SEBOOL Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 nIE WIEM CZY BOCZEK BEDZIE KONIECZNY JAK I TAK TŁO mam mieć dokładny wymiar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zawsze kupuje sie duzo wiecej, przykleja na boczek lub owiewke a potem przycina zeby było ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Na amatorskich to na tło chyba nikt nie patrzy, nawet w Regulaminie Sportów Motorowych jest napisane że kolor cyfr i tła zależy od rodzaju zawodów i jest określony w regulaminie uzupełniającym dla konkretnych zawodów. Liczby wysokie na co najmniej 14cm i szerokie na co najmniej 8cm. Są też określone czcionki ale kto chce to niech sobie sciągnie regulamin.Plastrony można zrobić tak jak już kilka osób pisało-kupuje się za grosze folię samochodową w jakiejś firmie wykonującej reklamy i najlepiej jak się ma stare naklejki po prostu odrysować je i wyciąć na nowo. Ja zrobiłem sobie tak http://www.bikepics.com/pictures/531966/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturcr80 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 No a gdy np moto ma zielone tła i jest z z za granicy to gdzie startował ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi