DARAS... Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam wszystkich . Brak aktywności to chyba oczekiwanie na ocieplenie. Jak wszyscy z niecierpliwością czekamy na +15java script:emoticon(':buttrock:', 'smid_28'):)Witam jeśli taka cisza to oczekiwanie to chyba może jedynie znaczyć że wszyscy siędzą w garażach i pucują maszynki do stratu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Mam sprawę, a gdzie indziej moglabym sie zwrócić niż do Was. Planuję kupić VT 500 , narazie się rozglądam spokojnie, analizuję rynek i ceny :). Przykładowo http://allegro.pl/item296964521_honda_vt_500.html - czy to dobra cena za ten rocznik z takim przebiegiem. Na co kazali byście mi zwrócić szczególną uwagę przy ewentualnych oględzinach ( choć ,wiadomo ,sama kupować nie będę) . Z góry dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Mam sprawę, a gdzie indziej moglabym sie zwrócić niż do Was. Planuję kupić VT 500 , narazie się rozglądam spokojnie, analizuję rynek i ceny :banghead: . Przykładowo http://allegro.pl/item296964521_honda_vt_500.html - czy to dobra cena za ten rocznik z takim przebiegiem. Na co kazali byście mi zwrócić szczególną uwagę przy ewentualnych oględzinach ( choć ,wiadomo ,sama kupować nie będę) . Z góry dziękuję :icon_mrgreen: Cena niezła, rocznik przedostatni (robili te Shadowy do '87).Na zdjęciach wygląda rewelacyjnie... Jak się dokładniej przyjrzeć to jedyne widoczne mankamenty to brak chromowanych obwódek na klaksonach i rozdarte siodło z lewej strony...Ale zdjęcia jak to zdjęcia... Bez organoleptycznych oględzin i osłuchań nie ma sensu wydawać opinii. Na co zwrócić uwagę? Np. na łącznik goleni - po każdym "stuku" zwykle sie łamie i albo jest dorabiany albo klejony albo ogólnie kombinowany. Pierwszy wyznacznik tego, że moto leżało poważniej niż na parkingu :icon_rolleyes: Na standardowe rzeczy jak w każdym motorze, czy nie cieknie stuka, puka... Ten model jest fajny - ma sporego kopa, niezłe osiągi, ma chyba najmniej "good vibrations" z wszystkich V-ek. Co dla niektórych jest wadą, dla innych zaletą... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Dziekuję Shadok ;) za rady :) Dziekuję Shadok :) za rady i czekam na inne wypowiedzi. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedi Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Witam. już niedługo wiosna, dobrze że trzeba raz w miesiącu Go odpalić. niby nic , a jednak coś. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam. już niedługo wiosna, dobrze że trzeba raz w miesiącu Go odpalić. niby nic , a jednak coś. :icon_arrow: hihi lepszy rydz niż nic aole już bliżej niż dalej do początku sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brumia Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam, wpadł mi w oko taki sprzęt http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M645313 co sądzicie ? będe wdzięczny za uwagi... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Jesli interesuja Cie cruisery to kliknij na link pod moim postem - oferta nadal aktualna.:icon_question: Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam,wpadł mi w oko taki sprzęt http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M645313 co sądzicie ? będe wdzięczny za uwagi... :)witam kolego powtarzasz się juz w drugim miejscu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_A Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam!chce sie do was przyłączyć wraz z moją shadow 125. Mam jednak pytanie przepraszam że tu a nie na innym dziale ale nikt mi nie pomoże lepiej niż wy skoro posiadacie shadow choć o wyższych pojemnośćiach to może obcowaliście z 125. Chodzi o to że mam wersje z dwoma wydechami i chodzi mi dosyć cicho i chceiałbym wiedzieć czy rozwiercenie tłumika pomoże i czy nie będe miał póżniej problemów z przeglądem i policją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztywny Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam!chce sie do was przyłączyć wraz z moją shadow 125. Mam jednak pytanie przepraszam że tu a nie na innym dziale ale nikt mi nie pomoże lepiej niż wy skoro posiadacie shadow choć o wyższych pojemnośćiach to może obcowaliście z 125. Chodzi o to że mam wersje z dwoma wydechami i chodzi mi dosyć cicho i chceiałbym wiedzieć czy rozwiercenie tłumika pomoże i czy nie będe miał póżniej problemów z przeglądem i policją :notworthy:Smialo rozwiercaj i sie policja nie przejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_A Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 no tak ale czy da to jakiś efekt? chodzi o to że moja shadow chodzi (jak na cruisera) cicho wiadomo nie chce mieć 1500 decybeli bo to niemożliwe jednak mój kingway 50 którego sprzedaje lepiej chodzi jeśli patrzeć na dżwięk a tak w ogóle dzięki za odpowiedż bo coś mało było ruchu wokól tej mojej prożby o pomoc (niechce nikogo oskarżać :icon_exclaim: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArT_B_ Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 nie spodziewaj się dźwięku jak z 1500ccm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Hejka ! Dołączam ze swoją "lubą" VT 1100 ACE '87 !! Pozdro dla wszystkich Shadowiczów :lalag: Dozo na asfalcie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_A Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 no tak ale czy da to jakiś efekt? chodzi o to że moja shadow chodzi (jak na cruisera) cicho wiadomo nie chce mieć 1500 decybeli bo to niemożliwe jednak mój kingway 50 którego sprzedaje lepiej chodzi jeśli patrzeć na dżwięk a tak w ogóle dzięki za odpowiedż bo coś mało było ruchu wokól tej mojej prożby o pomoc (niechce nikogo oskarżać :clap: ). Nie spodziewam sie jednak wierz mi że moja 50 ccm jest głośniejsza :lapad: nie wiem czym to idzie bo nie znam sie za bardzo na tym wszystkim ale tak dla formalności to ta 50ccm to chińszczyzna ( kibgway ) ale przynajmniej coś w stylu chopper/cruiserJeśli ktoś ma pomysł jak zwiększyć głośność motoru to niech pisze. (Nie wiem czy wolno mi pisać w tym miejscu o takich problemach jeśli nie to przepraszam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi