magneto Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 ehhh... zamowilem te swoje "neony" z kolega, znaczy sie ja sie podczepilem. uzytkownik sfera50. zobaczymy, moze jeszcz eprzysle, nigdy nic nie wiadomo:P:PP pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 och z tym kolesiem ciężko będzie neonów nie ma już 2 tyg. . pierw mówił ze na poczcie się z gubiły , później ze pieniądze odeśle .a teraz ze wysłał drugi raz we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) WitamWidzieliście te nenki wedłóg mnie są dobre...http://www.allegro.pl/item101070194__neony...dlugie_ok_.htmlPozdrawiam MUMA Edytowane 3 Maja 2006 przez Muma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) calkiem calkiem, dosc ladnie i starannie wykonane, tylko cena troche wyzsza... ;)pzdr:) Edytowane 3 Maja 2006 przez magneto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 bardzo fajnie wykonane neony . super efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Te są całkiem spoko. Widać, że to nie jakaś lipa zrobiona z rurki od długopisu. Tylko ciekawe jak to ktos kupi i zobaczy cos innego :banghead: Tak tez moze być :icon_mrgreen: Kto to wie ... :buttrock: Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 No te neonki to wyglądają porządnie... Dajcie znać jak dojdą :icon_mrgreen: To wg mnie właśnie są takie same jak te moje zimne katody... Z tym że 24 cm to za długie do mnie były, wziąłem 14 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 domnie neony doszły dzisiaj po miesiącu czekania . świecą nawet nawet bo już sprawdzalem . Ale co do jakości wykonania to troche lipa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 No wiesz. cięzko sie spodziewać cudów za 5 złotych, ale jak swiecą nieźle, to juz i tak całkiem dobrze. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 domnie neony doszły dzisiaj po miesiącu czekania . świecą nawet nawet bo już sprawdzalem . Ale co do jakości wykonania to troche lipa . Zamontujesz to zarzuć jakieś foty... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 niom, neony sa. jak dla mnie to wcale ni ewygladaja najgorzej. zakonczone czyms ala rurka termokryczliwa scisnieta z jednej strony... zaraz dam znac jak swieca:P nioi i fotki w najblizszym czasie. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 dzisiaj neony zamontowałem pod zadupek a jutro zamontuje reszte od sposu pod owiewki . Fotki będą pod koniec tygodnia :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 dzisiaj neony zamontowałem pod zadupek a jutro zamontuje reszte od sposu pod owiewki . Fotki będą pod koniec tygodnia :icon_twisted: To czekam na fotki (jako maniak tego typu patentów :rolleyes: )... Bo też jestem ciakawy jak to zamocowałeś..?A i jak zasilanie podciągnałeś, i czy zrobiłeś sobie wyłącznik tego ustrojstwa czy na stałe..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Moim zdaniem powinno być na włączniku zrobione :buttrock:. Nie tak trudno to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 No, wyłącznik wskazany, bo nie kazdy policjant jest tolerancyjny, a przylutować dwa kabelki do włącznika, to żadna filozofia... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi