Barnaby Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 nie pamiętam jaki model. z tym że już wiele razy spotkałem się z opinią,że źle się sprawują na mokrym.to co napisałem to moje odczucia i może nie sprawdzają się we wszystkich motocyklach.....?ale i tak nie polecam. chyba że jako alternatywa dla używanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal gsxf Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Jeździłem dwa sezony Kawasaki GPZ 500S i miałem założone Heidenau K63-przód i K64-tył. Byłem zadowolony z tych opon :D . Na suchym asfalcie wszystko ok, natomiast na mokrym trzeba uważać. W tym przedziale cenowym, był to dobry wybór. W motocyklu z mocą 60KM były w zupełności wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! Mialem Heidenauy w GSie i poza ruletka z ich zalozeniem, nie mialem do nich zadnych zastrzezen. Mysle, ze informacja, ze sa sliskie na mokrym wyplywa wlasnie z tej ruletki zakladania :D. Generalnie o co chodzi - na dwoch identycznych oponach Heidenau (jedna na kolo 17 druga 18 cali) strzalki kierunkowosci byly odwrotne. W rezultacie zalozylem oponki odwrotnie niz kazaly strzalki (a zgodnie ze strzalka na oponie 18 calowej) i mnie sie nic nie slizgalo na mokrym. Mialem fotki tych strzalek, ale gdzies mi sie zgubily :). Pozdrawiam Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziey Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Teraz to juz sam nie wiem :D , bede sie jeszcze zastanawial, mam jeszcze troche czasu do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 zbyhu, jak to odwrotnie???????? tzn były błędnie nadrukowane ?????ja pierdziele....aż dziś sprawdze w swoim moto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! Dokladnie, pamietam, ze Vlaad az mi polecal napisac do samej firmy Heidenau :(. Bylem na bazarze w Katowicach, przyjechala tam firma, ktora ma stronke: www.motorad.pl . Poprosilem ich, eby pokazali mi dwie opony o biezniku K64, ale jedna na felge 17 a druga 18 cali.I co?Dwie identyczne opony, a na jednej strzalka w prawo, na drugiej w lewo. Az zaluje, ze zgubilem zdjecia tych opon... No i "wybralem" sobie, ze wole miec zalozone opony zgodnie ze strzalka z opony 18 calowej ("zgodnie z jodelka bieznika"), mimo, ze na mojej 17 calowej byla w przeciwnym kierunku... Pozdrawiam PSSprawdzalem to tylko na bieznikach K63 i K64 - bo te mnie interesowaly, jak mialem GSa. Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Odgrzebałem zbyhu twoje problemy: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...399&hl=heidenau Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi