marsik Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Jak na razie nic nie wskazuje ze beda jakies przeszkody wiec i ja zawitam do szanownego grona (sobota). Ale nocleg ?? chyba odpada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Jak na razie nic nie wskazuje ze beda jakies przeszkody wiec i ja zawitam do szanownego grona (sobota). Ale nocleg ?? chyba odpada :biggrin: W czym problem? Jak nie masz namiotu to się podłączysz do kogoś, ja np. mam dwójke troche ciasno 2 chłopom ale damy rade ;) Krzywdy Ci nie zrobie!!! ;) :flesje: Chyba, że inne są przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatri Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 witam wszystkich,wszcie, po niemal rocznej walce pojawilo sie swiatelko w tunelu - moje moto ozywa, wiec spotkamy sie w sobote pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shingen Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Witajcie, dawno mnie nie było i widze że temat spotkanie idzie pełną parą ;) Jak wszystko dobrze pójdzie to i ja w sobote powinienem się pojawić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsik Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) W czym problem? Jak nie masz namiotu to się podłączysz do kogoś, ja np. mam dwójke troche ciasno 2 chłopom ale damy rade :biggrin: Krzywdy Ci nie zrobie!!! ;) :flesje: Chyba, że inne są przyczyny.Do domku mam rzut lusterkiem (ok. 15km) wiec ... wyjazd pod namiot 15 km :lalag:Ale dzieki za propozycje. Jak mnie do domu nie wpuszcza :banghead: to i owszem skorzystam ;) Edytowane 13 Lipca 2006 przez marsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Mi najprawdopodobnie uda się wyjechać wcześnie, na miejscu powinienem być około 22 , chyba że mnie jakieś oberwanie chmury albo gradobicie dopadnie bo straszą TFU,TFU,TFU i odpukać. Będzie już ktoś w piątek o tej godzinie? Pod namiotem czy hotel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Mi najprawdopodobnie uda się wyjechać wcześnie, na miejscu powinienem być około 22 , chyba że mnie jakieś oberwanie chmury albo gradobicie dopadnie bo straszą TFU,TFU,TFU i odpukać. Będzie już ktoś w piątek o tej godzinie? Pod namiotem czy hotel?ja będę z osobą towarzyszącą.Szykuję się pod namiot.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Wyruszamy w sobotę rano w dwa moto, więc przed południem powinniśmy się zameldować... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) ja bede w piatek wieczorem. lokuje sie w namiocie. mam nadzieje ze przybedziecie...ktos jeszcze, procz bartka, wybiera sie w piatek? Edytowane 13 Lipca 2006 przez willydon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Będę w piątek wieczorem koło 19.00 Pakuję się pod namiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 za 30 min wyjeżdzam wpadłem na moment do domu. DO ZOBACZENIA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Dziękuje wszystkim za miłą atmosferę i żywiołowe dyskusje. Spotkanie kameralne, ale zebrała się sama śmietanka posiadaczy shadow'ów wiec ci, co nie byli niech żałują:wink: Jechałem trochę dłużej niż planowałem. Przed Częstochową zapaliła mi się rezerwa, ale postanowiłem zatankować za, a tu przez 40 km żadnej stacji:( nagle jest jakaś „lokalna” no to sru do pełna, zadowolony ruszam a po 30km na światłach obroty spadają, prych, prych i moto zgasło i mogiła. Iskra była, rozrusznik kręcił, ale nawet nie prychnął. Paliwo nie dochodzi. Ja z rozładowanym telefonem wśród pól bez pomysły, co robić, bez znajomych z busem, co mogliby mi zaciągnąć 150 km do Wawy.Po godzinie zatrzymał się Motocyklista z Łodzi, na Vulcanie 1500 (jeśli przypadkiem to czytasz – JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI!!! – jak będziesz w Wawie zapraszam na piwo ) zadziałał i po ok. godzinie moje moto miało zasilanie w paliwo grawitacyjne, przez co zasięg spadł do 100km żeby nie wysuszyć górnego zbiornika. Pompa nie przepuszczała paliwa (nie mówiąc o pompowaniu), ale później jak już wszystko zmontowaliśmy na około, podłączyliśmy próbnie pompę do zasilania i działał. Ale stwierdziłem, że dojadę na prowizorce a poskładaniem całości zajmę się jutro. Mam nadzieje że to był jakiś paproch bo jak nie to nowa pompa w Boldorze: 750PLN, bez gwarancji i nie pasuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatri Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ja również wszystkim dziękuję za miłe spotkanie. Nasz powrót (2 Waldki) przebiegł bez niespodzianek. Mam nadzieję że uda nam się powtórzyć spotkanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Ja ze swoim plecaczkiem dojechałem bez problemów.Na A4 chciałem trochę pocinąć ale urwana szybka w kasku trochę mi to uniemożliwiała.Duże dzięki shadokowi i jego koledze za ciekawy objazd po zameczkach ,było bardzo ciekawie."Willydon" na forum jest lista stacji z frajerskim paliwem dopisz będę ją omijać a te dwa semestry w Szwecji szybko przelecą i będziemy mogli znowu razem pośmigać.Ciekaw jestem jak tam dojechał Bartek bo 600km to nie jest mało.Dziękuję wszystkim za wspaniałe spotkanie jeszcze ciekawsze dyskusje a o piwie to już nię będę nic mówił bo ono dzieli się na dobre i bardzo dobre. Szkoda tylko że zawiedli inni shadowcy a szczególnie kolega z Zawiercia bo miał do nas najbliżej i czekaliśmy na niego do końca.Pomysł kolejnego spotkania gdzieś koło Poznania jest bardzo ciekawy i jestem za.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Witam i ja wszystkich. Cieszę się bardzo z tego spotkania, miejmy nadzieję, że to tylko początek integracji :wink: - sprawiliśmy, że temat na forum ziścił się - posiadacze Hondy Shadow połączyli się. Itak będziemy trzymać.Mam nadzieję, że Bartek dojachał, jak z Szatrim jechaliśmy na Ojców to machaliśmy sobie - on właśnie wracał. Powinien chłop medal za tę trasę dostać!No ale mam poniedziałek, więc doro.Ale temat powróci. Pozdrawiam! PS: Objaz po zameczkach... Wyszedł z tego mały rajd terenowy na orientację. Ale Szadołki to takie maszyny, że uradzą wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi