Skocz do zawartości

Posiadacze Hondy Shadow łączcie się!

caninus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Szanowny Kolego

miło że i na to forum zajrzałeś

postarm się przyjechać też na powtórke z rozrywki o ile zdąże wymienić uszczelke z pod pokrywy sprzegłowej bo mi cieknie :buttrock:

i teraz tak pytanie w tej sprawie-wiem wiem nie pasuje do tego działu itp. ale prędzej może tu uzyskam odp. niż w dziale warsztat

otóż do właścicieli VT500:

czy żeby zdjąć pokrywe sprzęgłową czy jak to się zwie(tą po prawej stronie) trzeba odkręcać tłumiki czy tylko do tej obejmy łączącej rure w tłumik czy zejdzie bez tego bo jeśli chodzi o rame to jak widziałem wstępnie też chyba trzeba kawałek jej odkręcić(ten właśnie po prawej stronie)

poprawcie mnie jak się myle ale pojęcie mam słabe :) co jak się nazywa

Pzdr.

pytanie już nie aktualne-zdjąłem cały układ wydechowy-tak było prościej

teraz się mocuje ze śrubami od ramy-narazie są uparte :flesje:

Edytowane przez igner

witam jestem szczęściwą posiadaczką hondy vt 600 shadow :crossy:

poszukuje jescze jednej takiej interewuje mnie rocznik w okolicach 94 :wink:

pozdrawiam

Ja mam rocznik 1995. Wczoraj dobila do 45 000km.

Odezwij sie do mnie po sezonie to ja Tobie sprzedam.

Belgu1.gif

kto szuka ten znajdzie... :wink: btw witam następną amazonkę dosiadającą cienia :crossy:

równiez witam :wink: jezdze shadowka 2 sezon i sprawdza się idealnie :) smaruję tylko łańcuch, wymieniłam oponkę, wlewam i jezdze :lalag: niezawodny motocykl :wink:

Hangaround AMAZONS WMC

Witam dosiadających Hondę Shadow....

Od 3 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem VT 1100 C2.

Chciałbym zasilić Wasze szeregi, a tym samym zasięgnąć wiedzy na temat wspaniałego sprzęta jakim bez wątpienia jest Honda SHADOW.

Jestem z woj. Lubuskiego.

Pozdrawiam

Witam Wszystkich!

Po raz pierwszy na tym forum gdyż nasze shadowkowe nieco niedomaga ostatnio..

Dzisiaj nasza łódzka ekipa t.j. Sztywny, Janucha, (Globi się chyba gdzieś zaszył i nie odbiera tel.) i ja zrobiliśmy inspekcję ośrodka w Treście Rządowej.

Nic nadzwyczajnego ale na imprezkę dobre miejsce.

Gadaliśmy z tamtejszym cieciem który już został przez Globiego poinformowany o nadciągającej fali Miłośników, Producentów i Użytkowników Schodów, Poręczy i Balustrad (w skrócie jeźdźców spod znaku Shadow Owner Club Polska). Zatem będzie dla nas miejsce noclegowe, zadaszony stół na posiadówki oraz grill i ognisko. Cieć mówił że w tym okresie będzie mało ludu więc będzie cicho i spokojnie.

Zapraszamy wszystkich serdecznie na nasze łódzkie podwórko na SHADOWISKO BIS 2007. My tu na was czekamy...

Swoją drogą jestem ciekaw czy Shadok załatwi koszulki zlotowe? (np. SHADOBISKO) acha .. i czy naprawi szybko Forum byśmy mogli pociągnąć temat...

P.S.

Dobrze pamiętasz Igner.

Tresta Rządowa nad Zalewem Sulejowskim 31.08-02.09

Obecnośc obowiązkowa !!!

Tak przy okazji, dzisiaj w Treście byli jacyś panowie z otwocka ale nie wiem czy to "nasi z Otowcka' czy nie ale odgrażali że się zajwią za te dwa tygodnie.

pozdr :) strzałka koledzy- janucha milczy, globi się nie odzywa a ja nie wiem co robić ekipa która była na ośrodku dawać konkretne namiary z telefonem łącznie bo chcemy zaklepać domek :offtopic:

Witam

Globi już się odzywa. W związku z awarią forum na shadow.org.pl, piszę podstawowe informacje o spotkanku.

Czas - 31.08 - 2.09.2007

Tym miejscem jest kemping Tresta

Są domki 3-4 osobowe (wersalka + 2 pojedyncze) w cenie 20 PLN od osoby, z łazienką

Do tego miejscowe przyczepy campingowe w cenie 30 PLN za całą

oraz pole namiotowe po 15 PLN od namiotu (+5 PLN za przyłącze)

Sami rezerwujemy miejsca pod dachem (domki, przyczepy)

Tutaj stronka z nr telefonów do szefa tegoż obiektu:

http://www.eholiday.pl/noclegi-6234.html

Pozdr

Globi

Edytowane przez Globi

To nie jam ci jest, to Derduch :icon_question:

Będę dzwonił za chwilę.

Chcę z Dorką73 zarezerwować domek, to cię przygarniemy :icon_biggrin: i jeszcze jednego chętnego

PS

Już dzwoniłem i zarezerwowałem jeden domek na siebie

Pozdr

Edytowane przez Globi