p A q Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Mam pomysl i wydaje sie ze bedzie fajnie:po naszym szkoleniu motocyklowym w niedziele (16 III) cala ekipa sie wybierzemy na miasto i sie mozemy spotkac chyba kolo 18. Oczywiscie szczgolow jezcze nie znam ale mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie i inni uczestnicy nie beda miec nic przeciwko. No chlopaki dopisywac sie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A kobiety mogą być? :buttrock: W końcu mam wtedy wolny dzionek. :crossy: Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Wybiera sie kto na hubala do frysztaka ? :icon_question: http://www.brothersofthesouth.pl/news.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Wybiera sie kto na hubala do frysztaka ? :crossy: http://www.brothersofthesouth.pl/news.phpJak zdążę zarejestrować sprzęta to moze się zjawię............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ja jade z kumplami w piątek na cały zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 jade jak do tego czasu poskładam sprzęta. BO jeszce silnika z naprawy nie mam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony71 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 niestety w sobotę do pracy więc dojadę dopiero w sobotę wieczorem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miglanz Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 witam wybieramy sie na kilka motorow i bysmy sie chetnie dołączyli do kogos zeby razem w kolumnie, mam pytanie wie ktos moze czy jest jakis wspolny wyjazd z rzeszowa lub ewentualnie z frysztaka na ten zlot sobote i o ktorej ???? podawajcie jakies kontakty to sie zgramy i wyruszymy wspolnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meander Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Czy temat "Gdzie na piwo lub sprite " jest realizowany nadal?czy przeniósł sie do lokali i toczy sie w podgrupach?czy może duch spotkań 'okołomotocyklowych" zaniknął? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel81 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja jestem jestem jaknajbardziej za i czekam na propozycje...Nuda tu u nas w Rzeszowie. A tyle motocykli....Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 obumarlo sie troszke bo wakacje SOM ;-) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meander Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Niby wszyscy jesteśmy a jakby nas nie było!! Do MycioraDalej w Rzeszowie czy na zachodzie województwa?? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohun Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 to w ktory poniedzialek wybieramy sie do Carpe Diem :icon_rolleyes: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 hmm ... wybiera sie kto z okolic lub przez jasło do cisnej na zlot w nastepny weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert88 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 A może by tak odświeżyć temat w 2009 :] ? Są jacyś chętni do działania na terenie Rzeszowa :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi