Belgu Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Pewnie wiecie jak zdjąc akumulator z 600-tki? Dobieram się do niego już kolejny raz ale jakoś nie mam zdrowia. Cholerni japońce poupychali w tej maszynie wszystko jakby to był jakiś odtwarzacz DVD. Mam serwisowke od Hayes bo bez tego sam mialem problemy z aku.Ale jak sie wgryzlem to bylo ok.Jak chcesz to pusc mi maila ze swoim adresem to przetlumacze ci kilka zdan :) Panowie, pełna spokojność... Na razie rozmawiamy niezobowiązująco i jakby co, zaliczek jeszcze nie przyjmuję... :wink: A co do moto - spotkanie dotyczy też fanów shadówek, niekoniecznie pewnie praktykujących bieżąco. :wink: Ja jestem bardzo chetny! mam blisko a otwock ma fajne okolice.Plecaczki bierzemy czy to bedzie meska impra? :) BTW. Ktos jezdzi na Shadowkach z Ursynowa (Warszawa)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 dzien doberekza tydzień moja małazonka powinna staćsie posiadaczem shadow 1100 ace z 1995 roku - tutaj mam małe pytanko czy znalazł by sie jakis manual - bo chce sprawdzić to i owo jakby ktosik mial to poprosze o wiadomość pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 za tydzień moja małazonka powinna staćsie posiadaczem shadow 1100 ace z 1995 roku No to ma fajnie :rolleyes: Ja myslalem sie przesiasc za rok lub dwa na VT1100 a swoja VT600 oddac mojejkobiecinie ale ta nie chce bo woli turytyka :( - tutaj mam małe pytanko czy znalazł by sie jakis manual - bo chce sprawdzić to i owo jakby ktosik mial to poprosze o wiadomość Ja swoj manual (Hayes) kupilem na zlocie na Bemowie. Na gieldzie w Wawce (Sluzewiec) napewnotez bedzie... koszt ok. 125zl niestety. Kniga jest po angielsku i ma sporo schematow.Ale spoko da sie wszystko z tego zakumac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) dzien doberekza tydzień moja małazonka powinna staćsie posiadaczem shadow 1100 ace z 1995 roku - tutaj mam małe pytanko czy znalazł by sie jakis manual - bo chce sprawdzić to i owo jakby ktosik mial to poprosze o wiadomość pozdrawiamklaus Witam cie kolego.Myslę że w tym temacie możemy ci pomóc.Z tego co wiem to Shadok pracuje nad tym problemem i on ci pomoże.Pozdr. Edytowane 26 Listopada 2006 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasyl Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 BTW. Ktos jezdzi na Shadowkach z Ursynowa (Warszawa)? Ja :icon_eek: Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomice Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Zapraszam kilka fotek mojego potwora. Jeszcze beda musialy dojsc gmole, sakwy... FOTKI >>> kategoria Motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Mam serwisowke od Hayes bo bez tego sam mialem problemy z aku.Ale jak sie wgryzlem to bylo ok.Jak chcesz to pusc mi maila ze swoim adresem to przetlumacze ci kilka zdan :icon_evil: Może masz dtr w wersji elektronicznej? Albo możesz zeskanować? Jak nie to daj info o tej cholernej baterii.....Pisz na [email protected] pzdr Whisky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) WhiskyBoy... postaram sie bo duzo czasu nie mam.Tego wiele nie ma akurat o aku. Edytowane 27 Listopada 2006 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Zapraszam kilka fotek mojego potwora. Prezentuje sie zajebiscie (malowanie, chromy) i 1100. Czego wiecej do szczescia trzeba?!Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 No i co panowie... Gdzie jutro latamy? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 No i co panowie... Gdzie jutro latamy? :( Jestem do dyspozycji, tylko spróbuję uruchomić motor, dostosuję się do godziny i trasy. Za godzinę dam znać co z motorkiem i potwierdzę swoje przybycie - ilu nas będzie? No i co panowie... Gdzie jutro latamy? :)moto uruchomione Shadok- o której jeździmy ,może jeszcze ktoś z warszawy się pisze :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ech, pewnie jutro wszyscy mecz będą oglądać... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Shadok... skad ruszasz i dokad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Shadok... skad ruszasz i dokad?Belgu jeździłeś dzisiaj?. Czy ktoś z was jeszcze śmigał .Ja zrobiłem parę kilometrów ale nopotkałem tylko 2 plastiki i kogos tak zawziętego jak ja na wiśniowym moto na trasie .Jeśli ktoś goniał to niech odpisze jak mu sie dziś jeździło :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Shadok... skad ruszasz i dokad? Koniec końców skończyło się na lanserskiej rundce po wsi... Żeby nie było, że ostatniego dnia nie jeździłem :notworthy: Chyba rzeczywiście sezon skończę i motor wreszcie pójdzie do reaktywacji... No ale za to można myśleć o rozpoczęciu sezonu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi