rad3k Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Chciałem dziś wymienić olej w VFR i jak zwykle miałem zamiar zaopatrzyć się w larssonie a tu zonk.. oleju nie ma i będzie dopiero po świętach. Gdzie można w okolicach Bemowa/Woli/Centrum kupić Motula w jakiejś sensowanej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agghia Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Hihi - też to ostatnio przerabiałam :evil: Sytuacja z Motulem na warszawskim rynku jest taka, że spokojnie można zafundować sobie polowanie i zdobywanie informacji gdzie rzucili, zamiast jednego odcinka Alternatywy 4 :( Pozostaje chyba tylko Boldor i Honda Plaza - przygotuj się jednak na bardzo nierozsądne ceny. Chyba że mieli nową dostawę, bo jakieś 2 tyg. temu 10W40 mieli tylko w litrowych butelkach - ja skusiłam się więc na 15W50 w 4-litrowym baniaczku :buttrock: (był tylko w Boldorze, bo w HP też po literku). Pozdrowionka :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedtom Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Witam,w ubiegla sobote kupowalem w:Motocyklowe Centrum Serwisowehttp://www.mcs.home.plAdres :Aleja Prymasa 1000-lecia 76H01-242 Warszawa Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Motule też są dostępne w sieci Intermotors. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Kupiłem dziś w MCS.Dzięki za radę. Ps. Albo mi się wydaję albo etykieta tego oleju została zmieniona :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Motule też są dostępne w sieci Intermotors...i to tez w sladowych ilosciach, bo Motul rozpoczal reglamentacje oleju na rynku polskim. Podobno maja wprowadzic sprzedaz na kartki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi