Skocz do zawartości

Zajefajny street z cbr

Rekomendowane odpowiedzi

Dajcie mi dwa tygodnie, a doprowadzę tą CBR 600 do stanu lepszego niz większość waszych sprzętów za które wydaliście wg was godne pieniądze, to co tu się pisze to hipokryzja... ryba psuje się od głowy.

Ja wiem, że każdy kupił okazyjnie moto za 100 euro, a ta CBR-a powiedzmy za 3 tyś zł to idealny sprzęt do zabawy!

Dajcie mi dwa tygodnie, a doprowadzę tą CBR 600 do stanu lepszego niz większość waszych sprzętów za które wydaliście wg was godne pieniądze, to co tu się pisze to hipokryzja... ryba psuje się od głowy.

Ja wiem, że każdy kupił okazyjnie moto za 100 euro, a ta CBR-a powiedzmy za 3 tyś zł to idealny sprzęt do zabawy!

Z uwagi na Twoj wiek podaruję Tobie dajac Ci szanse i uznam ze nie przeczytalem Twojej wypowiedzi...

Może gość sprzedaje to jako maszynę do ćwiczeń a nie do użytku na drodze publicznej. Jak zejdzie z ceny to na bank to opyli i może ktoś kto zna się na mechanice coś z tego zrobi ale raczej wydaje mi się że ktoś podpicuje tą maszynę niskim kosztem dodając tandetną przednią owiewkę z "hiper ksenonami w postaci lampek do kibla" i będzie "mega street" conajmniej taki jak na witrynie:

www.streetfighter.nl

zrobic go aby wygladal ok to nie problem tylko mowa tu o zakupie zeby posmigac wiec podzespoly tez powinny byc ok, a widac bardzo ze moto bylo do stuntu i ra czej bylo traktowane jak "szmata" wiec nie wystarczy zrobic aby wygladal dobrze tylko myslac o zakupie tego "streeta" trzeba pomyslec o tym w jakim stanie technicznym jest silnik itd. i biarac to wszystko pod uwage

ten zakup jest raczej pozbawiony sensu.

ps. moze byc rowniez tak ze moto jest ideal tylko trzeba go wizualnie ulepszyc ale to chyba raczej szybciej trafie w LOTTO niz to prawda

nie no street jak sam sk***ysyn :crossy:

A moze chlopu chodzi o to ze streetowany czyli ciorany na sznurku po jezdni za żukiem :P

MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy

serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne

Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500