Mocarz Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam!Mam problem z moją jawką50 mustang.Niechce w ogóle odpalić nie wiem co jest,a tak bym chciał pojeździć.Wszytko zaczeło się jak zmieniłem gaźnik na nowy.Na nowym nic nie jeździła to założyłem stary, i nic niechce odpalić.Pomóżcie (z góry dzięki) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 A iskre masz? Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 jak aprilia napisal, sprawdz czy masz iskre. powodow moze byc duzo, sprawdz droznosc kranika paliwa i czy swieca na obu gaznikach jest mokra. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Sprawdź iskrę i możesz też zobaczyć przerywacz..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahadt80lc2 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 jeśli nie masz iskry to sprawdź świece, przewód do świecy, kondensator, przerywacz, cewke zapłonową a jak iskra jest zawsze i bardzo dobra to sprawdź szczelność gaźnika.. najlepiej wymień te kilka uszczelek. jak to wszystko jest dobrze czyli iskra jest i świece zalewa (bo dochodzi paliwo) to wina moze być w źle ustawionym zapłonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 jeżeli masz nowy gaźnik to go wyreguluj dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Przeczyść platynki, ustaw poziom paliwa w komorze pływakowej, sprawdź ustawienie zapłonu, kranik. Nieiwem co jeszcze może być. Sprawdź iskre na dobry początek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 A w mojej jawce niby wszysko było ok. ale odpalała i gasła. Iskra była paliwo też. Po pewnym czasie odkryłem że to FAJKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi