cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) kris ma racje, ja tez sam sprzet składałem, moze nie wyszedł idealnie, ale jezdzi :] P.S Domonik chodzi Ci o cos w stylu EKG ?? Edytowane 21 Marca 2007 przez cytryna ( bandit 400 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Micza sam poskładasz. :smile: Ja dałem radę to i Tobie się uda ;)Micza sam poskładasz. :smile: Ja dałem radę to i Tobie się uda :)Micza sam poskładasz. :smile: Ja dałem radę to i Tobie się uda :)Micza sam poskładasz. :smile: Ja dałem radę to i Tobie się uda :lalag:A Ty co sie tak jąkasz :flesje: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Zobaczymy czy dostane jakieś normalne odszkodowanie, czyli czy będzie za co składać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Marca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 .S Domonik chodzi Ci o cos w stylu EKG ?? Tak, listę już mam, Shrek niebawem uruchomi taką grupę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Pytanko do mieszkańców grodu spod zanku koziołków. W połowie kwietnia będę w Poznaniu kilka dni na jakimś kursie. Zamierzam śmignąć na moto, ale nie wiem, czy jest jakieś bezpieczne miejsce do parkowania?Będę w byłej szkole oficerkiej /kiedyś kwatermistrzowska na ul. Świerczewskiego/. Nie wiem, jaka tam teraz jest nazwa /Bukowska?/ niedaleko targów.Będę wdzięczny za info, czy w tej szkole jest zamknięty /odgrodzony od reszty świata/ parking bądź też jakiś strzeżony w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Dawno mnie tu nie było ale widzę ze temat prawie umarł czy już nikt tu nie zagląda?? hmmmmmm szkoda bo zawsze w większym gronie raźniej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 A moze nikogo z Poznania nie ma tu na forum, dalej ludzie piszcie tutaj :wink: Ibiza zaktualizjuj swoj profil, pochwal sie piekna R1 hehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Ja jestem z Poznania :wink: heloł chlopaki :crossy: :D ...to tak juz jest... jak sie ma "swoje" forum, to po co sie "rozdrabniac" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 ooooooo jak sie pojawiła Monia spamerka to temat odzyje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 ooooooo jak sie pojawiła Monia spamerka to temat odzyje :icon_mrgreen:do tego dolaczy Luzi i bedzie jazdaaaa :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Mnie tez tu dawno nie było pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Maja 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Na dniach postaram się z adminem zrobić tę grupę Poznań. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) ooooooo jak sie pojawiła Monia spamerka to temat odzyje :crossy: taaa, jak juz Cytryna sie pojawil to sie bedzie dzialo... a jeszcze nasz drogi Ziut sie tu pojawił... :smile: :bigrazz: ;) zawolajcie Luziego, niech se postow napyka, zeby mody mialy co robic :D Na dniach postaram się z adminem zrobić tę grupę Poznań. pzdr ...to moze daloby sie tez zwiekszyc liczbe emotow?? bo tak ubogo na tym forum ;) :D Edytowane 7 Maja 2007 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 I ja też się znów pojawiam :icon_mrgreen:Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) ...to moze daloby sie tez zwiekszyc liczbe emotow?? bo tak ubogo na tym forum :wink: :clap: widze Monia ze mineta i lodzik na stałe zagościły w twoim umysle :flesje: oooooooo karpik widze sprzet zmieniłes Edytowane 7 Maja 2007 przez cytryna ( bandit 400 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi