wild Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 moc a jak ktos nie uzywa dekompresacji? :icon_razz: tez dostalam maila, ale dalej cos jest nie tak... pompka jak nie cieknie to nie ma :icon_razz: -zlapalam sie na ten kawal.. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Ble żygać mi sie chce :/Brak słów....chyba sie za dużo monster garage ludzie naoglądali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Jak dla mnie świetne moto, nie zaden WT, tylko porządnie zrobione. brawo dla gościa, co z tego, że nie wyglada jak oryginalny junak, ale silnik ma napewno ten sam dźwięk, w którym mozna sie zakochać! BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 We wrześniu 2005 na MWB widziałem na żywo ten moto. Jak jechał z przodu to myślałem że to jakiś H-D ale jak przejechał to zauważyłem że ma Junakowski silnik. Gadałem z gosciem i mówił że to nie jest żadna przeróbka tylko samoróbka w tym sencie że rame, błotniki i cała reszte sam robił. Jedynie od Junanka pochodzi silnik oraz bębny kół. Czyli nie mówcie że jest to zniszczony oryginalny Junak. Wykonanie super zarówno blacharki jak i silnika. Bardzo cicho pracuje silnik, no nie mówie tu o wydechu bo wiadomo. Naprawde jak na "przeróbke" Junak, której ja sam nie jestem zwolennikiem, to ładnie to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 w takim razie chwali mu sie za taka robote.... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Ważne, że facet sam jest z niego zadowolony, junak - nie junak, fajnie wyglada i tyle, każdy sprzet ma jakies wady. Dobrze powiedziane :icon_razz: Jak ktoś cierpi bo widzi nieoryginalnego Junka (albo zmarnowany silnik) to niech kupi ten sprzęt i przywróci do oryginału. Bo krytykowac jestł łatwo, gorzej samemu zrobić coś konkretnego. A w ten motocykl koleś włożył kupę pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 p.s kamil ::icon_razz: odmlodiles sie cos.. 13 lat mmm.. :biggrin: nie lepiej kupic indiana np. scouta, tylko kombinowac jak kon pod gorke? :icon_razz: tylko koszty przewyzszaja tego junaka kilka razy :clap: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Coś mi się wydaje że koleś był tym junakiem na bajzlu w Łodzi, pewny nie jestem bo tylko mi mignoł ale raczej to był ten janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter_etz_251 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 no maszyna piekna sporo go musialo kosztowac czasu ze juz o kasie nie wspomne chcialbym sie na takim przejechac ale tylko przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi