku. Ale zakup nowej dentki to swoja droga, ale szprychy i tak trzeba naciagnac. a ja nie mam zielonego pojecia, gdzie sie z tym udac. Prosze doradzcie cos ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Ja jade bezpośrednio do Obornik!pozdr.Samochodem czy moto ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 No i bylismy,i wystartowaliśmy w Obornikach w składzie Ja na DR350,Żubr na YZ250 i Bary na CRF450, bylo ostro,wszystko bylo by ok gdyby nie to ze byly 2 okrązenia prubne przez co ludzią potem nie starczało paliwka(w tym Żubrowi), trasa fajna, ale po kilku okrazeniach piach byl w niektorych momentach taki ,że ciezko bylo ruszyc i jakos sie tam odpychac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi