tomb2 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) Heh daleko to ja tak nie myśle (600cm :bigrazz: ) Narazie poprostu szukam kasku na komara :) No tak tylko to nie będzie jakiś tam komarek, tylko odpicowany na zabytek orginał :crossy: Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez tomb2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 tomb2, ja to Ciebie nie rozumiem. Piszesz tak sobie, zeby ponarzekac czy co?? Porade juz dostales. Nie boisz sie to kup sobie orzeszka, chcesz miec bezpiecznie kup sobie integrala. Ale Ty caly czas ciagniesz temat chociaz juz jest wyczerpany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 WitamPytanko jak uważacie na moto np zephyr 550 jaki kas integral czy moze otwarty z szybka, a co na xj 600, lub na gs 500 bardzo mnie ciekawi jak uważacie. Hm.. ja jeżdzę na XJ w kasku Nolana Jet z szybką, mam jeszcze drugi kask otwarty do którego potrzebuje dokupić sobie gogle. Ogólnie to na nakedy lepiej wybrać coś integralnego albo szczekowego, bo ten cholerny wiatr daje o sobie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szulbor Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ja powiem tak: najważniejsze zeby był bezpieczny. Moim zdaniem nie mozna przypisywac konkretnych kaskow do typow motocykli jesli np komus wygodnie na choperze jesdzic w integralu to kto mu zabroni?? przeciez chodzi tu o wygode i bezpieczeństwo a nie o jakaś mode i czy jeszcze cos innego W WIEC JEZDZIJCIE W CZYM WAM WYGODNIE I PAMITAJCIE ZE NA KASKU NEI WOLNO OSZCZEDZAC!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Kask bezpieczny. Jak ma być niedrogi, to kup sobie MAX-a lub CAT-a. Chińczyki z naprawdę niezłym wykończeniem. Cena poniżej 200 złotych, czyli nidrogo za tę jakość. Oba kaski przetestowane i spawują się OK. Przetestowany model MAX nazywa się MAX 603. Modelu CAT-a nie pamiętam. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi