igner Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 (edytowane) Witaj Szanowny Kolegomiło że i na to forum zajrzałeśpostarm się przyjechać też na powtórke z rozrywki o ile zdąże wymienić uszczelke z pod pokrywy sprzegłowej bo mi cieknie :buttrock: i teraz tak pytanie w tej sprawie-wiem wiem nie pasuje do tego działu itp. ale prędzej może tu uzyskam odp. niż w dziale warsztatotóż do właścicieli VT500:czy żeby zdjąć pokrywe sprzęgłową czy jak to się zwie(tą po prawej stronie) trzeba odkręcać tłumiki czy tylko do tej obejmy łączącej rure w tłumik czy zejdzie bez tego bo jeśli chodzi o rame to jak widziałem wstępnie też chyba trzeba kawałek jej odkręcić(ten właśnie po prawej stronie) poprawcie mnie jak się myle ale pojęcie mam słabe :) co jak się nazywa Pzdr. pytanie już nie aktualne-zdjąłem cały układ wydechowy-tak było prościejteraz się mocuje ze śrubami od ramy-narazie są uparte :flesje: Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 witam jestem szczęściwą posiadaczką hondy vt 600 shadow :icon_razz: poszukuje jescze jednej takiej interewuje mnie rocznik w okolicach 94 :bigrazz: pozdrawiam Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczimi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Co do spotkania w Bieszczadach jestem jak najbardziej za:)Kocham ten rejon ,byłem już w tym miejscu pięć razy i chętnie tam wrócę(pierwszy raz na motocyklu).Co prawda z okolic Rybnika do Sanoka jest ok.300 km ale co tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derduch Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 witam jestem szczęściwą posiadaczką hondy vt 600 shadow :crossy: poszukuje jescze jednej takiej interewuje mnie rocznik w okolicach 94 :wink: pozdrawiamWitamMam 600 ale 2001 i byłem w Wągrowcu 15 sierpnia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 WitamMam 600 ale 2001 i byłem w Wągrowcu 15 sierpnia.Pozdrawiam15 sierpnia powidasz hmm.... jezdziłam w ten dzien wkoło komina :crossy: Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derduch Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nie mam pojęcia gdziej jest komin, jechałem koło szpital i dojechałem na ul. Nad Nielbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArT_B_ Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 kto szuka ten znajdzie... :wink: btw witam następną amazonkę dosiadającą cienia :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 witam jestem szczęściwą posiadaczką hondy vt 600 shadow :crossy: poszukuje jescze jednej takiej interewuje mnie rocznik w okolicach 94 :wink:pozdrawiamJa mam rocznik 1995. Wczoraj dobila do 45 000km.Odezwij sie do mnie po sezonie to ja Tobie sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 kto szuka ten znajdzie... :wink: btw witam następną amazonkę dosiadającą cienia :crossy:równiez witam :wink: jezdze shadowka 2 sezon i sprawdza się idealnie :) smaruję tylko łańcuch, wymieniłam oponkę, wlewam i jezdze :lalag: niezawodny motocykl :wink: Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek VT1100 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam dosiadających Hondę Shadow.... Od 3 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem VT 1100 C2. Chciałbym zasilić Wasze szeregi, a tym samym zasięgnąć wiedzy na temat wspaniałego sprzęta jakim bez wątpienia jest Honda SHADOW. Jestem z woj. Lubuskiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich! Po raz pierwszy na tym forum gdyż nasze shadowkowe nieco niedomaga ostatnio.. Dzisiaj nasza łódzka ekipa t.j. Sztywny, Janucha, (Globi się chyba gdzieś zaszył i nie odbiera tel.) i ja zrobiliśmy inspekcję ośrodka w Treście Rządowej.Nic nadzwyczajnego ale na imprezkę dobre miejsce.Gadaliśmy z tamtejszym cieciem który już został przez Globiego poinformowany o nadciągającej fali Miłośników, Producentów i Użytkowników Schodów, Poręczy i Balustrad (w skrócie jeźdźców spod znaku Shadow Owner Club Polska). Zatem będzie dla nas miejsce noclegowe, zadaszony stół na posiadówki oraz grill i ognisko. Cieć mówił że w tym okresie będzie mało ludu więc będzie cicho i spokojnie. Zapraszamy wszystkich serdecznie na nasze łódzkie podwórko na SHADOWISKO BIS 2007. My tu na was czekamy... Swoją drogą jestem ciekaw czy Shadok załatwi koszulki zlotowe? (np. SHADOBISKO) acha .. i czy naprawi szybko Forum byśmy mogli pociągnąć temat... P.S. Dobrze pamiętasz Igner. Tresta Rządowa nad Zalewem Sulejowskim 31.08-02.09Obecnośc obowiązkowa !!! Tak przy okazji, dzisiaj w Treście byli jacyś panowie z otwocka ale nie wiem czy to "nasi z Otowcka' czy nie ale odgrażali że się zajwią za te dwa tygodnie. pozdr :) strzałka koledzy- janucha milczy, globi się nie odzywa a ja nie wiem co robić ekipa która była na ośrodku dawać konkretne namiary z telefonem łącznie bo chcemy zaklepać domek :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam Globi już się odzywa. W związku z awarią forum na shadow.org.pl, piszę podstawowe informacje o spotkanku.Czas - 31.08 - 2.09.2007Tym miejscem jest kemping TrestaSą domki 3-4 osobowe (wersalka + 2 pojedyncze) w cenie 20 PLN od osoby, z łazienką Do tego miejscowe przyczepy campingowe w cenie 30 PLN za całąoraz pole namiotowe po 15 PLN od namiotu (+5 PLN za przyłącze)Sami rezerwujemy miejsca pod dachem (domki, przyczepy)Tutaj stronka z nr telefonów do szefa tegoż obiektu:http://www.eholiday.pl/noclegi-6234.html Pozdr Globi Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Globi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 :clap: wielkie dzięki naczelny geografie a miejsca już zaklepywaliście :icon_question: bo pamiętam że lubisz wygody :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) To nie jam ci jest, to Derduch :icon_question: Będę dzwonił za chwilę. Chcę z Dorką73 zarezerwować domek, to cię przygarniemy :icon_biggrin: i jeszcze jednego chętnego PSJuż dzwoniłem i zarezerwowałem jeden domek na siebiePozdr Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Globi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 domek zarezerwowany-koledzy dawać na listęi rezerwować domki bo w sierpniu w namiocie- chyba że karlos z gitarą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi