Majusz Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Witam, otóż niewiedziałem gdzie wrzucic ten temat.Do mechaniki mi to wybitnie nie pasowało, wiec tutaj dałem.Otóż ostatnio zauważyłem na siedzeniu mojego GSa.Niewiem czy to normalka czy ktoś mi w szkole z zazdrości jakimś kluczem ... :evil: pęknieci ma około 3-4 cm <górna warstwa materiału>Jest na boku, nie na górnej częsci. Czy wam tez pękaja te powłoki, to normalne czy niebardzo :banghead: Czy można to czymś zabezpieczyć zeby nie pękało dalej :P :evil:z góy dzieki pozdro :evil: :evil: Cholera, pozjadałem wyrazy, chodzi o ''pęknięcie'' SORY !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Witam, otóż niewiedziałem gdzie wrzucic ten temat.Do mechaniki mi to wybitnie nie pasowało, wiec tutaj dałem.Otóż ostatnio zauważyłem na siedzeniu mojego GSa.Niewiem czy to normalka czy ktoś mi w szkole z zazdrości jakimś kluczem ... :evil: pęknieci ma około 3-4 cm <górna warstwa materiału>Jest na boku, nie na górnej częsci. Czy wam tez pękaja te powłoki, to normalne czy niebardzo :banghead: Czy można to czymś zabezpieczyć zeby nie pękało dalej :P :evil:z góy dzieki pozdro :evil: :evil: Cholera, pozjadałem wyrazy, chodzi o ''pęknięcie'' SORY !! u mnie też pękło. mam to pod prawym udem- z boku. peknięcie powiększa się powoli-do boku do srodka sedziska... w wolnej chwili oddam do kaletnika znajomego(zakleiłem to nalepką ,ale juz spod niej wylazło. mysle,ze wiekszośc kaletników obije Ci to ze skai za 50zł :buttrock:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 U mnie tez z prawej strony jest.ten materiał to skaja??Jesli bedzie sie powiekszac to bee musiał pomyślec o nowym obiciu ... :banghead: chyba zaczne juz odkładać na to...pozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Tez mi peklo, tez po prawej... Fatum ? :P Mysle, ze to raczej z zuzycia niz czyjejs zazdrosci, ewentualnie zachaczyles butem :banghead: Pzdr Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 No dobra, pisze ''czy'' dużo razy :evil: Jednak trafiło do mechaniki :banghead: za blisko baku żeby butem zachaczyć :evil:ADMINIE SORY ZA KOMPLIKACJE :P pozdro :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulbor Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 jak jzu pekło to jzu sie bedzie powiekszac proponuje oddac do tapicera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi