Baqu Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Tak trzeba... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=dvrdzPUFNIE&feature=related byc moze juz widzieliscie ten filmik, ale tak czy inaczej zapraszam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=0wcEcR9KE3U Dobreee :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Glupia :) Pozdziera sobie cialko, to sie nauczy w cichach scigac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Glupia :lalag: Pozdziera sobie cialko, to sie nauczy w cichach scigac. Pozatym jakoś tak się pochyla że głowa jej poza owiewką sterczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 siemamoże pytanie z deka głupie...ale jakie ciśnienie powinno być w oponach w f4?czy to jest standard czy zależne od opon i na nich powinno być napisane..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 (edytowane) siemamoże pytanie z deka głupie...ale jakie ciśnienie powinno być w oponach w f4?czy to jest standard czy zależne od opon i na nich powinno być napisane..? No głupie rzeczywiście :icon_twisted: Manual, naklejka na osłonie łańcucha i masz napisane - Front 250 kPa = 2,5 bar Rear 290 kPa = 2,9 bar Oczywiście dla ogumienia przewidzianego przez producenta - chodzi o rozmiar a nie model czy markę :icon_mrgreen: Pozdro Edytowane 28 Marca 2008 przez enZo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas23 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 bartas23/ Bartek/ CBR 600 F4/ Piła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz87 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witam CBR maniaków latam na CBR 600F3 i musze wymienić w niej opony a że jest to mój pierwszy moto to mam pytanko jakie gumy założyć czy są jakieś które do CBR pasują lepiej ich mieszanka bardziej odpowiada ciężarowi i wielkości HONDY czy niczym się to nie za bardzo nie różni?? Obecnie mam założone Dunlop ale już padaka z miesiąc wytrzymają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 U mnie fabrycznie były Michelin Pilot Sport Na twoje pytanie nie da się jednoznacznie odpowiedzieć ...to zależy jak używana będzie Twoja cebra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Czy znacie moze jakis sklep internetowy, ktory zajmuje sie sprzedaza tego typu akcesorii... chodzi mi o podnozki racingowe do cbr 600 f4...Przeszukuje allegro.pl w poszukiwaniu standardowych podnozkow ale ni ma... a jak jest ogloszenie z czesciami to albo sprzedawca milczy albo juz sprzedane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GROSIK Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Mam pytanko dotyczące Hondy cbr 600f z 2005 roku , chodzi mi o wskaźnik poziomu paliwa w momencie przekręcenia kluczyka kiedy licznik się zeruje jest wszystko ok , ale po chwili znika cały wskaźnik tz. ( ten mały dystrybutorek , kreseczki , napis RES) i nic już nie wskazuje. Może ktoś z was miał podobny problemik a może ja czegoś nie umiem zdziałać . Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bene Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No głupie rzeczywiście :) Manual, naklejka na osłonie łańcucha i masz napisane - Front 250 kPa = 2,5 bar Rear 290 kPa = 2,9 bar Oczywiście dla ogumienia przewidzianego przez producenta - chodzi o rozmiar a nie model czy markę :crossy: Pozdro Dzięki Ziomek :flesje: Koła dopompowane i od razu lepiej sie jeździ. Aż wstyd przyznać się ile powietrza brakowało :icon_mrgreen: Mam pytanko dotyczące Hondy cbr 600f z 2005 roku , chodzi mi o wskaźnik poziomu paliwa w momencie przekręcenia kluczyka kiedy licznik się zeruje jest wszystko ok , ale po chwili znika cały wskaźnik tz. ( ten mały dystrybutorek , kreseczki , napis RES) i nic już nie wskazuje. Może ktoś z was miał podobny problemik a może ja czegoś nie umiem zdziałać . Z góry dziękuję. Ja też tak mam, ale rozkminiam to tak, że kreseczki z dystrybutorem i napisem res pojawia się Ci dopiero jak zaczniesz na rezerwie jezdzić. A jak się myle to niech ktos mnie poprawi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz87 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 U mnie fabrycznie były Michelin Pilot Sport Na twoje pytanie nie da się jednoznacznie odpowiedzieć ...to zależy jak używana będzie Twoja cebra :banghead: Dzięki M4NIEK mysle ze bede używał swojrj CBR do zwykłej jazdy jakoś wybitnie szalec nie bede :bigrazz: wkońcu to moje pierwsze moto :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja też tak mam, ale rozkminiam to tak, że kreseczki z dystrybutorem i napisem res pojawia się Ci dopiero jak zaczniesz na rezerwie jezdzić. A jak się myle to niech ktos mnie poprawi :) Ja to rozumuje tak samo i tak jest bo sprawdzałem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi