tomekkula Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 hehe to zależy bo ja znam laske w moim wieku która jak na razie jeździ lepiej ode mnie :( (mój pierwszy sezon a jej 3ci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 mi rozwalił simsonka mój głupi kolega który przy prędkości 50 km/h zahamował przednim hamulcem i przeleciał przez kierownice :( :buttrock: :flesje: :evil: ;) :crossy: :biggrin: :flesje: YO DŹIAMDŹIAK!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ja sie o nią nie obawiam, bo już dobrze jeździ... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 hehe to zależy bo ja znam laske w moim wieku która jak na razie jeździ lepiej ode mnie :D (mój pierwszy sezon a jej 3ci) Fajnie sobie masz. :) też bym chciał taką poznac. :D a gdzie mieszka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit88 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Jeżdżę już 4 sezon a zaliczyłem 2 stłuczki, teraz mam trochę więcej wyobraźni co do jazdy na motorze. Co do rodzeństwa to daję czasem pod moim nadzorem 9-cio letniemu bratu sobie pojeździć bo mam automata i każdy głupi by umiał jeździć, trochę tez jeździ nim mój ojciec, ale jak zarazie tylko ja zaliczyłem dwie gleby ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Rozbił komuś kiedys motor młodszy brat??? bo ja mam takiego pecha, że przed wczoraj brat rozbił mi przód w moim charcie i przez swieta nie moge jeździć, bo części nie dostane. :/ własnie, wie ktos moze od czego pasuje najlepiej kolanko od wydechu do ch ;) :flesje: arta???? bo mam problem ze znaleźieniem oryginalnego... :/http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99905682pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 młodsza siostra umi.. :icon_twisted: heh kilka jazd próbnych no to kask i boczna droga aswaltowa budzik 70km/h a ona krzyczy gdzie są hamulce?! o mało co nie narobiłem w gacie.. kilka razy byłem plecaczkiem na swoim moto (nie lubie jeździć jako plecak) no ale młoda chciała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 ja na szczescie nie mam mlodszego brata.......... i temu skladam wam najszczersze kondolencje..... :buttrock: :crossy: a jesli wam rodzice kaza dawac mlodszemu bratu pojezdzic to powiedzcie im zeby mu kupili jakas motorynke czy ogara..... Pozdrwiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi