squod Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Hej, przymieżam się do kupna F4 lub F4i i chciałbym się dowiedzieć coś o ich słabych stronach (jeśli takie mają) tzn na co zwrócić szczególną uwage przy kupnie tego motocykla by nie trafić na mine. na to samo co we wszystkich sprzetach - opcja szukaj slabe punkty - napinacz rozrzadu - opcja szukaj ogolnie bardzo polecam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 A jakie najlepsze opony do F3? Pamiętajcie, że tam z tyłu jest 160 :icon_eek:Chodzi mi o opony które głównie będą latać po normalnych drogach więc zależy mi na wytrzymałości ale nie kosztem "trzymania". Na tor też bym się chciał w nich wybrać. Najbliżej jestem zakupu Conti Road Attack. Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 A jakie najlepsze opony do F3? Pamiętajcie, że tam z tyłu jest 160 :(Chodzi mi o opony które głównie będą latać po normalnych drogach więc zależy mi na wytrzymałości ale nie kosztem "trzymania". Na tor też bym się chciał w nich wybrać. Najbliżej jestem zakupu Conti Road Attack. A Ty gdzie się Foksiu wpier.....niczasz??? Aaa? Za starą masz padaczkę na ten temat :bigrazz: Słuchaj, ja w swojej najbardziej byłem zadowolony z Pilot Roada, ale 170 (miałem też 160). Kumpel miał 180 i mówił,że gra i bucy. Nie wiem, nigdy na jego nie latałem.Prawda też jest taka, że na tor nią nie wyjeżdżałem, więc w tej kwstii nie pomogę, nie żebym nie chciał :banghead: Buźka :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) Chce jakieś preclo sportówki :)...zerknij tu: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=71598&hl= EDIT: ...albo tu: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=84446&hl=te lepiej trzymają ale giną sporo szybciej :icon_rolleyes: Edytowane 9 Grudnia 2007 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 A Ty gdzie się Foksiu wpier.....niczasz??? Aaa? Za starą masz padaczkę na ten temat :) Słuchaj, ja w swojej najbardziej byłem zadowolony z Pilot Roada, ale 170 (miałem też 160). Kumpel miał 180 i mówił,że gra i bucy. Nie wiem, nigdy na jego nie latałem.Prawda też jest taka, że na tor nią nie wyjeżdżałem, więc w tej kwstii nie pomogę, nie żebym nie chciał :icon_mrgreen: Buźka :icon_rolleyes: mialem roada 180 porazka... fanktycznie schodzi dlugo, zamyka sie bez wiekszych przygod ale trzeba ostronie z gazem przy wychodzeniu. Jak dla mnie lapie za duzo bocznych uslizgow i za cholere tego modelu juz nie kupie... byc moze sprawdzi sie road 2 z dwoma mieszankami... ale tu juz nie moge sie wypowiedziec... ps. Foks rennsport zostaly juz tylko 190 (160 podobno nie mieli...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathMan Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam Panie i Panów :crossy:Przymierzam się do zakupu CBRki 600, dysponuje kwotą 10 000 złotych, nie więcej bo musi zostać na wymiany, opłaty itd.Czy za kwote 10 tyś. szukać F4-ki ? Czy raczej F3 w dobrym stanie znajde w tych pieniądzach ?I jeszcze pytanie, w którym zimowym miesiący najlepiej kupować motocykl ? Myślałem o styczniu-lutym.A może ktoś z forumowiczów sprzedaje swoją maszynke :lalag:Na co zwrócić uwage przy zakupe Cebry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja też zamierzam kupić tylko że chcę przeznaczyć na nią <15000 i celuje bardziej w F-sporta. Ja na Twoim miejscu kupowałbym bardziej w F4 jesli znajdziesz w miare dobrym stanie choć <10000 to raczej mało jest jeszcze. Też uważam że najlepszy miesiąc to styczen, luty bo ceny jeszcze zimowe, choć ja szukam i być może kupie jeszcze w tym roku. Ale spytaj użytkowników oni napewno lepiej wiedzą. A motocykl podobno poza wadami takimi jak każdy motocykl posiada to jest niezawodny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Wg mnie nie ma szans kupić F4 w dobrym stanie za 10 tys. Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Wg mnie nie ma szans kupić F4 w dobrym stanie za 10 tys....dokładnie, chyba że sam pojedziesz na zachód :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 mam jeszcze pytanie, jak jest z pozycją za kierownicą w f-sporcie, jest identyczna jak w f4 czy bardziej przypomina RR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Z tym pojechaniem na zachód to nie jestem pewien czy to coś da... Przeglądając oferty na mobile.de zawsze dziwie się, jak to możliwe, że ceny porównywalnych motocykli są tam droższe niż u nas :wink: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 mam jeszcze pytanie, jak jest z pozycją za kierownicą w f-sporcie, jest identyczna jak w f4 czy bardziej przypomina RR?jak w f4, tylko plecaczek niestety ma gorszą niż w f4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathMan Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Wieć co radzicie, dołożyć i kupić F4 czy nie ma jakiegoś szału między F3 a F4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Wieć co radzicie, dołożyć i kupić F4 czy nie ma jakiegoś szału między F3 a F4 ? Wydaje mi sie ze F4 latwiej lapie piony ;) Ja bym dolozyl do F4 lub odkupil od Foksa F3 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1sport Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Chcialbym kupić używaną hondę cbr 600f4i lub wersję f sport, rocznik to od 2001 już z wtryskiem. Cena to do 16000zł. Czy za tą cenę uda mi się kupić porządny motocykl w dobrym stanie, zadbany. Co sądzicie o tym motocyklu, wasze opinie o tym motocyklu i porady dotyczące eksploatacji. Jakie on ma przywary, czy dobrze sprawuje się w mieście i na trasie jeżdżac z przepisowymi prędkościami. :P Na co zwracać uwagę przy kupnie używki, gdzie najlepiej kupywać. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi