Skocz do zawartości

Posiadacze Hondy Shadow łączcie się!

caninus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam kolegów... tez jestem szczesliwym posiadaczem tego motocykla :) i mam pytanie , a raczej prośbe ponieważ kupiłem szybe ( taką z chromowanymi mocowaniami z blachy do półki , ma takie jakby skrzydła na szybie chromowane) i ona mocowania ma od vt 1100 a one nie pasują do 750 wiec prosiłbym kogoś o dokładne fotki mocowań tej szyby do 750 ponieważ musze sam takie zrobic, z góry dzieki i pozdrawiam , wyslijcie mi albo na gg 3882616 albo na majla [email protected] byłbym wdzięczny bo sezon sie zbliża i muchy sie powoli bedą rozmnazać a kurtka w owadach brzydko wyglada:)

Edytowane przez denik_tm

witam kolegów... tez jestem szczesliwym posiadaczem tego motocykla :icon_razz: i mam pytanie , a raczej prośbe ponieważ kupiłem szybe ( taką z chromowanymi mocowaniami z blachy do półki , ma takie jakby skrzydła na szybie chromowane) i ona mocowania ma od vt 1100 a one nie pasują do 750 wiec prosiłbym kogoś o dokładne fotki mocowań tej szyby do 750 ponieważ musze sam takie zrobic, z góry dzieki i pozdrawiam , wyslijcie mi albo na gg 3882616 albo na majla [email protected] byłbym wdzięczny bo sezon sie zbliża i muchy sie powoli bedą rozmnazać a kurtka w owadach brzydko wyglada:)

czekam na szybę i mam ją mieć do środy jak przyjdzie to wyślę ci zdjęcia pozdrawiam :icon_exclaim:

witam kolegów... tez jestem szczesliwym posiadaczem tego motocykla :D i mam pytanie , a raczej prośbe ponieważ kupiłem szybe ( taką z chromowanymi mocowaniami z blachy do półki , ma takie jakby skrzydła na szybie chromowane) i ona mocowania ma od vt 1100 a one nie pasują do 750 wiec prosiłbym kogoś o dokładne fotki mocowań tej szyby do 750 ponieważ musze sam takie zrobic, z góry dzieki i pozdrawiam , wyslijcie mi albo na gg 3882616 albo na majla [email protected] byłbym wdzięczny bo sezon sie zbliża i muchy sie powoli bedą rozmnazać a kurtka w owadach brzydko wyglada:)

Ale teraz wygodna jest młodzież :icon_razz: no żeby się much bać - wstyd :icon_exclaim:

Nie no smieje się - do cruisera to szyba pasuje :)

Jazda na Shadow to przyjemność powinna być, a nie walka o przetrwanie... :lalag:

W zeszłym roku straciłem niefortunnie szybę w Kletnie na zlocie i wracałem bez w towarzystwie dającym 140-160 nawet w porywach. Oni oczywiście mieli szyby... Do 120 jeszcze można jakoś było wytrzymać, ale powyżej to już chciałem się do kierownicy przywiązać. :crossy:

Pozdrawiam

no i własnie o to m i chodzi :) skrobanie martwych żyjątek z kurtki nie nalezy do przyjemnych zajęć :lalag: cały sezon jezdziłem bez szyby i rade sobie dawałem, lecz przy duzych predkosciach faktycznie opory powietrza są ogromne, narazie mam takiego golaska i czas zacząc ją ubierać w różne duperelki zeby nabrała gabarytów :clap:

Witaj

cos sie popiepszyło

:buttrock:

Niestety czasem się tak robi...

Wot... tiechnika...

P.S.

:biggrin: :banghead:

Uups...coś mi cytat nie wszedł...

Szyba to dobra rzecz

Zawsze nieco też chroni przed deszczem

Edytowane przez Globi