sfera50 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 tak wyłącznik zamontowałem . a do doczepienia tego ustrojstwa użyłem tych plastikowych zacisków po trzy na każdy neon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Chodzi o te plastikowe co można tylko raz zacisnąć? Trzyma się dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Chodzi o te plastikowe co można tylko raz zacisnąć? Trzyma się dobrze?Tak właśnie chodzi o te zaciski . a co do trwałości tych zacisków to przejechałem dzisiaj 30 km po łódzkich dziurawych drogach i się nawet nie poluzowały . :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 bo te zaciski juz tak sa zrobione, ze ci sie za chiny nie obluzuja. a jesli juz pojdzie to sie zdejmie cale. masa neonka tego typu jest znikoma- beda sie trzymac wiecznie:P wiekszosc trzyma tak mocno ze keidy chce rozerwac to peknie szybciej cala glowka niz zaczep oslabnie. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Dokładnie, te paski są niezniszczalne, ale można je otworzyć. :buttrock: Wystarczy mały śrubokręt, podkładasz go pod ta niby zapadke, czy jak to tam nazwac, lekko ją podważasz i wyciągasz ten pasek i jest otwarte.. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Macie nasrane w głowach... Paczka w któej jest 100 tych opasek kosztuje pare złotych ... :icon_razz: Wieś i druciarstwo, a myślałem że to fourm ma to juz a sobą. FUCK ... Brawo tak dalej, jeszcze jakieś głośniki sobie załóżcie i na festyny jeździjcie... Może wiatraczek z odpustu na kierownice ? Niezły tjunink by był ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 zeus, to co sadzisz jest twoja opinia. ja chcialem wyprobowac i jestem wlasnie na tego etapie. jakie znaczenie ma to, czym przymocujesz takiego "neonka"? wol ezrobic to tym niz owijac jakims drutem czy tez przyklejac... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) Po pierwsze zastosował bym prawdziwy neon, a nie jakieś gówno. A po drugie taki neon na swych końcach posiada miejsca, w które wkręca sie śruby i sprawa jest prosta. A w tych diodowych shitach to pewnie opaski wystarczą... Zpierdzielą sie za pare dni to przynajmniej będzie można zdjąć szybko... Gówno przypinamy gównem ... Edytowane 14 Maja 2006 przez Z3US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Witam Był już jeden temat o tym czy wolno mieć diody ja wiem że niewolno Mój kumpel jeżdzący skuterem po zatrzymaniu przez policje nie miał włączonej żadnej diody oni tylko zauważyli że diody wystają i odrazu wlepiali mu mandat w wysokości 50złPozdrawiam MUMAPS. jak znajde ten stary temat to podam adres...zapodaje temat który obiecywałem że znajde już miesiąc temu :icon_razz: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=39626&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 W tzr zamontowalem już wszystkie neony 2 pod zadupkiem i 2 pod owiewkami oczywiście do każdego neonu zamontowałem włącznik . Jak dla mnie efekt bomba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 moge potwierdzic, ze efekt wbrew pozorom calkiem niezly. daleko im od prawdziwych neonow, ale nie jest tak zle. byloby lepiej, gdyby sfera inaczej zamocowal tego neonka- zrobie to pokaze fotki. teraz niestety mam cos innego na glowie. w kazdym badz razie naprawde nie jest zle. jak za 5 zl to moge powiedziec ze nawet polecam:P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 neonki dobrze zamontowałem ale nie chciałem wiercić dziur w owiewkach więc puściłem je w mniej widocznych miejscach iż przy samej ziemi ale za to dodatkowo podświetlają mi silnik :) . A foty zapodam później bo dzisiaj próbowałem zrobić z telefonu ale nic nie widać . ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 więc czekamy na to foto,zwłaszcza że mówisz ze efekt zaj***....hm...może sobie jakieś też sprawie??;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Po pierwsze zastosował bym prawdziwy neon, a nie jakieś gówno. A po drugie taki neon na swych końcach posiada miejsca, w które wkręca sie śruby i sprawa jest prosta. A w tych diodowych shitach to pewnie opaski wystarczą... Zpierdzielą sie za pare dni to przynajmniej będzie można zdjąć szybko... Gówno przypinamy gównem ... Czepiasz się tyle Ci powiem... Te opaski zaciskowe uwzam za bardzo dobry wynalazek i żadnych otworów nie trzeba wiercić a trzymają nawet prawdziwe neonki/zimne katody (tak jak u mnie...) tez bardzo dobrze. A że opaski są tanie, to akurat zaleta i nie świadczy że to jest "gówno"... Jak bedę potrzebował (a już dwa razy potrzebowałem) to rozcinam i zakładam później nowe...Taka opaska jest w stanie utrzymać ciężar ładnych paru kilogramów a co dopiero parunastogramowego neonka... Więc nie widzę celu wiercenia otworów i stosowania śrub ! Jak się nie podobaja Tobie tego typu rzeczy to nie musisz przecież takiego kupować a nawet powiem, że nie musisz nawet zaglądać do tego tematu... Czyżby masochizm ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Macie nasrane w głowach... Paczka w któej jest 100 tych opasek kosztuje pare złotych ... :) Wieś i druciarstwo, a myślałem że to fourm ma to juz a sobą. FUCK ... Brawo tak dalej, jeszcze jakieś głośniki sobie załóżcie i na festyny jeździjcie... Może wiatraczek z odpustu na kierownice ? Niezły tjunink by był ... naprawde myslałem, że koles który ma na koncie tyle postów ma troche wiecej rozumu i to, że paski mocujące kosztują pare złotych wcale nie oznacza dla niego, ze są do dupy. :/ co neonki za 5 zeta może montowac złotymi łancuchami? żałosne...Paski są dobre i napewno nie puszczą, wystarczy je dobrze zacisnąć... P.S. zachowujesz sie jak moja babcia, która miała refundowane leki, a nie chciała ich brac, bo twierdziła, że za tanie i pewnie i tak nic nie dadzą! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi