Martin47 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 i ja też (ShadowMen)Czesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 No to dziwna sytuacja, bo ja mam z 1996 r. i jest 4 biegowa.W takim razie jest z 1995 jezeli to europejska wersja.Jezeli amerykanska to z 1996 powinna byc 4biegowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArT_B_ Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Widze że nie biją tu za X'a... to i ja się podłączam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsei Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Widze że nie biją tu za X'a... to i ja się podłączam ;) Czy to ten X z avatara? wrzucilbys jakies foty bo fajnie sie zapowiada :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goja Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ale tu ruch na tym podforum :) chyba wszyscy szczęśliwcy wyjechali na wakacje :) zazdroszczę!Wczoraj wreszcie odebrałam długo oczekiwane prawko i piersze ujeżdżanie Shadowki mam już za sobą :) rewelacja :icon_mrgreen: teraz już chyba mogę się uważać za pełnoprawnego członka wielkiej motocyklowej rodziny :icon_rolleyes: Mam pytanie-czy ktoś ma może serwisówkę do Shadowki 750 z 2004 roku, typ RC50?Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulugula Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Witam w poniedziałek jadę obmacać cienia vt600 z 88'. Powiedzcie mi towarzysze jak ogólnie wygląda sprawa z tymi shadowkami? Czy jest to prawdziwy czoper w którym właściciel spokojnie jest w stanie zająć się każdą mechaniką, wymianami limfy, a nawet rozwiercaniem cylindrów :icon_biggrin: ? czy też jednak lepiej z każdą usterką i po przeglądy cisnąć do ASO? pozdrawiam serdecznie bractwo cieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArT_B_ Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Czy to ten X z avatara? wrzucilbys jakies foty bo fajnie sie zapowiada :biggrin: ten sam :) narazie jeszcze nie ma się czym chwalić ale na życzenie wrzuciłem kilka fotek :)http://www.bikepics.com/members/artbi3/04vtx1300/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsei Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ten sam :banghead: narazie jeszcze nie ma się czym chwalić ale na życzenie wrzuciłem kilka fotek :banghead:http://www.bikepics.com/members/artbi3/04vtx1300/ wersja C jak widze :buttrock: wzialbym z niej do swojej tylny blotnik, kanape (juz plynie zza wielkiej kaluzy tylko doplynac nie moze :buttrock: ) i przednia felge, u mnie w wersji S za to bardziej lubie kierownice i podlogi, czeba by z dwoch zrobic jeden :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArT_B_ Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) nie zamieniłbym szprych na alu... co do kierownicy wpełni się zgadzam i właśnie jestem na etapie rozgladania się za jakąś oryginałopodobną :buttrock:btw... szukam też przedniej lampy... może masz jakąś na zbyciu :buttrock:pochwal się swoim X'em :buttrock: chętnie obejrzę do czego mam dążyć:banghead: Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez ArT_B_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zima33 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam kolegówOd jakiegoś czasu obserwuję to forum, a że od niedawna stałem się posiadaczem vtx 1300c postanowiłem się przyłączyć do tego tematu. Jeżeli ktoś jest zainteresowany serwisówką do 1300s - mam taką - oczywiście po angielsku :-( Mam teź orginał kanapy do wersji c na zbyciu - Fotki swojej hondi postaram się wrzucić jak najszybciej. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsei Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 nie zamieniłbym szprych na alu... co do kierownicy wpełni się zgadzam i właśnie jestem na etapie rozgladania się za jakąś oryginałopodobną :banghead:btw... szukam też przedniej lampy... może masz jakąś na zbyciu :banghead:pochwal się swoim X'em :banghead: chętnie obejrzę do czego mam dążyć;)zdjecia masz tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...80entry978029 a co to za wydechy u ciebie? Cobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocker Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam Więc i ja się wpiszę z moją VT 1100 C, wcześniej miałem VT 500 C więc jestem wierny legendzie :banghead: Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Shadow'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArT_B_ Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) elo zima i rocker :banghead:słodziutka jest ta twoja niebieska księżniczka;)a co to za wydechy u ciebie? Cobra?a żebym to ja wiedział... nikt się do nich nie przyznaje... ani to cobra ani V&H... podejrzewam że to jakieś hondowskie tuningowe... sound maja extra dlatego żałuję że będę musiał je wymienić :D (są przetarte)Jeżeli ktoś jest zainteresowany serwisówką do 1300s - mam takąwrzuć na www.yousendit.com i daj linka :banghead: jeżeli chodzi o foty twojego X'a to fajnie się wrzuca na www.bikepics.com Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez ArT_B_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsei Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Jeżeli ktoś jest zainteresowany serwisówką do 1300s - mam taką - oczywiście po angielsku :-( tez bym sie pisal :icon_evil: elo zima i rocker :evil:słodziutka jest ta twoja niebieska księżniczka;) THX :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 a żebym to ja wiedział... nikt się do nich nie przyznaje... ani to cobra ani V&H... podejrzewam że to jakieś hondowskie tuningowe... sound maja extra dlatego żałuję że będę musiał je wymienić ;) (są przetarte)To są pewnie Hard Kromy 3" Big Straights, tak na moje oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi