Bartekk Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 a kiedy beda losować tego żaka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 a mozecie mi zdradzic tez do ktorej mniej wiecej? wybieralbym sie od amego ranca, ale szkola a po szkole bierzmoewanie itd. wiec do ktorej? pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 no właśnie do której tam to jest? 19-20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 ...a jak tam najlepiej (najłatwiej i najszybciej) dojechać z dworca Łódź Fabryczna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) W piątek ludzie są wpuszczani do około 20 – ale o tej porze stoiska się chowają i powoli zaczyna się imprezowanie W sobote około 14 stoiska zaczynają się zwijać . ...a jak tam najlepiej (najłatwiej i najszybciej) dojechać z dworca Łódź Fabryczna ??Niestety nie orientuje się w komunikacji Łódzkiej Edytowane 11 Maja 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 odnosnie dojazduto musisz dojechac do kosciuszki jakims tramwajem z dworca 9,12,13 a pozniej przesiasc sie w autobus 99 w kierunku Sw Teresy i tym autobusem dojedziesz na bazarpowodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Jola wiec wsiadasz przy dworcu w autobus 99 i jedziesz prawie pod sam stadion. Tylko ten autobus troszke okrezna droga jedzie ale nie trzeba sie przesiadac. Wsiadasz w 99 i jedziesz 15(16) przystankow i wysiadasz na przystanku "stadion start' :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Jola wiec wsiadasz przy dworcu w autobus 99 i jedziesz prawie pod sam stadion. Tylko ten autobus troszke okrezna droga jedzie ale nie trzeba sie przesiadac. Wsiadasz w 99 i jedziesz 15(16) przystankow i wysiadasz na przystanku "stadion start' ;) wielkie dzięki :D ;) :eek: ...może się nie zgubie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 mam pytanie. Wybieram sie na Łodź ale w sobote.Zawsze jezdziełm w sobote od 7 rano tam jestem. Wy piszecie ze w Piatek sie to zaczyna.Z tego co pamietam to zawsze jak byłem w sobote to rano jeszcze jest kilkanaście stanowisk wolnych, a dopiero okolo 10 jest full ludzi i wszystkiego.Nie wiem moze sie to zmienilo i teraz full jest w piatek, a moze tak zawzze było tylko ja ni ebyłem w Piątek.Ja byłem na łodzi juz 5 razy 4 w maju i raz we wrzesniu i zawsze w sobote. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Zawsze było w piątek.A że w sobote się ostatnie stanowiska wypełniają to inna bajka. W sobote jest tłok jak cholera, piątek jest wszystko jeszcze nie przebrane. Edytowane 12 Maja 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Właśnie wruciłem .Szukałem zadupka do bandita,znalazłem ,ale powiem szczerze że ceny mieli wyrąbane.do tego interesu doliczywszy paliwo powiem że sie nie opłacało .Na Allegro bym kupił taniej.Akcesoria też drogie.Aczkolwiek warto było jechac różności w pip i moje serducho zabiło goręcej na widok Yamahy Bulldog-piękny naked , i chyba muj kolejny motocykl. Edytowane 12 Maja 2006 przez Darek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Jestem ciekawy jak bylo bo w dupe jeza mialem tam byc jutro a dowiedzialem ze mam sobote pracujaca. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Ten buldog to troche był ściorany życiem :icon_razz: ale ogólnie ładna maszyna .Właśnie wróciłem z bazaru i mam mieszane uczucia ,ceny kosmiczne wybór raczej średni chcialem kupic laczka na tył w sumie dwóch gości miało jaki taki wybór opon nowych.Troche sprzetów różnego kalibru a najwięcej cześci do rusków :clap: Atmosfera jak zawsze dobra,pogoda też dopisala więc wyjazd uważam za dość udany choc mogło by być lepiej .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Eh tam zaraz ściorany ,ledwo powąchał asfaltu :icon_razz: PZD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Witam. Czy znalazłby się jakiś dobry człowiek, który przetransportowałby mnie z dworca Łódź Fabryczna na stadion? Byłoby to jakoś wczesnie rano (ale bez przesady). Wielkie dzieki wam z góry, bo dzisiaj mi sie posypał transport, a bilety i wszystko juz mam :/. W zamian odstąpie jeden bilecik. Pzdr Edytowane 12 Maja 2006 przez ojro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi