baribale Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 jako ze mieszkam tylko 10 km od wjazdu na autostrade A4postanowilem dzisiaj rozwinac troche wiecej predkosci niz na zwyklych drogach. a wiec jade sobie ta autostrada 160 ale cos mnie duzo ludzi wyprzedza wiec przyspieszam do 190 i tak jade jakies 10 kilometrow i nagle ni z gruszki ni z pietruszki gasnie mi motor!!! zjezdzam na pobocze i tu lipa :icon_eek: motor juz nie zapalil. musze wspomniec ze dwie godziny wczesniej moj kochany brat chcial mi nalac paliwa i jak on to nazwal "troche mu sie przelalo" (czytaj zalalo caly silnik). odczekalem godzine az wszystko wysnie i powycieralem co trzeba. jak myslicie czy to moglo miec zwiazek z tym ze moj motor po prostu nie chce palic?? (nawet rozrusznik nie kreci). co moglo zostac zalane?? a moze sa jakies inne przyczyny tego ze rozrusznik nie chodzi?? aha i jeszcze jedno pytanie: motor zaczal mi gasnac przy predkosci 190 km/h a wiec przejechalem dobre 200 metrow zanim sie zorientowalem co jest grane i wcisnalem sprzeglo. czy w silniku mogly zostac jakies konsekwencje tych 200 metrow?? Ps.czekalem na busa ponad godzine. w tym czasie zdazylem zmoknac, wysnac, wypalic pol paczki fajek i przepchac moje bydle 2 km pod gorke ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Powiem szczerze że nie wiem ale musiales być zdziwiony :icon_biggrin: jak sprzęt zgasł.... a tramnsport załatwiłes po znajomości? czy płaciłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 baribale wrzuć to do mechaniki, tam napewno otrzymasz odpowiedź.najlepiej popros admina o przeniesienie tematu zeby nie smiećic na 4um :icon_mrgreen: pozdro :icon_biggrin: Chyba że Cie ubiegnie i zrobi to wcześniej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Mi kiedys tez zgasł w lesie przy duzej predkosci (za niskie obroty u3mywałem) to bałem sie, że sie glebne - nie wpadłem na to żeby nacisnąc sprzegło :icon_mrgreen: i koło tylnie sie zablokowało i ledwo co go utrzymałem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baribale Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 baribale wrzuć to do mechaniki, tam napewno otrzymasz odpowiedź.najlepiej popros admina o przeniesienie tematu zeby nie smiećic na 4um :icon_mrgreen: pozdro :icon_biggrin: Chyba że Cie ubiegnie i zrobi to wcześniej :buttrock: bardzo chetnie tylko szczerze mowiac nie wiem jak to sie robi. nowy jestem prosze sie nie smiac ;p transport po znajomosci, na szczescie mam busa w poblizu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer23 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 popatrz po bezpiecznikach. ja tak miałem w moim gsxr. pojechałem do kolesia potem odpala wrzucam1 a moto zgasł. patrze po kontrolkach pala sie światła i kierunki działają a rozrusznik niechce krecić. no to na pych a tu "zonk" niema zapłonu. otwieram puszke z bezpiecznikami a tam jeden lużny, docisnąłem i wszystko ok, odpaliłem i pojechałem.pozdrawaim jarekps. ja tez lubie czasem polatać po A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Może coś się odkręciło lub poluzowało przy klemie "+" w aku? W sobotę Konik nie mógł sprzęta odpalić - prąd gdzieś znikał. Po dokręceniu wszystko działało na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baribale Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 zapalilo bydle :D okazalo sie ze paliwo na rezerwie nie dochodzilo :)ale przy okazji przejrzalem tez instalacje elektryczna i faktycznie bylo pare niedociagniec. dzieki za rady :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi