broda Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 zgodnie z obietnicą zbychu zapisywac sie chętni na jesienna edycję "zjebs party rybol 0,5" :D :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No to ja sie pierwszy wpisuje :)oczywiscie jako, ze jest to odlegly termin jeszcze duzo zeczy sie moze zdazyc, ale jesli sprzet i kasa pozwola to napewno juz wam nie odpuszcze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Astarte jest zwarta i gotowa na jesienną edycjęRybnik Zjeb's Party 0,5 l edition Trzeba będzie już zacząć treningi :) coby nie wyjść z formy :D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 ja też już się piszę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 ja tez sie pisze,teraz nie mogłem przyjechac bo inny zlot mam w palnach ale jeśli wszystko dobrze pujdzie to zjawie sie na jesiennym Rybniku,może juz na nowym sprzecie :D :) :P :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 hehe broda nie śpi :D Zimer will być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 łeee :) a mnie nie bedzie :clap: ..... trzeba na F3 pracować :D zobaczymy sie na rozpoczęciu w przyszłym roku (mam nadzieje ze juz na nowym sprzęcie :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Czolem! Hehe, no, Broda, bo juz sie niepokoilem :). Oczywiscie FishCity zaprasza! :D Jak dozyje i wroce w jednym kawalku z Anglii, to sie zajme organizacja :P. Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 jaki jest orientacyjny termin, bo mi weeken 23-24 na pewno nie pasuje, poza tym jestem na 1000000000000 % ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Czolem! 30 wrzesnia - 1 pazdziernika 7-8 pazdziernika (jesien 2005 bylo 8-9. 10) :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Czolem! 30 wrzesnia - 1 pazdziernika 7-8 pazdziernika (jesien 2005 bylo 8-9. 10) :P Pozdrawiam zaaaajebiście!! zatem jestem! zbyhu możesz mi zaklepać miejsce parkingowe przy drzewie :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Czolem! Ok, nie ma sprawy!W bonusie masz jak w banku spanie na molo! :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Jak będe w Polsce, to pisz mnie na to spotkanie Zjebów :D :P I tym razem trza się tej wody ognistej razem napić :) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Mishel zapodaj jeszcze jakąs zagadką co znów zgadne i bede juz miał dwa piwka :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 I ja się piszę na jesienny Rybol :D A może by tak połączyć Rybol z Borkami, tzn. od soboty do wtorku balujemy na Kotwicy, później jedziemy na Borki i tam impreza do następnej niedzieli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi