kris02 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) No dobra dzięx :) TEJ CHŁOPAKI TAK SOBIE MYŚLAŁEM ODNOŚNIE DUŻYCH NASZYWEK. :buttrock: MARCO PISZE ŻE NIE MIAŁBY GDZIE PRZYSZYDŹ, INNYM Z KOLEI MOŻE BYĆ SZKODA KOMBI I WPADŁEM NA POMYSŁ. :D CO WY NA TO GDYBY NA SKÓRZANE KAMIZELE (WCZEŚNIEJ ZAKUPIONĄ) PRZYSZYDŹ? WIADOMO ŻE TO INDYWIDUALNA SPRAWA ALE... JAK TO WIDZICIE? :wink: Edytowane 23 Listopada 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 pojęcia nie mam ! jak nie chcesz niszczyć to przyklej na babola :D ja nie będę patrzył i przyszyje na moim nowiutkim kombi FLM :wink: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 No no Panowie, naszywki na plecach, skórzane kamizelki... A na Kongresie już byliście? :buttrock: :D Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 . A na Kongresie już byliście? ;) ;) Nieee , ale 'babole' juz mamy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 yyy... Czy ktoś wspominał o TESCO na Mrągowskiej? :evil: Chłopaki co potrzebujecie to wam powiem co jest dobre a "dobre". nie gadaj, że pracujesz u tych złodzieji !!! ostatnio kupowałem nocnik małemu i pieluchy ! pampery były po 47,a kaczucha po 7 = 54 ! zawołała 72, po czym się poprawiła i skasowała 68 - a ja zagadany palant tego nie zauważyłem ! paragon wywaliłem :evil: ale co się okazało ! na nocniku jest naklejka "wanna plastikowa 100 cm" a pod nią naklejka "nocnik" - złodzieje pierdolone ! jutro do nich zawitam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Heh skórzane kamizelki to mi sie juz z trochę innym poznańskim klubem motocyklowym kojarzą :) Ja tam moje metroshit mam tak głęboko ze mogę mu serie z kałacha nawet puścić jak będzie ładniej wyglądało :) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Heh skórzane kamizelki to mi sie juz z trochę innym poznańskim klubem motocyklowym kojarzą to będzie tylko na okazje ja nie będę jeździłe w tej kamizelce cały czas bo od trzepotania po miesiący była by pewnie do wyrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 juz tak nie narzekaj najwyzej nie kupisz pannie nowej pary stringów na mikołaja, ona to zrozumie :clap: :clap: hahahah no dokladnie NEH kup jedna mala naszywke dwa sznurki z zrób oryginalne STRINGI NIEZNISZCZALNYCH!!!!hahahha :crossy: No no Panowie, naszywki na plecach, skórzane kamizelki... A na Kongresie już byliście? bedziemy... swoja drogą to Ty dlugo nic nie mowisz ale jak wypierd.... to konkretnie :) :) tak jak z POKAZ DUPE :biggrin: hahaha POZDRO NIEZNISZCZALNI :biggrin: A JESLI CHODZI O KAMIZELKI TO CHYBA NIE.... KRIS POZNIEJ MOZE TAK ZA.... 40 LAT NA CHOPPERA :bigrazz: :lalag: :buttrock: KIEDY SPOTKANIE W KINEPOLIS NA MALY TERROR KARTINGU??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 PRZYSZYDŹkris co to za slowo bo nie znam hehehheeh a co d naszywek to najbardziej podoba mi sie pomysl ze stringami Norbi to kiedy ten terror cartingow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) pojęcia nie mam ! jak nie chcesz niszczyć to przyklej na babola :) ja nie będę patrzył i przyszyje na moim nowiutkim kombi FLM :) :banghead: Hehe... a chciałem napisać nie dotyczy Luzera... ;) ale zmieniłem... A JESLI CHODZI O KAMIZELKI TO CHYBA NIE No tej luzik... Tak tylko rzuciłem ;) Luzer przyjedź tak około 20 to pogadamy. SECURITY NIEZNISZCZALNEMU pomoże w nocniku. HEHE... :) ;) :) Edytowane 24 Listopada 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 hahahah no dokladnie NEH kup jedna mala naszywke dwa sznurki z zrób oryginalne STRINGI NIEZNISZCZALNYCH!!!!hahahha :notworthy: Ciekawy pomysł NORBI, masz moze jakies foty???? :notworthy: Moze ktoś jutro polata, podobno ma być ładna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Moze ktoś jutro polata, podobno ma być ładna pogoda. no wlasnie! o ktorej na bulgarskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 witam po dłuższej nieobecności .Ziut może jutro na bułgarskiej :lalag: :clap: :wink: A tak poważnie podobno jutro ma być dobra pogoda na ;) :) pisze się ktoś ?????? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 no to chłopak miał wiecej szczescia niz rozumu dobrze ze tak sie skonczyło i znów Niezniszczalni okazali sie niezniszczalni Do Norbiego i Kuby jesli zobacze was na moto bez wiadomo czego osobiscie was rozlicze jak nie wierzycie to sie przekonacie :lapad: :smile: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Fzr Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Było dzisiaj bardzo niebezpiecznie ale jakoś z tego obronna reką wyszedłem ale moto nie zabardzo! Podziękowania dla chlopaków oczywiście NIEZNISZCZALNYCH czyli mam na myśli Riko i Luziego za szybką reakcje i mega wielka pomoc jak i Norbertowi i Tomajowi! :icon_twisted: A Twoje zdanie Laska podwarzam i w poniedzialek sie za to biore! Edytowane 25 Listopada 2006 przez Kuba Fzr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi