Okrop Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 a ja dzisiaj samotnie stwierdzilem ze nie potrezeba mi zabytkow, ani nic takiego i poprosty nawinalem pare winkielkowwieliczka, gdow, lapanow, mchowka, limanowa, dobczyce, wieliczka :buttrock:pieeekna trasa, a co sie namachalem.... pozdrawiam wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristo Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 Hej Okrop!Ja dzisiaj tez Wieliczka - Dobczyce - Myslenice - Wieliczka. Pewno niewiele braklo, zeby sie spotkac gdzies na trasie. Za to z Dobczyc do Myslenic przez Kornatke, druga strona jeziora dobczyckiego. Pieknie widac tam jesien. Jedzie sie laskiem, a drzewa sa czerwono-brazowe. Cos pieknego. Szkoda, ze za niedlugo trzeba bedzie odstawic moto. :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 Heya. Ja z Orgietką tez wczoraj mieliśmy samotną jazde, zwiedzalismy forty :mrgreen: kolo Krakowa. Szkoda że nas z wami niebyło, bardzo załuje :buttrock: ale wstałem dopiero o 12 wiec zanim sie połapałem co i jak... Jak z jutrzejszym dniem - spotykamy sie na barciach? czy gdzie indziej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 spotykamy sie na barciach? czy gdzie indziej???Hmm, mam nadzieję że na Barciach bo inaczej znowu będę miał rozterki gdzie jechać.Albo dzielić czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 a na barciach od ktorej godziny jacys motocyklisci uzeduja??bo ja jak zwykle wtorek mam zajenty wieczorkiem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 a na barciach od ktorej godziny jacys motocyklisci uzeduja??bo ja jak zwykle wtorek mam zajenty wieczorkiem :/ od około 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 no to chyba czas na zdjęcia? zip z sobotniej wycieczki, z Mnikowa i z ogniska jest tu http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/20041023/a z niedzieli zip plus trzy podłe filmiki tutaj http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/20041024/kto jeszcze ma foty do pokazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 Gofry?!?!? GOFRY?!?!?!? Beze mnie?!?!?!??!?!?!?Jak tak mogliście :cry: I do Łasucha ostatnio też nie chcieliście podjechać :P Ale mimo wszystko wycieczka "przedmszalna" mnie się podobała :P I dzięki Ruff, na Ciebie zawsze można liczyć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 Sezon sie zakończył... trzeba gdzieś wyskoczyć :twisted: . Panowie (i Panie) co powiecie na wcelowanie w jakiś pogodny weekend i grupowe wypożyczenie KTMa albo dwóch w Raciechowicach?? Enduro przednia zabawa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 kto jeszcze ma foty do pokazania?Jak fotki zeskanuję zapodam Wam linka do ftpa. W ten łykend udało mi się nawinąć 1000km. :P Mam nadzieję, że uda nam się razem gdzieś wybrać jeszcze w tym roku.W przyszłym to jestem pewien, że razem pojeździmy. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 A ja nie moglam w niedziele posmigać :buttrock: (szkoła :P )Czasami życie jest okrutne :cry: a zdjęcia wyszły superrr... Ale może w następny weekend będzie pogoda :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 no o nastempny weekend trzeba trzymac kciuki,ale moze do srody nie zdazy sie spierniczyc, wiec zaproponowalbym takie rozgrzanie silniczkow popoludniu wg. pomyslu arturaJerzmanowice-Ojcow-Skala- Krakow - spotkanie 16:15 pod billa elea??no chyba ze bedzie lalo :/ ale nie powinno (bo planujemy wyjazd :P) :buttrock: no i nie zapominajmy o girzycku za pare miesiecy.... wtedy przegrzanie silnika nie grozi.... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baby Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 a te rozgrzewanie silniczków to sobotę czy niedzielę?penie bym sie pisał ale tylko do Skały bo potem kierunek Słomniki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 A jak jutro?? Jest moze jakies spotkanie? Moze Barcie o 19?Czekam na propozycje... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 25 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2004 ja ta traske proponowalem na srode popoludniu - do soboty jeszcze kupe czasu, na srode pogoda tez nie zbyt pewna, ale jeszcze moze sie utrzymaca sobota czy niedziela to swoja droga o ile bedem w stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi