Preedom Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 @RAFAL - wczoraj jeszcze twierdziles, ze najlepiej jest przyjmowac wszystko na klatę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Bez kasku to szybciej jak 60-80 sie nie da... Raz sie przelecialem (jakies 30sek) powyzej 60 bez niczego i jak sie zatrzymalem to zaschniete lzy mialem od oczu az po szyje... jak dla mnie nie robota :/ PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Preedom Ty mnie za słowka nie łab nygusie ,posmigam zobacze ocenie . :P Jak sie znowu uniose to ja zdejme i znowu bede latał z gołą klatą :banghead: I nie mówiłem że najlepiej ,tylko że ja lubie przyjmować na klate . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 80-130 w zależności od ilości dziur , kolein lub wyciętego asfaltu. Extremalnie :banghead: i powyżej 50 km/h nie da się latać bo asfalt wyparował po zimie na "odcinkach specjalnych" i pozostał grys z licznymi dziurami na pół metra średnicy :P Taki przelot dzisiaj miałem na odcinku 10 km. Katastrofa !. Niestety mało ( i coraz mniej ) jest odcinków jest gdzie można komfortowo nie narażając siebie i moto na niebezpieczeństwo polecieć koło 130 czy ciut więcej. I takie sa nasze realia. Ja tak przynajmniej uważam. Dziura > dziurę pogania :evil:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam ;)Ja swoim Big Dandy smigam przelotowa 120 - 140.W miescie rzecz jasna do stowki :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 W otwartym Shoei RJ AirII i okularach najprzyjemniej mi się jedzie w okolicach 100-130km/h. Powyżej juz nie jest miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 powyżej 90 chce oderwać od kierownicy ( nie wiedząc dlaczego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierano79 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam! 90-100km/h na MZ ETZ 250. Przyjemna jazda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_pl Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 90-100, chwilami 110 gdy jeździłem virażką 535. Dziury w asfalcie, piach i kamyszki na każdym skrzyżowaniu, oznakowanie poziome jezdni śliskie jak lód oraz przedewszystkim wyobraźnia i przewidywanie nie pozwalają mi szybciej. Poza tym agresja i zwykłe chamstwo kierowców puszek, z których większość chce udowodnić, że jednak da się wyprzedzić motocykl. Mnie osobiście przyjemność sprawia jazda motocyklem sama w sobie, nawet gdy jade 70-80. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) dokładnie piotrze pl. armatura ma to do siebie, że jazda przy prędkości nawet i 60 daje przyjemność. zlot w rybniku dał mi możliwość przetestować szybszą jazdę po autostradzie i zdecydowanie odradzam kaski bez szybki. morda boli, bo co chwile jakiś owad przeciął mi tor jazdy (raz mucha mi do nosa wpadła), a krople deszczu przy 100km/h (w ogóle powyżej 80) robią się twarde jak małe kamyczki, musiałem zasłaniać twarz ręką. nie pomogła ani kominiarka z chustą. boli jak cholera. pozdrawiam Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Witajcie, dla mnie najbardziej komfortowa predkosc wynosila ok.110km/h. niezaleznie od motoru ktorym jezdze ( Kawasaki KZ550LTD czy Drag Star 650). Zaznaczam , że oba sa wyposazone w dosc duza szybe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Witajcie, dla mnie najbardziej komfortowa predkosc wynosila ok.110km/h. niezaleznie od motoru ktorym jezdze ( Kawasaki KZ550LTD czy Drag Star 650). Zaznaczam , że oba sa wyposazone w dosc duza szybe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 WitamMiasto: 40 – 60 kmWycieczka: 60 – 80 kmPrzelotowa: 80 – 120 km (ale bez szyby nie jest to przyjemna jazda – bynajmniej dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Max prędkość przelotowa 120 na naprawdę dobrej drodze nie po to mam armaturkę żeby szaleć a zamiast szyby polecam integralny kask szyby to mam w auto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komornik Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 80-130 jesli jest zimno do max 100 , na dwupasmowkach do 150 pomimo zepsucia "czystości" wygłądu bedę montował szybę jak w poprzednimsprzęcie (VZ 800) :( pozdr Komornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi