01kriters Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 http://www.dumpalink.com/media/1146037011/Impaled_By_A_Pipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ty Kriters potrzebujesz jednak mocnych wrazen :buttrock: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ale to wygląda :buttrock: :( Niezabezpieczony ładunek, nie oznakowany i się nadziali. Ciekawe kiedy kierowca ciężarówki się zorientował, że ma psażerów...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 40mph i przebiło obydwu... ostro... dlatego warto mieć żółwia- przynajmniej pasażera osłonisz...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 I dlatego ja nigdy nie jeżdże za ciężarówkemi Bo albo coś mu spadnie albo nagle zachamuje albo coś wyrzuci np. kiepa I zaje... smrodzą :buttrock: szczególnie na górskich drogach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ostry film. Goście mogą mówić o szczęściu, że w ogóle przeżyli wypadek. Wystarczyło jechać trochę w prawo i przebiłoby serca. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus1 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Faktycznie mieli wielkie szczęście :( Jeżdząc trzeba mieć oczy szeroko otwarte :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 jaki hardcore aż mnie zatkało.... kurde to musi boleć.... juz więcej nie oglądam takich filmików bo później na moto nie wsiąde!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 40mph i przebiło obydwu... ostro... dlatego warto mieć żółwia- przynajmniej pasażera osłonisz... :( Raczej żółw by tu nie pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Z 8 lat temu obsługiwałem procesowo podobny wypadek.Cięzarówka wiozła stalowe pręty o średnicy ok 15 mm.Koleś z pasażerem na CZ wjechał wprost na tył przyczepy. Żeby zdjąć obydwu , potrzebna była szlifierka kątowa.Oczywiście obaj denaci.Ale gdyby jechali wolniej , to na 100% zauważyliby cięzarówkę.Komentarz wydaje mi się zbędny.Pozdro. PS.Każdy miał w sobie ok 15-20 prętów - szans nie mieli żadnych niestety.Nawet gdyby mieli na sobie po 3 warstwy żólwi ( nawet Żółwi Ninja ) Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Stary Sierżant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Myślałem ze tylko w ameryańkich fyylmach to sie zdarza, ale widze że sie myliłem...Przypał straszny... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) to moje o żółwiach to był taki pseudohumor... jakoś parę dni temu naszło mnie na refleksje i 'chłodnym' okiem spojrzałem jadąc na to co mam na sobie... jak bardzo tego mało(mimo ,ze full kombi z zółwiem) i jak niewiele to pomoże w razie czego... ech... Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez awful Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) dobre ,dobre zycie pelne niespodzianek :( :buttrock: Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Wygląda to tragicznie mieli zaj szczęście naprawde łatwo mogli zginąć!!a co do tego że 40 jechali to byłbym nastawiony sceptycznie!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Te 40 przemnóż przez 1,6 :(.Ja jakoś lubię takie filmy, więc wypowiadać się nie będę. Trzeba uważać i MYŚLEĆ przedewszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi