simonster Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Jak w temacie jakie motor proponujecie po simki pojemnosc nie wielka cos w stylu hondy rebel mnie interesuje Co polecacie czy moze jakis inny motorower czyli jakis pseldo kros 80cc Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez simonster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 jaka kwota dysponujesz ? pseudo Kros ? ha! (bo crossy 50-80 sa dla malych dzieci, bo sa male) Co do hondy rebel to motorowe moze... Keeway Knight moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zalezy ile masz kaski na moto ja bym Ci polecił Yamahe Virago 125 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 honda MBX/MTX 80. wszystko zalezy od kasy...:icon_mrgreen: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja po simsonie przesiadłem się na Rg80 i byłem w szoku na początku jak to ciągnie:D 80ccm to juz nei simson A jak masz kasy to kup sobie 125ccm na motorower :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ja sie z simka przesiadlem na etz to pomysl co u mnie sie dzialo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 A ja z simsona na CZ 125 cross!! To jak zszedlem z moto to caly mokry ze strachu bylem. ;D Mi takie moto po simsonie to mi sie podoba Aprillia Red Rose, Chonda MBX czy Yamaha RD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Hm. ja bym proponaował jakiegos małego ścigacza coś w stulu aprilka rs 50, czy suzuki rg 80, a jak nie, to ETZ 150, dosc fajnie wyglada, a silnik też ma niezły.. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonster Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 kasa do 5000 ale najlepiej w granicach 3-4tys na poczatek cos w niskich cenach:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ja bym brał takiego suzuki za tą kase bez zastanowienia... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 nigdy nie kupuje Aprili RS !!!!! nie pytaj dlaczego :icon_mrgreen: , jinchenga knighta też nie koreą pachnie i to w bardzo słabym wykonaniu 2-3 letnie egzemplarze i rdzewiejąca rama i kapitalny po kilku tys km, yamaha virago też nie bo mała jest do tego 125ccm i silnik V beznadzieja. Hyosung crusie II, kawasaki eliminator peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Jinheng to wiem, że gówno! Juz słyszałem na jego temat tyle opini i tylko Ci, co nie znają sie na rzeczy mówili, że to super. :/ znowu Łoś 50 (wiecie co to nie???) to miałem przyjemnosc usiąść na tym na motocykl expo i masakra. z wyglądu: super, ale jak ruszyłem głupią kierownica, to w nowiutkim moto same luzy! masakra! a czemu Aprilli bys nie kupił? psuje sie??? Kiedys mi sie cholernie podobała, to powiedz, co z nią nie tak.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 w aprilii czesta dolegliwoscia sa ponoc uszkodzeni akorbowodu w postaci nawet pekniec. w ogole aprilki sa "gorsze" od japoncow...jesli chodzi o stylistyke to dowlonie sikam za nimi. sam jezdze honda ns1, ale jesli chodzi o wyglad to aprilie zawsze gorowaly... a j apomimo twego zdania nadal skory jetsem twierdzic, ze jincheng knight to wcale nie gowno. tylko jest jeden klopot, opisywane przez wszystkich maja 3 biegi- ja jezdzilem na 4 i w ogole sie roznila sporo od tych "normalnych" pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Nie wiem nawet ile mają tych biegów.. ale słyszałem o nich nieciekawe opinie. podobno są dość awaryjne, a co do korbowodu w aprilkach. . to wynika napewno z tego jakie one kręca obroty i poprostu nie wytrzymuje, a jeszcze tuning pollini na 80 pewnie. :/ to wiadomo, że długo nie pojeździ.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja proponuje Suzuki Rg 80, ja mam taki motorek. Bardzo mily przesiadłem się z niego po simsonie i fajna reakcja. :icon_mrgreen: Niedługo może bede sprzedawał, ale najpredzej to zamienie na jakieś enduro DT 80, Dt 125, DR 125, XLR125. Najlepiej, żeby był to motorwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi