Domel Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 kup palancie karton czekolad,zawieź do domu dziecka a ja napiszę o tobie powieść bo k...wa nie moge znieść jak jakiś kretyn pali oponę za 800PLN!Uważasz że ludzie kupują nówki opony żeby je palić??Robią to raczej z używkami albo jak już mają je na wykończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Ci który niszczą opony to nie motocykliści tylko ludzie z kompleksem małej "rury wydechowej"!jeżdze od 6 roku życia i to co widze to mnie przeraża!whelie,piony,gleby...TO WSZYSTKO TO BRAK DOWARTOŚCIOWANIA!!!!każdy robi to co lubi a że tobie się to nie podoba to twój interes :)PSto nie jest temat do dyskusji o tym co sie komu podoba, jak chcesz pogadać o tym to załóż sobie temat w dziale przy piwie albo napisz na forum stunt poland :Dten temat ma dotyczyć tylko organizacji spotkań a nie twoich problemówDominiki proszę o interwencję bo zaraz będzie znowu wielka dyskusja Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majas Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Milo bylo :P szkoda ze tylko sam reprezentowalem "armature" :clap: ale nie moge narzekac w koncu poznalem pare osob z Poznania :) pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 fotka :)http://img241.imageshack.us/my.php?image=dscf393912lo.jpg ale przystojny ten pan na tej fotce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Nastepnym razem musze tez sie pojawic... nie bede robil popisow bo nie umiem, ale przynajmniej sobie pogadam i popatrze :D Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ale ze mnie debil, rozpierdzieliłem motocykl a tak gdyby byl w calosci to wpadłbym i podczas jazdy zamykałbym tyly swoim bzyczkiem :flesje:ale niedlugo moze znow wypadne na 2 kolkach na miasto ..... :( ob tylko te spotkania przetrwały :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) świerzy załadunekhttp://parking260406.fajnafotka.pl spoko człowieku parking nie padniea nawet jakby to znajdziemy sobie inne miejscenasza ekipa jest NIEZNISZCZALNA :( :buttrock: :flesje: Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 kto jezdzi na tym czerwono czarnym gsxr 750 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 kto jezdzi na tym czerwono czarnym gsxr 750 ??wygląda jak ufoludek :( juz mu to mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 wygląda jak ufoludek :buttrock: juz mu to mówiłem toż to przeca jakiś mrówkojad tudzież inny owadopodobny stwór :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam wszystkich. Na wstepie chce powiedziec ze po to zalozylem ten temat by byl jak marco mowi do umawiania sie na polatanie i podsumowania danego wypadu a nie po to by jakis kret krytykowal to co my tam robimy!!!!! to wylacznie nasza sprawa!!!!!!!!! i jak bedziemy miec ochote to spalimy tyle opon ile nam sie podoba. Wiec odpi....ol sie od nas i zaloz sobie wlasny temat dla takich gejow jak ty. Chyba tylko taki kret jak ty palilby nowa opone -od razu widac ze latasz od dizecka tylko dlaczego nim nadal jestes?? Kazdy z nas pracuje i sam utrzymuje swoj sprzet (moze to tobie tatus placi za opony dlatego ci ich tak zal) wiec to co z nim robi to tylko jego sprawa!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdro. Było zajebiście !!!!!!!!! wiecej takich wypadów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 toż to przeca jakiś mrówkojad tudzież inny owadopodobny stwór :( nie wazne jakim jest owadem, wazne ze jak na swoj wzrost i warunki fizyczne ( bez obrazy ) wymiata wpizduuuuuu :buttrock: podziwiam go, bo ja pewnie mialbym trudnosci zeby takie cos utrzymac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 nie wazne jakim jest owadem, wazne ze jak na swoj wzrost i warunki fizyczne ( bez obrazy ) wymiata wpizduuuuuu :( podziwiam go, bo ja pewnie mialbym trudnosci zeby takie cos utrzymac... autograf: 10$zdjęcie pamiątkowe: 20$ + prowizja fotografa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 prowiza musi być bo zbieram na akumulatorki :(jeden kpl już zajechałam całkiem, został ostatni kpl więc trzeba odkładać na zapasowyprowizję biorę w zł :buttrock: :flesje: :evil:nr konta na prvi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 i do tego zrzuta za 5 minutowy pokaz w jego wydaniu za jedyne 999,99$ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi