adambert Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jestem z Wami!!! 750 VT C2Adambert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jestem z Wami!!! 750 VT C2Adambert Witamy,powoli rośniemy w siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denik_tm Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) witam kolegów... tez jestem szczesliwym posiadaczem tego motocykla :) i mam pytanie , a raczej prośbe ponieważ kupiłem szybe ( taką z chromowanymi mocowaniami z blachy do półki , ma takie jakby skrzydła na szybie chromowane) i ona mocowania ma od vt 1100 a one nie pasują do 750 wiec prosiłbym kogoś o dokładne fotki mocowań tej szyby do 750 ponieważ musze sam takie zrobic, z góry dzieki i pozdrawiam , wyslijcie mi albo na gg 3882616 albo na majla [email protected] byłbym wdzięczny bo sezon sie zbliża i muchy sie powoli bedą rozmnazać a kurtka w owadach brzydko wyglada:) Edytowane 28 Stycznia 2007 przez denik_tm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 witam kolegów... tez jestem szczesliwym posiadaczem tego motocykla :icon_razz: i mam pytanie , a raczej prośbe ponieważ kupiłem szybe ( taką z chromowanymi mocowaniami z blachy do półki , ma takie jakby skrzydła na szybie chromowane) i ona mocowania ma od vt 1100 a one nie pasują do 750 wiec prosiłbym kogoś o dokładne fotki mocowań tej szyby do 750 ponieważ musze sam takie zrobic, z góry dzieki i pozdrawiam , wyslijcie mi albo na gg 3882616 albo na majla [email protected] byłbym wdzięczny bo sezon sie zbliża i muchy sie powoli bedą rozmnazać a kurtka w owadach brzydko wyglada:)czekam na szybę i mam ją mieć do środy jak przyjdzie to wyślę ci zdjęcia pozdrawiam :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 witam kolegów... tez jestem szczesliwym posiadaczem tego motocykla :D i mam pytanie , a raczej prośbe ponieważ kupiłem szybe ( taką z chromowanymi mocowaniami z blachy do półki , ma takie jakby skrzydła na szybie chromowane) i ona mocowania ma od vt 1100 a one nie pasują do 750 wiec prosiłbym kogoś o dokładne fotki mocowań tej szyby do 750 ponieważ musze sam takie zrobic, z góry dzieki i pozdrawiam , wyslijcie mi albo na gg 3882616 albo na majla [email protected] byłbym wdzięczny bo sezon sie zbliża i muchy sie powoli bedą rozmnazać a kurtka w owadach brzydko wyglada:)Ale teraz wygodna jest młodzież :icon_razz: no żeby się much bać - wstyd :icon_exclaim: Nie no smieje się - do cruisera to szyba pasuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jazda na Shadow to przyjemność powinna być, a nie walka o przetrwanie... :lalag: W zeszłym roku straciłem niefortunnie szybę w Kletnie na zlocie i wracałem bez w towarzystwie dającym 140-160 nawet w porywach. Oni oczywiście mieli szyby... Do 120 jeszcze można jakoś było wytrzymać, ale powyżej to już chciałem się do kierownicy przywiązać. :crossy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denik_tm Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 no i własnie o to m i chodzi :) skrobanie martwych żyjątek z kurtki nie nalezy do przyjemnych zajęć :lalag: cały sezon jezdziłem bez szyby i rade sobie dawałem, lecz przy duzych predkosciach faktycznie opory powietrza są ogromne, narazie mam takiego golaska i czas zacząc ją ubierać w różne duperelki zeby nabrała gabarytów :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denik_tm Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) cos sie popiepszyło Edytowane 29 Stycznia 2007 przez denik_tm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denik_tm Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) cos sie popiepszyło Edytowane 29 Stycznia 2007 przez denik_tm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denik_tm Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) myśle ze ktoś to pousuwa :/ urok komputerów Edytowane 29 Stycznia 2007 przez denik_tm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) Witaj cos sie popiepszyło :buttrock: Niestety czasem się tak robi...Wot... tiechnika... P.S. :biggrin: :banghead: Uups...coś mi cytat nie wszedł... Szyba to dobra rzeczZawsze nieco też chroni przed deszczem Edytowane 29 Stycznia 2007 przez Globi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam wszytkich ludzi cienia po dlugiej nieobecnosci :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi