zbyhu Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Czolem! Qrde, Astarte, dalas d*py :P.Jestem na az dwoch fotkach :icon_eek:.Ja kce wiecej zdjec!! ;)A najbardziej to z palenia lacza :D. Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Qrde, Astarte, dalas d*py :flesje:.Jestem na az dwoch fotkach :flesje:.Ja kce wiecej zdjec!! :buttrock:Model się znalazł :buttrock: Ja także proszę innych fotografów o udostępnienie zdjęć. Moje zdjęcia się mi już opatrzyły... ileż razy można oglądać to samo :icon_biggrin: Proszę także o opisanie przeżyć wewnętrznych bohaterów naszej pacyfikacji :icon_mrgreen: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) :icon_biggrin: Astarte ale jest uwieczniony FZX przykryty warstwą ziemi :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: .. ogólnie fotki fajne !! Jak masz to zapodaj jakis filmik jeszcze !! :flesje: PoZdRo !! Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Impreza zacna jak zawsze, złotalismy sie konkret , dzieki Ario jeszcze raz za podwozke Magdy , tylko czemu znowu tak szybko umarlem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 PS. A co do przeżyć wewnętrznych to ja widziałem dogłębnie wewnętrzne przeżycia AdamWo i Tuby :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: hehehe :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Dzięki za zaje...imprezke w doborowym towarzystwie :icon_mrgreen: :icon_biggrin: Dodarłem cały do domku i tez ide spać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Tuba sie coś nie odzywa :icon_mrgreen: :buttrock: !!!! WRZUCAĆ FOTKI EWRYBADY !!!! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 To widze, że impreza się udała ale cos strat mało, więc chyba nie było za dużego hardkora... A my spaliliśmy remizę i druhny posłaliśmy na OIT :icon_biggrin: :buttrock: :buttrock: Wiejskie wesela RULEZ :flesje: :flesje: :flesje: :icon_mrgreen: Widziałem Was wrocławskie pały na autobanie :flesje: (jechałem w przeciwną) Pozdro i następnym razem się stawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 To mój rekord życiowy-wyjechaliśmy z Kotwicy o 12,w domu byłem o 20.230 km w 8h :buttrock: :buttrock: Zatrzymaliśmy sie w barze nad jeziorkiem na obiad ,a po chwili sie zjawiła ekipa motocyklistow z Kraka,co to z otwarcia z Bemowa wracali.I sie piknik-party nad woda zrobił.Tylko sie wedkarze burzyli,że ryby płoszymy.Ale co to kogo obchodzi;-) Ogólnie wielkie dzięki dla wszystkich ,organizatorów i członków :icon_biggrin: :icon_mrgreen: A szczególnie "rzeźnickiemu" domkowi :flesje: :flesje: Z każdym Rybolem wiecej maszych i nowych twarzy.Jak tak dalej pójdzie,to z z pierwszych kameralnych spotkań sie spore zlocisko urodzi :flesje: :flesje: Zdjęcia,zdjęcia,zdjęcia. Do jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Czolem! Dostalem wlasnie info od Brody ze dojechali bezpiecznie z Krasnalem do domu. I wlasnie ida na browara :icon_biggrin:Twardziele... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Dotarliśmy na miejsce ok. 15.30ku*wa ostatni raz wracam z taką ekipą do domu :flesje: pokupowali sobie szlifierki i darli 200 a ja za Nimi moim GS-kiem 170 i dalej nicio :flesje: Pocieszam się tylko myślą, że za nami jechał Mishel padłem na 4 kołach a to więcej niż 160 nie szło :flesje: A teraz tak poważnie: podziękowania dla wszystkich którzy jechali na Rybol jak i dla tych co wracali ze mną, wszyscy dostosowali jazdę do możliwości i moich umiejętności :buttrock: szacun jak byk :icon_biggrin: Podziękowania dla organizatorów bo było zajefajnie, wielki szacun dla wszystkich uczestników bo bez Was ta impreza nie byłaby taka :flesje: I pomyśleć, że w zeszłym roku z Protem nie pojechaliśmy na Rybnik bo się Was baliśmy, a dziś tylko mówcie gdzie a my jak w dym :icon_mrgreen: Gumy spalone, rów wykopany, wóda i piwo się lało, były śpiewy i przechadzki nad jezioro, Burek został wyprowadzony na spacer, ktoś się ze*rał, ktoś zarzygał także tradycja została utrzymana :cool: Nie wiem tylko dlaczego Gregu chciał nam wcisnąć, że jedna Łania to Jego kuzynka :flesje: no i nie wiem co się stało podczas przejazdu po mieście, że Sosna ciągle mnie namawiał, żebyśmy przejechali się polansować po Rybolu :buttrock: Jeszcze raz szacun jak byk za imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 :flesje: ja też juz na klina wbilem 2 piwka :flesje: moto wypucowane spi sobie w garażu :buttrock: DaWAĆ FoTkI !!! :icon_biggrin: :flesje: ja też juz na klina wbilem 2 piwka :flesje: moto wypucowane spi sobie w garażu :buttrock: DaWAĆ FoTkI !!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 :buttrock: :buttrock: :flesje: dzieki za wspolny rozpizdziel :flesje: :icon_biggrin: Bylo tak fajnie ze o 20 bylem juz sztywny :flesje: nawet moj zoladek byl w takiej extazie ze sie ze*ral :flesje: ale rano juz nie bylo sladu :icon_mrgreen: Szykujcie sie na zakonczenie sezonu na przelomie wrzesnia/pazdziernika do pieklaaaaaaa :flesje: ps. Bahama ty szmato:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 też się odmeldowuję.niedawno wróciliśmy. naszą ekipę (ja, dangel, konik, witas) zaskoczył deszcz za katowicami i przy opolu. dupa zmokła, na zajeździe chlew lekki odstawiliśmy (przedłużenie rybnika) i po 19 wyjechaliśmy jak przestało lać. droga zrobiła się przepiękna, zachód, pusta szosa, poszaleliśmy trochę :buttrock: :flesje: dzięki zbychu i tuba za organizację!! :buttrock: dzięki wszystkim za zajebistą atmosferę!! na zakończenie i następny rybnik jadę obowiązkowo! było wspaniale! nawet na 18 jakiejś łani się wbiłem, darmowa vóda się lała, tańce i harce :icon_mrgreen: :icon_biggrin: :flesje: potem całe bydło skupiło się w jednym domku, jakieś dupy i cycki gołe, ogólnie rzeź :flesje: :flesje: potem gdzieś zasnąłem na 2h (nie pamiętam gdzie), a jak wróciłem, to już niedobitki przy ognisku leżały...ale najpiękniejszy widok był, jak jechaliśmy całą grupą już od reala.... szacun. i zdrowie tych, co tak pięknie blokowali :flesje: pozdrawiam!! draco fisher. jak ja się zachowywałem, jak wróciłem do domku, bo nic nie pamiętam. grzeczny byłem, czy popylina jakaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ... szacun. i zdrowie tych, co tak pięknie blokowali :flesje: aaaaaaaaa dzięki dzięki :icon_biggrin: :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: :flesje: :flesje: PS. ludzie wrzucajcie fotki i filmiki jak macie bo trza posklejać slajdy w głowie :flesje: PoZdRo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi