Bartekk Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Orjentuje sie ktoś może ile kosztuje wyrobienie tablicy do moto. Dzisiaj mi pękła na poł i połówke zgubiłem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Tablica na moto kosztuje 40zł z tego co wiem.Pozdrawiam Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Tablica na moto kosztuje 40zł z tego co wiem.Pozdrawiam potwierdzam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Orjentuje sie ktoś może ile kosztuje wyrobienie tablicy do moto. Dzisiaj mi pękła na poł i połówke zgubiłem :/ Tak to jest jak się podgina tablice :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Tak to jest jak się podgina tablice :) Ja junakiem smigam i nie musze podginać sam nie wiem czemu pękła 2 lata sie trzymała a dzisiaj zonk. Zanim ją wyrobie zamówiłem u jednego szpenia wyklejoną taką mam nadzieje że żaden władza sie nie kapnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 nieźle na Junaku wywijasz, ze musisz zaginać blachę :) heheheprzyznam, ze przypadek ciekawy, zeby pękła tablica rejestracyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Tablica na moto kosztuje 40zł z tego co wiem.Pozdrawiam Ale to TYLKO sama tablica tyle kosztuje :) Do tego trzeba doliczyć znaczek legalizacyjny (hologram) za 11PLN + 1PLN no i oczywiście wniosek za 5PLN (w znakach skarbowych). No i oczywiście trochę trzeba będzie poczekać bo zazwyczaj tablice są robione u producenta, którego siedziba jest poza urzędem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 a jak to jest z tymi blachami z róznymi nazwami, ile kosztuje zrobienie takiej blachy do moto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) a jak to jest z tymi blachami z róznymi nazwami, ile kosztuje zrobienie takiej blachy do moto ??1000 zeta co jest tym bardziej nieopłacalne biorąc pod uwagę to, że tablica potem znika razem z motocyklem przy sprzedaży :/ Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez Boniek Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 1000 zeta a nie czasami pinset :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 1000 zeta co jest tym bardziej nieopłacalne biorąc pod uwagę to, że tablica potem znika razem z motocyklem przy sprzedaży :/1000 to chyba do fury!Do motocykla 500....Reszta jak wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 troszke szkoda tego haisu bo i tak albo blacha będzie zagięta albo będzie wożona w plecaku :crossy:, a poza tym to łatwo zapamiętać takie numery :)Ale jeśli sie rejestruje pierwszy raz to można dorzucić te pare groszy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 a nie czasami pinset :)Fakt :clap: Zapędziłem się :crossy:W końcu do moto tylko jedna tablica jest :bigrazz: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 troszke szkoda tego haisu bo i tak albo blacha będzie zagięta albo będzie wożona w plecaku :clap:, a poza tym to łatwo zapamiętać takie numery :bigrazz: To ty wozisz blache w plecaku :) Wydaje mi sie ze blacha jest po to aby wozić ją tam gdzie jej miejsce.... Ale jezeli uwazasz ze sie myle to życze Ci powodzenia :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 To ty wozisz blache w plecaku :crossy: Wydaje mi sie ze blacha jest po to aby wozić ją tam gdzie jej miejsce.... Ale jezeli uwazasz ze sie myle to życze Ci powodzenia :P nie no też tak można, ja akurat nie woże bo mam skuter na razie a nim i tak nie z**bie policji a poza tym nie ma po co jak nie moge przekroczyc prawie zadnej predkosci :banghead: ale wiem ze jest ktos na forum kto wozi/woził blache w plecaku i w razie ewentualnego przyłapania mówi ze dopiero co odpadła... cfaniak :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi