Skocz do zawartości

Szukam kompanów- Kraków

Gość Sylwek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a ja dzisiaj samotnie stwierdzilem ze nie potrezeba mi zabytkow, ani nic takiego i poprosty nawinalem pare winkielkow

wieliczka, gdow, lapanow, mchowka, limanowa, dobczyce, wieliczka :buttrock:

pieeekna trasa, a co sie namachalem....

pozdrawiam wszystkich!!

Hej Okrop!

Ja dzisiaj tez Wieliczka - Dobczyce - Myslenice - Wieliczka. Pewno niewiele braklo, zeby sie spotkac gdzies na trasie. Za to z Dobczyc do Myslenic przez Kornatke, druga strona jeziora dobczyckiego. Pieknie widac tam jesien. Jedzie sie laskiem, a drzewa sa czerwono-brazowe. Cos pieknego. Szkoda, ze za niedlugo trzeba bedzie odstawic moto. :buttrock:

Pozdrawiam

Heya. Ja z Orgietką tez wczoraj mieliśmy samotną jazde, zwiedzalismy forty :mrgreen: kolo Krakowa. Szkoda że nas z wami niebyło, bardzo załuje :buttrock: ale wstałem dopiero o 12 wiec zanim sie połapałem co i jak... Jak z jutrzejszym dniem - spotykamy sie na barciach? czy gdzie indziej???

no to chyba czas na zdjęcia?

zip z sobotniej wycieczki, z Mnikowa i z ogniska jest tu http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/20041023/

a z niedzieli zip plus trzy podłe filmiki tutaj http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/20041024/

kto jeszcze ma foty do pokazania?

kto jeszcze ma foty do pokazania?

Jak fotki zeskanuję zapodam Wam linka do ftpa.

W ten łykend udało mi się nawinąć 1000km. :P

Mam nadzieję, że uda nam się razem gdzieś wybrać jeszcze w tym roku.

W przyszłym to jestem pewien, że razem pojeździmy. :buttrock:

no o nastempny weekend trzeba trzymac kciuki,

ale moze do srody nie zdazy sie spierniczyc, wiec zaproponowalbym takie rozgrzanie silniczkow popoludniu wg. pomyslu artura

Jerzmanowice-Ojcow-Skala- Krakow - spotkanie 16:15 pod billa elea??

no chyba ze bedzie lalo :/ ale nie powinno (bo planujemy wyjazd :P) :buttrock:

no i nie zapominajmy o girzycku za pare miesiecy.... wtedy przegrzanie silnika nie grozi.... :P