Siaśka Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 :twisted: a mój sobotni filmik gotowy, jak zwykle u Fugazi'ego: http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/20041106/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 jak plecaczek potrafi świetnie wyczuć intencje kierowcy to wcale nie jest tak źle ja nie narzekam dobrze wyszkoliłem swój Plecaczek i jestem zadowolony To prawda, wyszkoliłeś świetnie - masz jakieś tajemnicze sposoby - zdradź kolegom!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Eeeee tam negatywnie odrazu... Mój GS całkiem całkiem reaguje... Lepiej sie trzyma w zakrętach... A jazda z tak wyszkolonymi plecaczkami jak Ty czy Siasia to czysta przyjemność Z Toba przytarłem pierwszy raz w życiu buta w zakręcie, a z Siasią wykonaliśmy skok (nieplanowany wprawdzie) przez przejazd kolejowy Tak więc nie przesadzałbym z tą uciążliwością Miło mi to słyszeć :P Widzę teraz, że to jednak nie jest taka całkowita tragedia i jak ktoś stwierdził "usługa transportowa" :P Mnie się z wami bardzo fajnie jeździ :evil: Może ZygZak trochę inaczej reaguje (szczególnie z uwalonym amorkiem, hihi), ale chyba twój osobisty driver nie narzeka :buttrock:Jak do tej pory, to tylko troszkę się krzywi od czasu do czasu 8) , zwłąszcza, jak go ktoś moim osobistym driverem nazywa :lol: :evil: :lol: A co do amorków, ot ja już sienie wypowiadam :ehz: dobrze wyszkoliłem swój Plecaczek i jestem zadowolonyCo prosze :?: :!: :?: Wyszkoliłeś :!: :?: :!: Oj, ja Ci jeszcze pokażę :!: :P :!: :P "wyszkolony" plecaczek :twisted: Ruff - owszem, miałeś rację, nawet nie tak bardzo narzeka... tutaj :twisted: ale uważaj, ob podpadasz takimi tekstami :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Szereny:po pierwsze primo: "usługa transportowa" jest wtedy gdy sie wiezie chłopa :buttrock:po drugie primo ( :P ): o narzekaniu osobistego drajwera to nie ja pisałem tylko... aaaaa nie bede skarżył :P, więc nie wiem z czym podpadam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 po drugie primo ( :P ): o narzekaniu osobistego drajwera to nie ja pisałem tylko... aaaaa nie bede skarżył :buttrock:, więc nie wiem z czym podpadam ??To prawda, wyszkoliłeś świetnie - masz jakieś tajemnicze sposoby - zdradź kolegom!! O to mi chodziło :!: Czyżbyś TY też dołączał do spisku "szkolących" :?: :!: :?: A to, że o narzekaniu drivera... o przepraszam, osobistego drivera ( :twisted: ), nie Ty pisałeś, to wiem, ale chyba zaznaczyłam wyraźnie w poście kogo cytuję. Jak nie, to mnie proszę poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 hihih no może to zabrzmiało jak wytresowanie ale mi chodziło zgoła o co innego poporostu czeba nauczyc pasarzera-ke kilku czynności kture są niezbedne do przyjemnej jazdy we dwoje i tyle hihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 chyba zaznaczyłam wyraźnie w poście kogo cytuję. Jak nie, to mnie proszę poprawić.W takim razie nie rozumiem tego:Ruff - owszem, miałeś rację, nawet nie tak bardzo narzeka... Ale ja nie jestem kompatybilny z kobietami na płaszczyźnie komunikacyjnej :buttrock:To może ja opowiem dowcip o gasce Balbince?- Alez wodzu co wódz !A to ja przepraszam...TUP TUP TUP TUP TUP ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 1).wodz)-To moze ja opowiem dowcip2)-Ten o gasce balbince??3)-No wodzu! Co wodz!! przynajmniej wg. mnie to tak idzie-mzoe ktos sprawdzic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 Zdziwiłbyś się, jak moto negatywnie reaguje na dodatkowy ciężar. Eeee... bejbe się chce wymigać, albo mnie spławić? :twisted: W ogóle to jaki ciężar.... gdyby Pudzianowski ze mną jechał to może były by jakieś minimalne kłopoty. :P Jeździłem już z różnymi pasażerami i nawet z tymi niewyszkolonymi nie było kłopotów.Co dopiero z Tobą, wprawiona w bojach :P :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 8 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2004 No Panowie i Plecaczki, zbliża sie wtorek więc standardowe pytnie : Czy jutro sie gdzieś spotykamy?? Nie sądze aby ktoś miał ochote przyjechać sprzętem więc może FreePub ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 No Panowie i Plecaczki' date=' zbliża sie wtorek więc standardowe pytnie : Czy jutro sie gdzieś spotykamy??[/quote']ja niestety odpadam w tym tygodniu. Mam zapie**ol w pracy a w srode najazd rodzicieli.Wiec milego spotkania.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Dobra, po koleji: Ruff - szczerze, to sama musiałam kilka razy prześledzić posty, żeby się już płapać o co chodzi, bo zastanowiłeś mnie, ale teraz już wszystko wiem. Odnośnie narzekania mojego drive... osobistego drivera( :twisted: ), to wiem, że pisał o tym Fugazi i do niego kierowałam odpowiedź:To prawda' date=' wyszkoliłeś świetnie - masz jakieś tajemnicze sposoby - zdradź kolegom!![/quote']Co to za "szkolenie" :?: :!: :?: To ...bejbe(...) O GrIsHaCkH, teraz to już podpadłeś :!: :x :!: Nie znoszę jak się o mnie/ do mnie w ten sposób mówi/ pisze. Pomijając jednak ten "drobny" fakt, pisałam tak, bo po prostu czasami było mi trochę głupio jak widziałam, że kierowca chce sobie trochę poszaleć, a nie może, ze względu na pasażera/kę :oops: Owszem, przy mniejszych prędkościach dodatkowa osoba chyba nie wpływa aż tak znacząco na mobilność pojazdu, ale ogranicza jego możliwości przy szybszej jeździe. No, i przy pasażerce nie można pozdziwiać ;) A co do Free, to mam nadzieję, że koło 20-tej jeszcze ktoś będzie. Bo Barcie kiedyś to była porażka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziggy Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Szereny : Przy pasazerce nie mozna pozdziwiac ? Jak to ? Pewnie ze mozna, ale po zejsciu z moto huehuehue ;)No chyba ze razem lubia wygibasy na siodelku...To moze byc ciekawe . To bylo niepoprawne......dzieci.... nie czytac !!! Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Widze że tu teraz zaczynają sie ostre rozmowy!!!!Pamietajcie ze to forum publiczne ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Czesc. wy sobie tak gadu gadu...... a ja sie zastanawiam czy jest dzisiaj jakies spotkanko? jesli tak to gdzie? bo na pytanie Rozia nikt nie pisze ;) a moze sie juz nie spotykamy.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi