Madzik Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) witajcie:)zima tu nikt nie zaglada czy co?? ze tak pusto:)mam pytanie: czy nie ma ktos z was moze numeru do takiego dziadka na dolinie co spawa aluminium???ponoc robi to niezle a ja nie wiem jak tam nawet dojechac:/ a musze pospawac rame na sezon bo zaczela napekac:/:/:/ pozdro Umarli wszyscy..zapadli sie pod ziemie....kozy niewybiegane szykuja sie na pastwisko ,a gamonie jak to gamonie tez szukuja sie do biegu :biggrin: Edytowane 1 Lutego 2007 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Madzik jak ładnie wierszem napiałas :] nie podejrzewałem Cie o takie rzeczy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Madzik jak ładnie wierszem napiałas :] nie podejrzewałem Cie o takie rzeczy :] Oj Cytrynko Cytrynko nasza jeszcze wielu rzeczy nie wiesz :icon_mrgreen: Edytowane 2 Lutego 2007 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 jak pieszczotliwie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Otwarcie sezonu w Poznaniu 2007 r http://www.harleyv2.pl/home.php?numer=24 blugarska żądzi :buttrock: Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-karp Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 kolego zaklad slusarskiul.dolina 56przezmierowo tel 061 814 28 93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Witam jestem tu nowy... Do zobnaczenia na rozpoczeciu sezonu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Wiosna coraz bliżej :lalag: ważne że juz poniżej zera nie będzie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 14 kwietnia rozpoczecie? super, akurat 14 z samego rana powinienem byc w Polsce:d Spod stadionu impreza przenosi sie na Malte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Marca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Hej, chcemy zrobić grupę forumową Niezniszczalni, ew. nieco szerzej - w każdym razie ma to dotyczyć grupy śmigającej po Bułgarskiej!!!!!! Podajcie proszę listę ludków forumowych oraz pomysł na ikonkę pod avatarem!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirU Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Najpierw jest jakieś spotkanie pod stadionem tak? a potem jedziemy na Malte czy jak bo nie czaje... Pozdrawiam Najpierw jest jakieś spotkanie pod stadionem tak? a potem jedziemy na Malte czy jak bo nie czaje... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 W innych działach mi nie opisują więc spróbuje tutaj, zna ktoś jakiś dobry warsztat gdzie robią naprawy powypadkowe w Poznaniu lub okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 W innych działach mi nie opisują więc spróbuje tutaj, zna ktoś jakiś dobry warsztat gdzie robią naprawy powypadkowe w Poznaniu lub okolicach?O jaki warsztat Ci chodzi? Chcesz naprawic moto czy samochod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 W innych działach mi nie opisują więc spróbuje tutaj, zna ktoś jakiś dobry warsztat gdzie robią naprawy powypadkowe w Poznaniu lub okolicach? dawaj na gygy to ci napisze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 W innych działach mi nie opisują więc spróbuje tutaj, zna ktoś jakiś dobry warsztat gdzie robią naprawy powypadkowe w Poznaniu lub okolicach? Micza sam poskładasz. :banghead: Ja dałem radę to i Tobie się uda :icon_biggrin: W innych działach mi nie opisują więc spróbuje tutaj, zna ktoś jakiś dobry warsztat gdzie robią naprawy powypadkowe w Poznaniu lub okolicach? Micza sam poskładasz. :lapad: Ja dałem radę to i Tobie się uda :rolleyes: W innych działach mi nie opisują więc spróbuje tutaj, zna ktoś jakiś dobry warsztat gdzie robią naprawy powypadkowe w Poznaniu lub okolicach? Micza sam poskładasz. :spam: Ja dałem radę to i Tobie się uda :D W innych działach mi nie opisują więc spróbuje tutaj, zna ktoś jakiś dobry warsztat gdzie robią naprawy powypadkowe w Poznaniu lub okolicach? Micza sam poskładasz. :D Ja dałem radę to i Tobie się uda :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi