trollsky Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 ja tylko nadmienie ze moja shadowka jest na sprzedaz, ogloszenie na giełdzie forumowej. Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluesmaniak Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Witam wszystkich :( chciałem się dołączyć do grona posiadaczy tych wspaniałych i bezawaryjnych motorków.ostatnie pięć lat zasówałem na pięknej vt500c shadow wersja kanadyjska lecz przyszedł czas na coś większego i dlatego z przykrością muszę się rozstać z moją małą.więc może ktoś z waszych znajomych szuka niezawodnej maszyny w tym stylu pozdrawiam.Honda na zawsze pozostanie w moim sercu :icon_mrgreen: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=268624278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 :icon_twisted: Witam wszystkich no panowie chyba niestety przykro mi stwierdzić ale ten rok jest do d... powoli nadszedł czas aby mysleć o postawieniu piękności na stojaczki i dopieszczeniu ich na kolejny sezon i oby był on bardziej :icon_mrgreen: zajebisty jak te poprzednie :crossy: bo jest nas coraz więcej ale nie do końca wszyscy czują się jedną rodziną braci pomyślcie o tym :icon_rolleyes: szacunek dla dwóch kółek bo nikt nie jest lepszy :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czato2 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Ok Shadow Men. Witam cie DARAS iPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żeglarz Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem 750c. Ten motocykl to powrót i spełnienie marzeń ostatnich 25lat Jest piękny dobrze się prowadzi , no i do wiosny. zgłaszam też akces do miłośników HONDY. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem 750c. Ten motocykl to powrót i spełnienie marzeń ostatnich 25lat Jest piękny dobrze się prowadzi , no i do wiosny. zgłaszam też akces do miłośników HONDY. Pozdrawiam Wszystkich Witamy w towarzystwie! Mimo pozornego bezruchu w tym temacie prowadzimy ożywione życie motocyklowe i towarzyskie na gruncie Shadówek...Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żeglarz Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Witamy w towarzystwie! Mimo pozornego bezruchu w tym temacie prowadzimy ożywione życie motocyklowe i towarzyskie na gruncie Shadówek...Pozdrawiam! Cześć ze względu na wiek w sam raz wydaje się właściwa to tow. GERIATRYCZNE , . w ubiegłym tygodniu zakończyłem działalność w zespole szantowo -folkowym,więc to odnowienie starych wręcz młodzieżowych zainteresowań pozwoli nie wpadać nastrój kapci i tv. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Cześć ze względu na wiek w sam raz wydaje się właściwa to tow. GERIATRYCZNE , . w ubiegłym tygodniu zakończyłem działalność w zespole szantowo -folkowym,więc to odnowienie starych wręcz młodzieżowych zainteresowań pozwoli nie wpadać nastrój kapci i tv. pozdr.Wow!A jaka "kapelka", jeśli to nie tajemnica?Właśnie w sobotę na imprezie Shadołkowej dowiedziałem się, że koleżanka ujeżdżająca VT600 śpiewała swego czasu w Smagglersach.Pozdr Globi Edytowane 19 Listopada 2007 przez Globi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Wow!Właśnie w sobotę na imprezie Shadołkowej dowiedziałem się, że koleżanka ujeżdżająca VT600 śpiewała swego czasu w Smagglersach. No proszę... Nie wiedziałem, że koleżanka taka uzdolniona... A jakoś nie śpiewa na imprezach :flesje: Fakt, że szanty raczej nie w repertuarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Jak sama mawia - wybrali ją do "kapeli" bo ma "mało kobiecy"głos.Nie śpiewa, bo może się kryguje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żeglarz Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Wow!A jaka "kapelka", jeśli to nie tajemnica?Właśnie w sobotę na imprezie Shadołkowej dowiedziałem się, że koleżanka ujeżdżająca VT600 śpiewała swego czasu w Smagglersach.Pozdr Globi od 12lat SAILOR od 2lat MOHADICK ale teraz czas na hondę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztywny Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Jak sama mawia - wybrali ją do "kapeli" bo ma "mało kobiecy"głos.Nie śpiewa, bo może się kryguje :biggrin:Ale kolezanka obiecala, ze jak sie troche rozkreci na jakiejs imprezie to jeszcze nam zaspiewa :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHEMP Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Hm, to co lubię żagle i dwa kółka :lalag: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARAS... Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 :) Ok Shadow Men. Witam cie DARAS iPozdrawiam :) No witam i pozdrawiam pogoda zrobiła się z lekka mroźna i niestety maszyny stoją w garażu, ale myśle że kto z wlkp to w sobotę 1.12 spotykamy sie na moto bazarze w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlud Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 też się zapisuję ze swoją shadow 1100 c3,pomysł OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi