SEBOOL Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Witam.Jeżdze sobie niedaleko Rogoźna i jakoś nie widze nikogo żeby jezdzil tak jak czyli enduro i to mnie martwi a z drugiej strony ciekawi czy wogole tam ktoś jeździ jeżeli tak to pisać mozemy razem polatać.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Web Master Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 "Skąd: Poznań/Swarzędz"W poznaniu jest wiele endurowców :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No wiem :( ale jak narazie to ja mam moto na działce i tam wymiatam w terenie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No wiem :( ale jak narazie to ja mam moto na działce i tam wymiatam w terenie :/Z Rogoźna na tor do Obornik masz naprawdę bliziutko a tam co weekend dużo ludzi jeździ.Ja dalej dojeżdżam na poligon o Obornikach nie mówiąc niż Ty masz na profi tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 IWm ale musiał bym śmignąć miastem albo lasem ale po leśny drogach w storene Obornik to sie nie zabardzo oriętuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) IWm ale musiał bym śmignąć miastem albo lasem ale po leśny drogach w storene Obornik to sie nie zabardzo oriętuje !Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz.Bierz mapę, komórkę i w teren przynajmniej ja bym tak zrobił. Ja na kołach jadąc na poligon z domu (os Świerczewo prawie przy Luboniu) muszę przejejechać cały Poznań. Jeździłem właśnie z mapą i szukałem aż w końcu wykombinowałem taką traskę, że prawie wogólne nie jadę aswaltem.A zajmuje mi to około 30 min normalnej jazdy, samochodem ciężko by było się w tm czasie zmieścić.Znowu jak już jestem na poligonie to żeby dojechać do Obornik potrzeba zależnie od trasy i warunków strzelam jakieś 45 min.I w niedziele/poniedziałek będe tam chyba właśnie jechał potrenowac a być może i w środe zjawie sie obejżeć zawody. Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez BaRy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz.Bierz mapę, komórkę i w teren przynajmniej ja bym tak zrobił. Ja na kołach jadąc na poligon z domu (os Świerczewo prawie przy Luboniu) muszę przejejechać cały Poznań. Jeździłem właśnie z mapą i szukałem aż w końcu wykombinowałem taką traskę, że prawie wogólne nie jadę aswaltem.A zajmuje mi to około 30 min normalnej jazdy, samochodem ciężko by było się w tm czasie zmieścić.Znowu jak już jestem na poligonie to żeby dojechać do Obornik potrzeba zależnie od trasy i warunków strzelam jakieś 45 min.I w niedziele/poniedziałek będe tam chyba właśnie jechał potrenowac a być może i w środe zjawie sie obejżeć zawody. Popieram, dobra mapa (taka, żeby ścieżki w lesie były zaznaczone), troche chęci i cierpliwości to bokami można dojechać wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi