Laska Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Tez bym sie przejechał z miła chęcia, ale bede jutro po nocce i raczej nie dam rady podnieść tyłka do 10 Powodzenia zdajcie relacje z wyjazdu Kto w poniedziałek sie pisze na tor :( ;) ;) :icon_exclaim: :icon_exclaim: Ja dziś klocki z przodu wymieniłem wiec hample mam super nie to co ostatnio na torze Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 thx popijawka bedzie tylko nie wiem kiedy bo jak tylko jest troche wolnego czasu to wsiadam na moto. trza by do kakolewa pojechac i zostac na noc :( Ja juz pije - ale trzeba jeszcze zrobic popijawe w gronie smigaczy forumowych - jest pewien plan lepszy niz kakolewo - ale dopiero za okolo 3 tyg - bo za tydzien daje na wesele a potem wkoncu na wakacje wylatuje w ciepłe strony wiec jak wroce to zapodam co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Fat: Przyjedz wczesniej, o 10 sie parada zaczyna ;) (tak, wiem, ze wczesnie pisze ;) )NEH: gratuluje nowego sprzeta :icon_exclaim:Laska: Ja jade w poniedzialek na tor jezeli nikt ani nic nie pokrzyzuje mi planow :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Moze jakies spotkanko dzis na parkingu kto chetny?? :( Moze jakies spotkanko dzis na parkingu kto chetny?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Dziś jest mecz przecież, parking będzie wypełniony autami...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Dziś jest mecz przecież, parking będzie wypełniony autami... sorka ale wogule pilka mnie nie interesuje wiec mialem prawo sie pomylic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ale przejechac sie gdzies zawsze mozna. jak mi szybko robota pojdzie to jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 I co dalej? Jeździ ktoś dzisiaj? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) I co dalej? Jeździ ktoś dzisiaj? PozdrCzemu nie co prawda wróciłem właśnie z krotoszyna ale trzeba wykorzystać pogode i ;) bo podobno od poniedziałku ma padać :( ;) Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 chyba nikt nie zamiatal miasta dzis wieczrem wlasnie wrocilem i tylko na starym sa bajki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Witam i skladam spoznione zyczenia dla Ziuta i Pabla. Ostatnio nie mam naet czasu wchodzic na forum wiec sorry ze dopiero teraz skladam zyczonka :) :) Moze dzis tj w niedziele sie jakos spotkamy na bulgarskiej??jakies pomysly co do godziny?Podrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 mnie tam pasuje o dowolnej godzinie pod warunkiem ze nie pada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ja mam dzisja mega kaca - ale jak dojde troche do siebie to podjade - o ile wogole dzisiaj dam rade jechac bo jak narazie to kipsko ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 ja musze podskoczyc na staroleke. ok 15.15 bede na parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 I`m Back :) Na tor sie nie wybieram, ale może w takim razie jutro jakieś odkurzanie??? Są chętni?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi