medyk88 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 U mnie działa link: wrzucam ze spacją: http:// c.wrzuta.pl/wi12831/451914e4001b079849808904/P1020141?type=i&key=dvyCIaHgZT&ft=f i cytuję: " Motocykl ten napędzany jest benzyną bezołowiową o liczbie oktanowej 91 lub wyższej. Zastosowanie benzyny ołowiowej spowoduje przedwczesne zużycie katalizatora spalin." i miodzio pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelblue Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Mam zamiar założyć nową gumę na tył firmy Shinko. Ciekawy jestem co doradzicie. Już korzystałem z opcji szukaj i z google też :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Mam zamiar założyć nową gumę na tył firmy Shinko. Ciekawy jestem co doradzicie. Już korzystałem z opcji szukaj i z google też :bigrazz: rozmiar i cena ?? pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meander Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 I jaki charakter jazdy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelblue Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 rozmiar 180/55/R17 - styl jazdy, hmmmm przychylam się do turystyczny, na pewno nie tor. są różne wzory bieżnika i nie wiem jaki wybrać. http://ekatalog.intercars.com.pl/ ceny oscylują blisko 500 za NOWA!!! 2008r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 ja bym nie ryzykował (wole wydać więcej i mieć coś pewnego) niewiele drożej (a może taniej) ma człowiek na allegro (jest z miejscowości Szczytna - tyle pamiętam) np dunlopy sportmaxy (770 kpl z wysyłką - kupowałem w październiku) pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 rozmiar 180/55/R17 - styl jazdy, hmmmm przychylam się do turystyczny, na pewno nie tor. są różne wzory bieżnika i nie wiem jaki wybrać. http://ekatalog.intercars.com.pl/ ceny oscylują blisko 500 za NOWA!!! 2008r bierz to (nadaje się okazyjnie na tor i wytrzymuje długie przebiegi - sprawdzone!): http://www.allegro.pl/item538383529_nowa_o...r17_wys0zl.html to co podałeś to kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 bierz to (nadaje się okazyjnie na tor i wytrzymuje długie przebiegi - sprawdzone!): http://www.allegro.pl/item538383529_nowa_o...r17_wys0zl.html to co podałeś to kupa znajomek w F3 ma taką założoną i bardzo ją chwalił pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 http://www.allegro.pl/item536171137_pilot_...0_55_zr_17.html Ja mam taką, jeszcze fabryczna siedzi :), nawet dobrze się trzyma, przy niskich temperaturach +10 nawet dużo się nie uślizguje. Wiele osób poleca Micheliny z serii 2CT. 500zł za Shinko to nie jest mało, lepiej coś sprawdzonego kupić nawet jeśli trzeba ze 100zł dołożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 a o dacie produkcji chyba nie trzeba przypominać?? znalazłem ostatnio (*na alledrogo) tanie micheliny piloty...... "nówki" z 2004r :banghead: :banghead: :banghead: pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelblue Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 :icon_mrgreen: medyk88 słuchaj ja takie opony non stop widzę na legro. Słowo "nowe" widocznie ma spore znaczenie hehehe. Sprawdzałem tego Michelin 'a no to typ pisze że jest opona z 2008r ale tygodnia już nie napisał. W opisie też jest nowa :biggrin: ceni ją 461 zł. No ale ten mankament że nie obejrzę jej na żywo. A tą Shinko to bym utargował na 400 z małym haczykiem no i 0 zł za przesyłkę (oglądałem ją). Hmmmm co tu wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meander Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 :icon_mrgreen: medyk88 słuchaj ja takie opony non stop widzę na legro. Słowo "nowe" widocznie ma spore znaczenie hehehe. Sprawdzałem tego Michelin 'a no to typ pisze że jest opona z 2008r ale tygodnia już nie napisał. W opisie też jest nowa :biggrin: ceni ją 461 zł. No ale ten mankament że nie obejrzę jej na żywo. A tą Shinko to bym utargował na 400 z małym haczykiem no i 0 zł za przesyłkę (oglądałem ją). Hmmmm co tu wybrać. Witam. Nie znam Shinko z doświadczenia tylko z opisów. Wśród znajomych nie jest to popularna opona na szosę. Podobno na wypady na tor niektórzy ją zakładają (nie wiem jednak jaki typ). Według mnie wybierając wśród uniwersalnych opon z wyższej półki, za rozsądną cenę, w grę wchodzą Z6 i Pilot Road 2CT. Sam najpewniej te drugie wybiorę. http://www.allegro.pl/item536722338_pilot_...super_cena.html Co do tygodnia to niech napisze. Z tym sklepem w Zabrzu nie miałem problemu jak dotychczas. Będę chcial sprawdzić to na miejscu. ja bym nie ryzykował (wole wydać więcej i mieć coś pewnego) niewiele drożej (a może taniej) ma człowiek na allegro (jest z miejscowości Szczytna - tyle pamiętam) np dunlopy sportmaxy (770 kpl z wysyłką - kupowałem w październiku) pozdrowiony Jak Ci się sprawują na szosie te sportmaxy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Osobiście wolałbym trzyletnią Z6, PP, PS czy PR2CT niż nowiuśką Shinko! Wiem z doświadczenia kolegi, że to kupa jak już wyżej pisałem. Potrzebował szybko opony do bladego i podjechał do najbliższego sklepu (Intercars)... po powrocie z wypadu, guma została spalona z powodu niekontrolowanych driftów :icon_twisted: Co do Sportmax-ów to jeździ się na nich OK, ale szybciej ubywają w porównaniu do Z6, PP2CT i PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Witam. Nie znam Shinko z doświadczenia tylko z opisów. Wśród znajomych nie jest to popularna opona na szosę. Podobno na wypady na tor niektórzy ją zakładają (nie wiem jednak jaki typ). Według mnie wybierając wśród uniwersalnych opon z wyższej półki, za rozsądną cenę, w grę wchodzą Z6 i Pilot Road 2CT. Sam najpewniej te drugie wybiorę. http://www.allegro.pl/item536722338_pilot_...super_cena.html Co do tygodnia to niech napisze. Z tym sklepem w Zabrzu nie miałem problemu jak dotychczas. Będę chcial sprawdzić to na miejscu. Jak Ci się sprawują na szosie te sportmaxy. Pozdrawiam sportmaxy dają rade, na zimowanie odstawiałem moto przy minus 4 stopniach - przeżyłem :biggrin: a tak latając w okolicy 10 st nie miałem żadnych problemów, troche mało km na niej zrobiłem ale narazie nie narzekałem pozdrowiony :icon_mrgreen: medyk88 słuchaj ja takie opony non stop widzę na legro. Słowo "nowe" widocznie ma spore znaczenie hehehe. Sprawdzałem tego Michelin 'a no to typ pisze że jest opona z 2008r ale tygodnia już nie napisał. W opisie też jest nowa :biggrin: ceni ją 461 zł. No ale ten mankament że nie obejrzę jej na żywo. A tą Shinko to bym utargował na 400 z małym haczykiem no i 0 zł za przesyłkę (oglądałem ją). Hmmmm co tu wybrać. swoje kupiłem w październiku były z 28 i 30 tygodnia 2008 pozdrowiony ps. sorki że jako posiadacz R6 pisze w hondzie, ale miałem do sierpnia F4 i dobrze ją wspominam :lalag: Edytowane 1 Lutego 2009 przez medyk88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelblue Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Taki dowcip mi się przypomniał, wybacz. medyk88 kupiłeś R6-ke i musisz jakoś z tym żyć. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi