MYCIOR Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 No dzieki za taką przejażdzke.Musiało boleć przez długą chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 to?http://www.vidilife.com/index.cfm?campaign...DDB-4CAD-8895-4on miał dziure w głowie czy mam przywidzenia przez tą godzine ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) To jest trochę dziwne bo jak ten koleś daje na koło to ta babka zamiast się trzymać to ona się odepchnęła od niego , czyli jak by sama chciała spaść , no ale nie wiem. Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez TIJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jako Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 przyłączam się do zdanie Madee ,że po takich filmikach odechciewa się wheeli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Po obejrzeniu tego materiału definitywnie odechciało mi się próbować stuntu kiedykolwiek ... Niezależnie od tego czy w odpowiednich do tego ciuchach czy też nie. Brrrr... aż mnie trzęsie :) "jak sie nie przewrócisz to sie nie nauczysz" a pozatym to wszystko jest dla ludzi, i jeszcze to: "raz sie żyje, potem sie tylko straszy" hehee Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrys111 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ten filmik jest ostrzezeniem i przypomnieniem ze trzeba dbac o plecaczki zabierajac je nawet na krociutka przejazdzke nalezy zapewnic im jakies normalne ubranko ... a nie koszulke, no i najwazniejsze nie wykonywac zadnych ewolucji z niedoswiadczonym plecaczkiem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Cash Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Heloł! ten filmik jest ostrzezeniem i przypomnieniem ze trzeba dbac o plecaczki zabierajac je nawet na krociutka przejazdzke nalezy zapewnic im jakies normalne ubranko ... a nie koszulke, no i najwazniejsze nie wykonywac zadnych ewolucji z niedoswiadczonym plecaczkiem :/ Hmmm, to chyba normalne ?? Kogo bym nie brał jako pasażera dostaje moją starą kurtalę motocyklową, oraz rękawicieski, o garnku nie wspomnę... Nie wiem dlaczego, ale większość np. hamerykańskich stuntmanów walą tricki w dresikach, bez rękawic, itp. Ja nie łapię, może to taka moda tam ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Mi się wydaje że jak przód udeżył w ziemie to ja podrzuciło i moto jej odjechało!!??:(szkoda mi tej laskizaopiekowałbym się niom :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 wiecie, tak się przyglądam tym zdjęciom i mam wrażenie, że ślizg nie był jedynym powodem pęknięcia 'szwów' :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICO DRAG Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 "jak sie nie przewrócisz to sie nie nauczysz" a pozatym to wszystko jest dla ludzi, i jeszcze to: "raz sie żyje, potem sie tylko straszy" hehee Pozdro Mysle dokładnie tak samo :icon_mrgreen: Od samego oglądania i dyskutowania się człowiek nie nauczy, a jak raz dupsko strzaska to szybciutko załapie czego ma nie robic :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 no dobra dobra, ale wciaz nie ma tych zdjec :icon_mrgreen: moze tamten temat byl usuniety :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Nico drag....chyba lepiej gdzie indziej trzaskac tyleczkiem:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Tutaj jest chyba ten...tak myśle - http://www.scigacz.pl/?portlet=download/re...polish_girl.mpg Dobrze myśle :icon_mrgreen: A mi się to nie chce ściągnąć :wink: a tak bardzo chciałam zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi