Johny Bravo Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witam ostatnio kupilem piaggio sfera 97r http://www.bikepics.com/members/simson51ma.../97sfera-nsl50/Mam teraz pare pytan:Ile pali wam sfera?Jak dostac sie do swiecy?Czy u was jest zarowka jednowloknowa z przodu??Jak zdjac przedni plastik ?? Poniewaz musze wymienic klakson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Gratuluje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 odpowiem w oparciu o to, co wylukalem u sfera50(taki uzytkownik :)) 2,5-3lswieca jest pod dupa :crossy: dokladnie jest taki prostokat przy noghach wielkosci gdzies 10X15cm, wykrecasz i dzielo gotowe...co do zdejmowania plastikow to ni emasz czlowikeu intuicji? :bigrazz: :clap: :bigrazz:jezeli skuterek ma swiatla dlugie i krotkie w jednej zarowki to musi byc dwuwloknowa. jesli jest tylk ojedno, to moze byc jednowloknowa. to chyba logiczne :bigrazz: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Witam ostatnio kupilem piaggio sfera 97r http://www.bikepics.com/members/simson51ma.../97sfera-nsl50/Mam teraz pare pytan:Ile pali wam sfera?Jak dostac sie do swiecy?Czy u was jest zarowka jednowloknowa z przodu??Jak zdjac przedni plastik ?? Poniewaz musze wymienic klakson. co do przedniego plastika to niestety ale musisz zdjąć przednie kolo, a potem to już z górki, poza tym składanie skutera to jak składanie klocków lego. Najgorzej jak ci śrubki zostaną hihihi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ja wlasnie nie mam tego prostokata dzis zobie zdjecia jeszcze i zobaczysz. A co do swiatel to w niekturych sa swiatla dlugie a u mnie postojowki i mijania.Zeby zdjac plastik to musze cale zawieszenie zdjac czy tylko kolo??Jak ostatnio go rozkrecalem to mi srubek za braklo bo nie bylo wszystko dokrecone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 A co do swiatel to w niekturych sa swiatla dlugie a u mnie postojowki i mijania.A moze to sa mijania i drogowe tylko takie slabe ze... nie no zartuje :) Gratuluje zakupu. Zycze 0 awarii. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek LB Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Siema Johny Bravo sfera pali od 2 do 3 zeby dostać sie do swiecy musisz otwożyć kufer tam będzie sruba odkręcisz ją i wyjdzie ci sen szary plastik pod siedzeniem naprzeciwko kierownicy ;]zeby zdjać przedni plastik wyjmij znaczek PIAGGIO i tem będzie sruba ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Johny Bravo aaahhh zachcialo Ci sie odkurzacza w simsonie wiedziales co i jak a tutaj nawet nie wiesz gdzie swieca jest ;) poluz maszyne na boku i szukaj gdzie jest fajka i tam gdzie swieca bo przeciez sfera ma chyba cylinder w poziomym polozeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Mam Sfere z 95 roku ale jest już w nowej budzie co do spalania to chlała mi z 5 litrów dopuki nie wziołem sie za iglice teraz jak nie przekraczam 60km/h to wydymi 2L aj jak ją cisne do 85 to zechla 3,5L. Często czyść filtr powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Adriano na kiego wygrzebujesz takie stare tematy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Siemka Może orientuje sie ktoś czy do sfery wejdzie troche większa opona niż oryginalna 90/90 R10 :) Bo ta troche nieciekawie wygląda szykuje sie do zmiany bo przejechałem nią 15500 km i myśle żeby założyć troche szerszą??? :D Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 a co do zdięcia przedniego plastiku nie trzeba wcale ściągać koła !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu 21 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Mam Sfera z 95 chlapie z jakies 2,5 na setke, do swiecy sie dostaniesz po sciagnieciu obudowy zaraz za nogami i odkrecisz ja pod siedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi