marco Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) wczoraj na bułgarskiej :banghead: sezon ogórkowy widac w pełnie i nic się nie dziejejak zwykle ostatnio było mało ludzinajpierw norbert zaczął swoje słynne triki "prawie jak stunt"trik1trik2trik3na to wszystko wkurzył się tomaj pokaże ci co to znaczy stunt :Dgumaguma2paleniena koniec zjawił się Laska i jego laska (czyt. narzeczona)pozdromarek Edytowane 20 Lipca 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻółtyHornet Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 na to wszystko wkurzył się tomaj pokaże ci co to znaczy stunt :D :banghead: dla NORBIEGO za nowy własny styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 najpierw norbert zaczął swoje słynne triki "prawie jak stunt" NORBERTO jestes nowa nadzeją na parkingu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Panowi sorka za mały spam ale moze pomozecie mi sprzedać gsx?? :Dznacie mnie i znacie sprzeta wiec gdyby ktoś z waszych znajomych chcił kupic podobne moto to polecam. jeszcze raz sorka za spam ale chyba mi to wybaczycie :D (CBR w drodze :banghead: http://www.allegro.pl/item116781471_suzuki...ki_poznan_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) ooooooowidzie ze NORBERTO i TOMAJ rosna na nowe gwiazdy NIEZNISZCZALNYCHziut, ibiza do pracy ja bym wam pokazal ale---wiadomo Norbert tylko uwazaj na siebie bo wiesz!!! Tomaj to samo dobrze ze ktos kombinuje jak mnie nie ma moze ten sport nie umrzepozdrops. naszego kolegi GRZESIA jeszcze nie pokroili ---- polska sluzba zdrowia tylko plakac a to juz miesiac Edytowane 20 Lipca 2006 przez radek320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) na to wszystko wkurzył się tomaj pokaże ci co to znaczy stunt młody się napatrzył i zaraz wyglądało to lepiej palonko Edytowane 20 Lipca 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 no ladnie panowie ladnie! :biggrin: a ja nie mam kiedy papierow z gronowej odebrac :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 wczoraj na bułgarskiej :clap: sezon ogórkowy widac w pełnie i nic się nie dziejejak zwykle ostatnio było mało ludzinajpierw norbert zaczął swoje słynne triki "prawie jak stunt"trik1trik2trik3na to wszystko wkurzył się tomaj pokaże ci co to znaczy stunt :clap:gumaguma2paleniena koniec zjawił się Laska i jego laska (czyt. narzeczona)pozdromarek prawie jak komiks :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 No wiec panowie jeśli wszystko dobrze pójdzie to badźcie gotowi na nowego MEGA stauntera na bułgarskiej :lalag: :clap: :biggrin: Kiedy nastepne spotkanie?? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Moze znajdzie ktos czas w ta sobote i sobie polatamy??? Ja jestem wolny tylko w sobote wiec BARDZO mi zalzy by sobie polatac na bulgarskiej. Co wy na to? Moze tak kolo 16???? Czekam na odzew. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 IBIZA - teraz jesteś gwiazdą TV :icon_exclaim: :biggrin: W relacjie z Bednar w dzisiejszym bJednośladzie było parę urywków z Tobą w roli głównej, Mały chyba też gdzieś tam śmignął w tle. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Fat nie wiesz moze czy bedzie jakas powtorka tego programu i kiedy bo chetnie bym to sobie zobaczyl a nawet nagral :icon_exclaim: To jest na TVN-TURBO?? o jakiej godzinie leci? Pozdrawiam. Bedzie ktos dzis na bulgarskiej czy nie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Jednoślad-TVN TurboEmisja: sobota 09:00 Powtórki: Poniedziałek 11.30; Piątek 11.00, 18.30; Sobota 20.00; Niedziela 18.30 Edytowane 22 Lipca 2006 przez Domel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Bedzie ktos dzis na bulgarskiej czy nie??????mi niestety dziś nie pasujemoże ewentualnie jest ktoś chętny to zapraszam na jutrotrzeba kolejne komiksy tworzyć a ludzi do obsady głównych ról wciąz brakuje :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Już nie długo i GPZ'em pokaże się na Bułgarskiej :bigrazz: Szkoda jednak że do stunterstwa raczej nie dołącze bo jeszcze do końca nie wiem na co stać tą Kawę (respect :icon_exclaim: ) :biggrin: Jednak co do innych wywijasów pomyślimy :clap: Pozdro i 3majcie się Edytowane 22 Lipca 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi