600bandytowmnienosi Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Kurde..ciężka sprawa...Całe szczęście koleś dał radę, ale dziwkę trza dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Może jeszcze sie okazać, że tej idiotce sie upiecze, skoro policja nie może dojść kto jest właścicielem pojazdu...Ale jajca...najważniejsze, że Norbiemu nic nie jest :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 norbi jest twardy a nie mietki wylize sie i jeszcze zablysnie w mediach a ta laske znajdzie sie predzej czy puzniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Kurde..ciężka sprawa...Całe szczęście koleś dał radę, ale dziwkę trza dojechać. wtedy chyba własciciel pojazdu dostanie po dupieco nie zmieni faktu ze glupia pizde trza zlinczowac :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Tak dla odswiezenia tematu... w profilu nadal mam 24 lata :icon_razz: ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ktos z Poznania tutaj wogole zaglada? :P Dziwne ze tak malo wiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Chyba już nieee... wszyscy przenieśli się na niezniszczalne forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Chyba już nieee... wszyscy przenieśli się na niezniszczalne forumnareszcie :icon_rolleyes: Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 nareszcie :icon_biggrin:to dobrze czy żle, bo nie kumam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ja tez nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 A ja to juz wogole... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Wszyscy się nie przenieśli i BANKOWO nigdy tego nie zrobią !!! Powodów jest kilka. Jednym z nich jest nazwa "Niezniszczalni" ... Pozdrawiam - Poznianiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ja tam i tam i tu zaglądam... tyle, że tu mało kto pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja zaglądam :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Wszyscy się nie przenieśli i BANKOWO nigdy tego nie zrobią !!! Powodów jest kilka. Jednym z nich jest nazwa "Niezniszczalni" ... Pozdrawiam - Poznianiak. :icon_mrgreen: nazwa nazwa, a mi np moze sie Twoj nick nie podobac i nic na ten temat nie pisze i nic do Ciebie nie mam, twoja sprawa co robisz, dla innych to jest forma spedzania wolnego czasu spotkac sie w ekpie znajomych co lataja zawsze ze soba i wiedza jak kto jezdzi, a nazwa sie sprawdza w 100% co niektórzy sie przekonali na swojej skórze .... Pozdrawiam wszystkich ;-) ps. dziwi mnie to ze jakis tam BUŁA decyduje za wszystich jestes jakims prezesem czy co ?? Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi