Whisky Boy Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 100-120 max. Powyżej brakuje piątego biegu, ale idzie się bujnąć do 160. Jednak to już nie jazda tylko flagowanie. Najśmieszniejsze że w 92 roku Jawą TS 350, śmigałem na trasie 120-140 km/h i było zajefajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eric535 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 100-110 na virago 535.potem jak zawieje z bokowca to szyba działa jak żagiel i nieźle szarpie,zazwyczaj w kierunku rowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajko Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 normalna prędkość przelotowa to 90-100 km/h, chociaż po tej zimie to jest prędkość kaskaderska :icon_biggrin: autostradowa to ok 130, powyżej żadna przyjemność z jazdy. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jak wynika z powyższego, to generalnie 120 i max 140 km/h.Jednakże 90% opinii pochodzi od motonitów ujeżdżających maszyny poniżej 1000 cm sześć.A co np. z XVS 1100, VTX 1300 i 1800 i innymi?Jak tam sprawa się przedstawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 A co np. z XVS 1100, VTX 1300 i 1800 i innymi?Jak tam sprawa się przedstawia?VTX 1800120-140 w porywach, przy wyprzedzaniu 160. Tyle tylko, że póki co nie mam szyby w moto i w kasku i przy 160 oczy wysychają :icon_biggrin: i nadgarstki dają znać o sobie. Ale sama prędkość nie daje tyle radochy co przyśpieszanie od 120. vIrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenobing Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Bez szyby to w granicach 120-150, wiadomo walka z wiatrem.... choć na autostradzie ostatnio pojawilo sie 180.... ;-) przez moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Pełny luzik 100>110Mały dyskomfort 120>130Duzy dyskomfort 140>150Walka :icon_biggrin: 150>180Jeżdże bez szyby po dłuższej trasie troche boli kark i nadgarstki ale to pryszcz :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 W 535 standartowo czyli ok. 110km/h , BigSister 1100 najlepiej mi pasuje 120-130 (można więcej ale wtedy obroty jak dla mnie troszkę za duże) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Najprzyjemniej 100 - 110 km/h. Powyzej tego strasznie czuc nierownosci i dziury w drogach i w dodatku chce zdmuchnac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 80-100km/h Zawsze z Plecaczkiem, namiotem, kuchenką itp.VZ800 DesperadoNa autostradzie 110-120 Przy 140km/h nogi odlatują na boki PozdrawiamKrzysiek Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 pełna kultura bez szyby i kierownica 120 cm to80- 100 km/h potem patszałki zasychająA dla silnika luzik bo na 1/5 gazu nawet nieZ szybą jeszcze zobaczę ale planuję tak do 120 km/hTo w końcu ma być relaks a nie falowanie na wietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Gdybym miał tempomat zatrzymałbym go na 110 na większości tras.Wyjątek to nudne autostrady - tutaj 160. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki454 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Turystyk tak 140 - 200 ale na chopperku nawet z pojemnością powyżej 1L i jeszcze bez szyby to nimiłe uczucie zjeżdżania z moto (dlatego amfiteatralne kanapy) . Frajdę daje dopiero jak widzisz pocącego się w katamaranie gostka wyciskającego z silnika resztki mocy a ty mu odjezdżasz spoko do przodu pomrukując V.Poza tym Panowie co z dumnym przejazdem? Przecież chopper to nie ścigacz. i nie wypada brzęczeć na drodze. Dla mnie to max 120 na polskiej ( dobrej?) drodze i nie na poczatku sezonu. Poczekac należy na załatanie dziur bo to strasznie szkodzi amorkom oraz ząbki mogą stracić szkliwo. Zależy to tez od wieku (rozsądku?).i własnych potrzeb podnoszenia adrenaliny. Poza tym wszystkim należy docenic innych "uzytkowników", którzy własnie wtedy muszą wyjechać z bocznej drogi. Czasem zdarzyło mi się poczuć strumyczek potu na plecach po takich manewrach (oby nie kleks) :P . Ale dość tych dywagacji. BYLE DO WIOSNY!!!!!!!!!Pozdrawiam Jurek :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Turystyk tak 140 - 200 ale na chopperku nawet z pojemnością powyżej 1L i jeszcze bez szyby to nimiłe uczucie zjeżdżania z moto (dlatego amfiteatralne kanapy) . Frajdę daje dopiero jak widzisz pocącego się w katamaranie gostka wyciskającego z silnika resztki mocy a ty mu odjezdżasz spoko do przodu pomrukując V.Poza tym Panowie co z dumnym przejazdem? Przecież chopper to nie ścigacz. i nie wypada brzęczeć na drodze. Dla mnie to max 120 na polskiej ( dobrej?) drodze i nie na poczatku sezonu. Poczekac należy na załatanie dziur bo to strasznie szkodzi amorkom oraz ząbki mogą stracić szkliwo. Zależy to tez od wieku (rozsądku?).i własnych potrzeb podnoszenia adrenaliny. Poza tym wszystkim należy docenic innych "uzytkowników", którzy własnie wtedy muszą wyjechać z bocznej drogi. Czasem zdarzyło mi się poczuć strumyczek potu na plecach po takich manewrach (oby nie kleks) :P . Ale dość tych dywagacji. BYLE DO WIOSNY!!!!!!!!!Pozdrawiam Jurek :icon_biggrin: Aż załatają dziury??A to oni je łatają??!! :P A co z koleinami??!!Jak masz takich drogowców co łatają to podeślij ich u mnie jak zaznaczą dziury to jest dobrze!!Nie chcę być niemiły ale niech każdy odpowiedzialny za łatanie dziur w tym kraju straci podwozie na jednej z tym o średnicy 0,5 m w swoim sportowym wozie co kupił za przekręcanie pieniędzy i niech mu odrazu kręgosłup się połamie!!Normalnie nerw mnie złapał, ale ten temat o dziurach jóż był, eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Dla mnie niepojęte :P jak wy umiecie lecieć ok. 120 w kasku bez szybki i gogli :icon_biggrin: Raz jechałem bez kasku 70/h i oczy mi się szkliły :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi