Tomski_01 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witam. na lato bede kupowal nowego MX 125ccm. 2006rok albo 2005 (jakis co zostal w magazynie). Mam kase na nowe czesci itp itd. [/i]Co wybrac yz rm cr kx sx?? albo cos zupelnie innego. Zupelnie nie wiem w co wybrac no ale w sumie sama przyujemnosc w wybieraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Modele 2006 to tak dopracowane maszynki że głowa boli. Ja wybrałbym SX bo mam słabość do KTM'a. Świetna grafika a zalet motocykla przedstawiać nie trzeba. Ale japońce też wymiatają. Ale i tak lepsze są 250 4T i takiego Ci polecam!!! W danej chwili większość zawodników przesiada sie na 250 4T. Wybór należy do Ciebie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 hej! No ja w zasadzie uważam tak samo ze motocykle z 2006 to superprodukty i raczej nie odbiegaja od siebe parametrami :-) w Twoim przypadku można sobie chyba pozwolic na wybór ze względu na wyglad :crossy: ja równiez mam słabość do KTMa ale oprócz tego strasznie mi sie Hondy CR podobają no i ta aluminiowa rama :) róznic w parametrach nie masz co sie doszukiwac no chyba ze jestes zawodnikiem i wyjadaczem torów :-) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 W tmt mieli promocje KXF 250 05 za chyba 18 tys. Cena bardziej niż extra.Z nowych motorków jezeli chodzi o klase 125 to z tego co wyczytałem z testów i opinii to yz wypada najlepiej. NIestety nie moge potwierdzic tego własnymi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 YZ Po pierwsze bo to yamaha :) Po drugie dużo części i bezproblemu je dostaniesz.Po trzecie niezawodność.Po czwarte najlżejszy motocykl w swojej klasie, miałem okazje się przejechać wczoraj takim modelem '06 i powiem, że te chyba 89kg na sucho naprawde daje się odczuć. Motocykl można przerzucać miedzy winklami z ogromną lekkością.Po piątek bo to yamaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Na zawodach miałem okazję zobaczyć jak ściga się KX i YZ . Na obydwóch maszynach dobrzy zawodnicy,naprawde umią wkręcać maszyny. KX dostawał baty od Yamahy !! Podobno też lepiej się prowadzi YZ od Kawasaki. Tak jak powiedział Filu , lekkość czuć ,ale nie tylo czuć , ją widać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Latalem na KXF'e 250 z 2005 roku. Podobno przy wymianie tloku byly problemy. No ale w weekend beda otwarte salont Suzuki to sie przejde. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 no tomasz mysle ze yamaha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Bartoszku <CALUSEK> zobaczymy teraz szukam +/- co kupic. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 rzecz w tym ze yamaha nie ma zadnych minusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-KTM Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Moim zdaniem nowe motoykle maja bardzo podobne parametry techniczne wiec wybór jest kwestia gustu. Kazdy poleca to co ma lub co mu sie podoba :) .Ja bym wybieral miedzy sx, yz, kx, cr jedynie nie mam przekonania do rm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Racja, jak masz kase i mowisz ze mozesz brac motor od zaraz to sami ci zaproponuja jazde probna albo dorzuca strój. Zobaczymy... lol Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez Tomski_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRSET Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Brał bym KTM-a ze wzgledu na piekny pomaranczowy kolor :P a tak serio to wszystkie nowe motocykle crossowe klasy 125 sa bardzo podobne pod kazdym wzgledem wybor nalezy do ciebie poprostu przejedz sie po salonach i wybierz ten ktory ci sie podoba :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Dzisiajna necie poszukalem fotek ktm sx 125 i yz 125. Cenna sie mocno nie roznia :icon_mrgreen: roznica to ~1200zl. W sobote na Bemowie moze beda mieli swoje wystawy to sie zapytam jak z ratami, i z serwisem bo moze sie okazac ze wszystko jest git do pierwszej wyminy tloka a potem to trzeba pol motoru przebudowac. Juz sie nie moge doczekac Bemowa i otwarcia sezonu a potem maly rajd po salonach suzuki. :wink:foto te 2 ostatnie fotki to wlasnie yz i sx na 2006, moim zdaniem sx bije wizualnie yz na glowe. Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez Tomski_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi