Skocz do zawartości

Posiadacze Hondy Shadow łączcie się!

caninus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie wiecie jak zdjąc akumulator z 600-tki? Dobieram się do niego już kolejny raz ale jakoś nie mam zdrowia. Cholerni japońce poupychali w tej maszynie wszystko jakby to był jakiś odtwarzacz DVD.

Mam serwisowke od Hayes bo bez tego sam mialem problemy z aku.

Ale jak sie wgryzlem to bylo ok.

Jak chcesz to pusc mi maila ze swoim adresem to przetlumacze ci kilka zdan :)

Panowie, pełna spokojność... Na razie rozmawiamy niezobowiązująco i jakby co, zaliczek jeszcze nie przyjmuję... :wink:

A co do moto - spotkanie dotyczy też fanów shadówek, niekoniecznie pewnie praktykujących bieżąco. :wink:

Ja jestem bardzo chetny! mam blisko a otwock ma fajne okolice.

Plecaczki bierzemy czy to bedzie meska impra? :)

BTW. Ktos jezdzi na Shadowkach z Ursynowa (Warszawa)?

Belgu1.gif

dzien doberek

za tydzień moja małazonka powinna staćsie posiadaczem shadow 1100 ace z 1995 roku - tutaj mam małe pytanko czy znalazł by sie jakis manual - bo chce sprawdzić to i owo

jakby ktosik mial to poprosze o wiadomość

pozdrawiam

klaus

za tydzień moja małazonka powinna staćsie posiadaczem shadow 1100 ace z 1995 roku

No to ma fajnie :rolleyes: Ja myslalem sie przesiasc za rok lub dwa na VT1100 a swoja VT600 oddac mojej

kobiecinie ale ta nie chce bo woli turytyka :(

- tutaj mam małe pytanko czy znalazł by sie jakis manual - bo chce sprawdzić to i owo

Ja swoj manual (Hayes) kupilem na zlocie na Bemowie. Na gieldzie w Wawce (Sluzewiec) napewno

tez bedzie... koszt ok. 125zl niestety. Kniga jest po angielsku i ma sporo schematow.

Ale spoko da sie wszystko z tego zakumac.

Belgu1.gif

dzien doberek

za tydzień moja małazonka powinna staćsie posiadaczem shadow 1100 ace z 1995 roku - tutaj mam małe pytanko czy znalazł by sie jakis manual - bo chce sprawdzić to i owo

pozdrawiam

klaus

Witam cie kolego.Myslę że w tym temacie możemy ci pomóc.Z tego co wiem to Shadok pracuje nad tym problemem i on ci pomoże.Pozdr.

Edytowane przez pierwoszow

Mam serwisowke od Hayes bo bez tego sam mialem problemy z aku.

Ale jak sie wgryzlem to bylo ok.

Jak chcesz to pusc mi maila ze swoim adresem to przetlumacze ci kilka zdan :icon_evil:

Może masz dtr w wersji elektronicznej? Albo możesz zeskanować? Jak nie to daj info o tej cholernej baterii.....

Pisz na [email protected]

pzdr

Whisky

No i co panowie... Gdzie jutro latamy? :(

Jestem do dyspozycji, tylko spróbuję uruchomić motor, dostosuję się do godziny i trasy. Za godzinę dam znać co z motorkiem i potwierdzę swoje przybycie - ilu nas będzie?

No i co panowie... Gdzie jutro latamy? :)

moto uruchomione Shadok- o której jeździmy ,może jeszcze ktoś z warszawy się pisze :lapad:

Shadok... skad ruszasz i dokad?

Belgu jeździłeś dzisiaj?. Czy ktoś z was jeszcze śmigał .Ja zrobiłem parę kilometrów ale nopotkałem tylko 2 plastiki i kogos tak zawziętego jak ja na wiśniowym moto na trasie .Jeśli ktoś goniał to niech odpisze jak mu sie dziś jeździło :notworthy:

Shadok... skad ruszasz i dokad?

Koniec końców skończyło się na lanserskiej rundce po wsi... Żeby nie było, że ostatniego dnia nie jeździłem :notworthy:

Chyba rzeczywiście sezon skończę i motor wreszcie pójdzie do reaktywacji... No ale za to można myśleć o rozpoczęciu sezonu :flesje: