yezoo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 we wtorek zaczalem sezon na mojej R6 i jestem pod ogromnym wrazeniem, moto pieknie sunie i odczucia sa niesamowite. Pierwszy raz na moto i niestety musialem zrobic trase Radom Wawa i dalem rade, raz tylko mialem cieplo i skutecznie mnie to przywolalo do rozsadku. Wiem jedno ze na pewno duuuuuzo nauk jeszcze przedemna ale z dnia na dzien zauwazam takie malutkie kroczki ktore robie i to strasznie cieszy. Wszyscy odradzali R6 na poczatek, moze to nie taki calkiem poczatek ale poczatek wiekszych moto, a mnie sie calkiem fajnie jezdzi, wcale nie jest taka mocna jak sie nie kreci jej wysoko, bardzo plynnie przyspiesza i jak sie jezdzi na nizszych obrotach i czesto biegi zmienia to mozna w miare bezpiecznie jechac bo faktycznie dolu to ten motorek nie ma. Jezdze sobie narazie tak spokojnie i probuje wjezdzic sie w moto, respekt czuje przed nim ale nie boje sie go a chyba na tym to polega. Dzis po wielkich trudach udalo sie AC zalatwic i juz jestem spokojniejszy :wink: pogoda marzenie :cool: nic dodac nic ujacdo zobaczenia na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ładna ta R6.Ja na pierwszy moto miałem RSke 125 98r a później odrazu gixera 750 i nie narzekam. Trzeba myśleć no i co ważniejsze na początku nie odkręcać aż poznasz motocykl. Gratuluje sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 R6 to moze rzeczywiscie ciut zamocna ale zalezy jakim olejem masz zalaną głowe. Wczoraj byłem po ZX12R dla mojego kumpla który jezdził jakieś 15 lat temu na simsonie i MZ.Mimo ze odradzałem na maxa i mowiłem zeby sobie kupił max jakieś 600 (np thundercat) na początek to nie dał sie jąć.Ma kase noi kupił.Nich mu wystarczy tylko rozsądku. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 no to pogratulowac kolegow i rozsadku.... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 R6 to moze rzeczywiscie ciut zamocna ale zalezy jakim olejem masz zalaną głowe. Wczoraj byłem po ZX12R dla mojego kumpla który jezdził jakieś 15 lat temu na simsonie i MZ.Mimo ze odradzałem na maxa i mowiłem zeby sobie kupił max jakieś 600 (np thundercat) na początek to nie dał sie jąć.Ma kase noi kupił.Nich mu wystarczy tylko rozsądku.PZDRTacy ludzie jak twoj kolega najczęściej zostają dawcami organow,nic że nie mają doświadczenia,mają dużo kasy i chcą tylko taki motor,ktory pojedzie 300.A to chyba nie tędy droga :wink: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Bardzo ładna ta R6 :wink:Masz amortyzator skretu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 No no nie powiem ładna Niunia, tylko pogratulować :cool: Życze z serducha, bez awaryjnosci, ciagle pełnego baku, gladkich bez dziurowych dróg, no i rozsądku jeszcze wiecej :wink: Pozdrawiam Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 :banghead: :P :evil: WITAM! WITAM! :evil: :evil: :evil:Daj znać kiedy masz czas to polatamy!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Tacy ludzie jak twoj kolega najczęściej zostają dawcami organow,nic że nie mają doświadczenia,mają dużo kasy i chcą tylko taki motor,ktory pojedzie 300.A to chyba nie tędy droga :banghead: Ta ta ta ta, tylko się tam nie zafukaj za bardzo..... R6 jak ta lala malowana,Dbajcie o siebie nawzajem... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 wogole jakis taki nienormalny tewn twoj kolega :P ja to bym bral na pierwsze moto hayabuse..... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 :banghead: :P :evil: WITAM! WITAM! :evil: :evil: :evil:Daj znać kiedy masz czas to polatamy!!! :buttrock: jeszcze chwile musze pojzdzic swoim tempem ale na 100% sie odezwe do ciebie, to bedzie meeting :D moze jakis "patrick's club" zalozymy hehe R6 jak ta lala malowana,Dbajcie o siebie nawzajem... dzieki, staram sie jak moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Opinie ludzi, którzy całe życie jeżdżą rozpadającymi się 2-taktami. Wszystko nadaje się na 1wszy motocykl - wszystko zależy od IQ, tego co się lubi i jak chce się jeździć. Akurat R6 to dobry wybór, trzeba tylko pamiętać, że amorek to konieczność oraz trzeba się przyzwyczaić do nieliniowego oddawania mocy.Najgorzej to trzeszczeć, że coś jest niebezpieczne jak to coś widziało się samemu tylko na plakacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 (edytowane) Opinie ludzi, którzy całe życie jeżdżą rozpadającymi się 2-taktami. Wszystko nadaje się na 1wszy motocykl - wszystko zależy od IQ, tego co się lubi i jak chce się jeździć. Akurat R6 to dobry wybór, trzeba tylko pamiętać, że amorek to konieczność oraz trzeba się przyzwyczaić do nieliniowego oddawania mocy.Najgorzej to trzeszczeć, że coś jest niebezpieczne jak to coś widziało się samemu tylko na plakacie. czyzbys do mnie pil....? :banghead: tylko taka mnie refleksja naszla, dlaczego w cywilizowanych krajach mamy stopniowane prawo jazdy w zaleznosci od pojemnosci motocykla i wieku kierowcy :P Edytowane 21 Kwietnia 2006 przez MOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 R6 to moze rzeczywiscie ciut zamocna ale zalezy jakim olejem masz zalaną głowe. Wczoraj byłem po ZX12R dla mojego kumpla który jezdził jakieś 15 lat temu na simsonie i MZ.Mimo ze odradzałem na maxa i mowiłem zeby sobie kupił max jakieś 600 (np thundercat) na początek to nie dał sie jąć.Ma kase noi kupił.Nich mu wystarczy tylko rozsądku.PZDRNo ja słyszałem opowieść o kolesiu który na pierwszy sprzęt kupił sobie Hayabuse :evil: Nasz rodak z Warszawy :evil: Chłopaki z POLANDPOSITION byli przerażeni :banghead: No ale koleś jakoś sobie radził i chyba radzi dalej :evil: Jestem zwolenikiem spokojniejszych sprzętów na początku no ale każdy ma własne zdanie. Do zobaczyska na trasie :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Klaudiusz ty jedz te pradziadkowe JAWY przywiez ze wsi i dopiero sie w powaznych tematach wypowiadaj.... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi