cbr600 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam i prosze o opinie głównie na temat suzuki gsxr 600 98-00r. interesują mnie opinie na temat tego moto jego wady i zalety, jak wypada w porównaniu z cbr 600 f4.. ustępuje czy dorównuje ??z góry dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jęsli znasz angielski to polecam: http://www.motorcycle.com/mo/mccompare/99_600s.htmlhttp://www.motorcycle.com/mo/mccompare/00_600s.html Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr600 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ... dzieki za powyzsze mimo bariery językowej udalo mi się zaczerpnąć kilku informacji...na temat obu tych motocykli wiele juz tu napisano mimo to zalezy mi na opiniach "z życia wziętych" odnośnie awaryjności i eksploatacji głównie gsxera (bo na jego temat mam mniej info) ..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 dzisiaj usłyszałem opinię, że w Kaliszu jest gościu co F4 zrobi nową dziesiątkę w dodatku na prostej a ty porównujesz f4 z gsxr600? Wstydu niemasz :icon_mrgreen: A tak poważnie to nie lubie hondy ale z dwojga złego wybrałbym f4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Dziur chyba ciężko przesadziłeś chyba że ten na dziesiątce będzie ciągnął przyczepe z cegłami :-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Birze f4-jest bardziej wygodna(turystyczna) co nie oznacza ze mniej sportowa :D Czy już wspominałem o niezawodnośći Hondy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr600 Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 F4 przypadła mi do gustu o wiele lepiej, niestety jest roznica w cenie pomiędzy owymi cudeńkami f4 1998 za 12tys darmo by szukac gsxera i owszem :icon_mrgreen: a jak z tą niezawodnością u suzuki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 f4 1998 za 12tys 98` to F3 - PC31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr600 Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Oo :icon_mrgreen: mój bład, a jakoś cały czas myślałem że cebeerki w aluminiowej ramie zawitały na rynku w 1998r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 F4 przypadła mi do gustu o wiele lepiej, niestety jest roznica w cenie pomiędzy owymi cudeńkami f4 1998 za 12tys darmo by szukac gsxera i owszem :icon_mrgreen: a jak z tą niezawodnością u suzuki ? miałem suzi a teraz mam f4... powiem jedno powiedzenie suzuki same stuki nie wzieło sie znikąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr600 Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 qrcze ja szczerze wierze w takie powiedzonka .. autentyczność jednego aż nadto odczułem, było to 'Ford gów.. wort..' :icon_twisted: bez urazy ze strony użytkowników forda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 qrcze ja szczerze wierze w takie powiedzonka .. autentyczność jednego aż nadto odczułem, było to 'Ford gów.. wort..' ;) bez urazy ze strony użytkowników forda ! a fiat jego brat :icon_twisted: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi