Skocz do zawartości

Szukam kompanów- Kraków

Gość Sylwek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No ! I niech nikt nie marudzi, że długo, że kasy szkoda, albo coś. Sezon się kończy i trza korzystać !!

No co ty-czy ktoś kiedyś marudził?(a jaką prędkością polecimy :mrgreen: ).Tylko cza zdążyć na msze,a co do trasy to może być nawet 300km.Jak pojedziecie tą traską to ja czekam w Stróży tam gdzie zawsze.

Pozdrawiam

Jak to sie mowi : "No to żeśmy zaszaleli"....

I w ten oto sposob, wracajac z krakowskiego smigania, wywalilem

pierwszego w zyciu szlifa (miales racje Ruff, jest slisko, hehehe :) ) .

Stalo sie to przy zawrotnej predkosci 15 km/h na malym rondku....

ehhhh, musialem wracac na jednym biegu a i noga nie miala sie gdzie podziac

bo urwalo mi podnozek, buuu.... Chyba wkrece srube (XTR :buttrock: hehehe )

Mam to juz za sobą i jest gites :)

W zwiazku z tym nie bede na mszy, a tak bardzo chcialem.

Nooo chyba ze pognam mojego malca w tamte strony ;)

PS. Gdzie w Kraku spawaja tanio i dobrze aluminium ?

Najlepiej gdzies w Podgorzu.

Pozdro !!

......chcialem ci pozyczyc moja suczke ale jak ja spytalem o zdanie to powiedziala ze to tak samo jak bym ja sprzedał.... wiec sam rozumiesz.....

aaa i jeszcze szeptala mi cos ze jej sie nie podobasz... i nie chce cie wozic...

hm.. gadasz z motorkiem?

chyba musimy sie udac to specjalisty z kozetka :)

mowi cos tam po swojemu.....ja ją rozumiem....

ta, chyba morsem z ixil'a :)

a tak na serio: moturow i kobiet sie nie pozycza, choc co do kobiet to nie jestem pewien ;)

Zdrówko

(ps. nie, nie jestem szowinista :buttrock: )

Spotkanie w Myślenicach o 9:50. Wyjazd z Myślenic o 10:00 do Rabki' date=' tam przejazd po sławetnych winkielkach tam i nazad i dalej na Mszanę Dolną i Limanową. Po oszacowaniu czasu albo dalej na Nowy Sącz, Rożnów i Brzesko, albo od razu na Nowy Wiśnicz, Bochnię i do Krakowa. [/quote']

Mnie się ta trasa bardzo podoba ;)

Ja głosuję za nią!!! Chociaz niektóre ŁASUCHY mogą chcieć jechać do Bukowiny na słodycze :) Ale może ich przekonamy...

W Myslenicach proponuję się spotkać w okolicach dworca autobusowego. Pasuje ??

A w Kraku spotykamy się na BP na matecznym o godzinie 9:30 (ale proszę być punktualnie, a najlepiej za wcześnie, bo na 9:50 mamy być w Myslenicach) !!!

Trasę dogramy w Myślenicach.

Wszelkie ustalenia co do jutrzejszej wyprawy dzisiaj do jakiejś 17:00 bo potem nie mam netu (jakby co to kom w profilu).

brać [...] misia do spania

A co Ty z tym misiem robisz w nocy :) ;)

w ten oto sposob' date=' wracajac z krakowskiego smigania, wywalilem

pierwszego w zyciu szlifa (miales racje Ruff, jest slisko, hehehe ) [/quote']

Kurka a nie mówiłem...

Szkoda, szkoda, szkoda, ale dobrze, że przy takiej małej prędkości, a nie na obwodnicy przy 2 złotych ;)

A na nakedach sa gmole i przy takich małych wywrotkach nic nie urywa :buttrock:

Nawet przy większych nic nie urywa :D Się najwyżej ładnie ślizga na gmolu po parkingu... ;)

Ale nic to, śruba zamiast podnóżka (Xtrvfr ci podpowie jaka), wajche od biegów dopasuj z czegokolwiek (do Krzyśkowego ZygZaka pasują części od WueSKi, więc do eReFy też coś podejdzie :( ) i przylatujesz na mszę !!! A jak nie to malcem...

BTW: na tym rondzie co to niektórzy jeżdżą na nim prosto przez kopiec ?? ;)

Juz mam lepszy humor po tym moim zajsciu, hmmm, moze pojade tam malcem.... hm..albo jako plecak na Vulcanie.

Ale nic nie obiecuje, sprobuje zrobic jakis patent na zmiane biegow, moze ręczną huehuehue,

sie zobaczy !

Ruff: To to rondo, na ktorym wielu wali prosto przez metrową wysepkę hiehiehie

Pozdro !

To to rondo' date=' na ktorym wielu wali prosto przez metrową wysepkę hiehiehie [/quote']

Kurka !!! Może lepiej było walić na prosto ;)

Musze kiedyś zobaczyc co to za trefne rondo :)

W sparwe jutrzejszego wyjazdu:

Część grupy spotyka się w KRK na BP na Matecznym o 9:30 albo nawet wcześniej, a z Fugazim i (jesli dobrze pojumję) Astarte i Grishackhem na stacje benzynowej w Myślenicach koło Salonu Opla (jadąc od KRK przed Myslenicami zjazd w prawo przed salonem Opla i zaraz również po prawej stacja chyba Orlenu). Tam o 9:50 !!!

Matek: Bądź proszę na tej stacji, żebyśmy się juz potem nie musieli zatrzymywać po drodze !!!

Część grupy spotyka się w KRK na BP na Matecznym o 9:30 albo nawet wcześniej' date=' a z Fugazim i (jesli dobrze pojumję) Astarte i Grishackhem na stacje benzynowej w Myślenicach koło Salonu Opla (jadąc od KRK przed Myslenicami zjazd w prawo przed salonem Opla i zaraz również po prawej stacja chyba Orlenu). Tam o 9:50 !!!

Matek: Bądź proszę na tej stacji, żebyśmy się juz potem nie musieli zatrzymywać po drodze !!![/quote']

Myślę, że nie ma potrzeby żeby Matek jechał do Myślenic i później z powrotem, skoro przejeżdżamy koło niego i Xtr wie gdzie to jest.

Co do naszego spotkania, to dobrze pojmujesz, tylko proponuję umówić się tak, żeby grupa, która 1-sza dotrze do stacji się zatrzymała tak, żeby było widać i żeby można było w miarę szybko wskoczyć do ruchu. A przywitamy się i omówimy trasę jak już zgarniemy Matka i będzie komplet.

Ziggy: szkoda, że nie dasz rady jechać, pooglądał bym RF-kę, kombinuj coś. Powodzenia.

Do zobaczenia na trasie !! :)

CO DO JUTRZEJSZEJ MSZY:

Ci którzy zostają w Krakowie wyjazd spod Rotundy o 13.00

Na spóźnialskich czekamy z Maciachem pod Rotundą do + - 13.20 i wtedy wyjazd 2. tury.

A CO Z REKONWALESCENTEM PAVKĄ?

Przydało by się go jutro gdzieś wrzucić na pakę :mrgreen: :)

Matek: Bądź proszę na tej stacji, żebyśmy się juz potem nie musieli zatrzymywać po drodze !!!

Ok,będe na tej stacji o 9.50 i tak muszę zatankować,a nie będziemy się co po chwile zatrzymywać.Mam nadzieje że pogoda nie zrobi nam niespodzianki.

Pozdrawiam

Witam Was koledzy motocykliści jak i skuterzyści(byli/obecni)...

Dośc sporo się nie odzywałem...

Ale mam nowinę, jeszcze się nie poznaliśmy, kiedy posiadałęm Virago, choć często w kraku bywałem(lecz nie spodziewanie i tylko na kilka godzin),a już zmieniłem sprzeta(Virażka poszła w sierpniu...).

teraz ujeżdżam Suzuki burgmana400, jest to skuter(wiem wiem, zamieniłem motor, na skuter, ale każdy ma jakieś tam swoje bolaczki, niemniej jednak Virago ZAWSZE będzie u nmie w sercu...)

Teraz Burgman stoi w salonie i czeka na sezon 2005, który rozpocznę już z prawkiem, teraz nie jeżdżę, gdyż mam to zakazane... Sami rozumiecie...

Ale jeszcze takie jedno pytanko, z mojej ciekawości... Widział mnie ktoś kiedyś(lipiec-sierpień) w krakowie jak jechałem Virażką?? http://www.bikepics.com/members/kubo/04virago535/ TAk wyglądało moje chromowane oczko w głowie... Ciekawe czy przemknąłem kiedyś komuś koło nosa... Lukazzz Ty nic niue mów.. Tobie na nie jednych światłąch przemykałm i uciekałem ;) hehe...

Ale teraz do rzeczy, co do spotkan, to bardzo chciałbym się z Wami ludzie spotkać, ale narazie mam taki zajob w szkole ze KICHA, pozatym po szkole zajmuję się sprzedażą ubrań motocyklowych Nitro i czasem po szkole musze jeździć na poczte i tak cąły dzień zlatuje, ale MUSZę w któryś dzień skoczyć na Wasze spotkanko, bo fajna grupa jesteście...

Myślę, że spoko luzik jest i jak tylko zcas będzie to przybywam...

Pozdrawiam, Kuba(Virago Forever...) :)

Poszukujesz ubioru, części eksploatacyjnych?

Zapraszam -> http://www.facebook.com/bimoto

http://moto.allegro....hp?us_id=681059

11111lyo.jpg

pozatym po szkole zajmuję się sprzedażą ubrań motocyklowych Nitro

hej

masz jakis cennik + zdjecia i rozmiarowke? nie znam za bardzo tej firmy,ale moze ma cos ciekawego w swojej ofercie.

szukam kurteczki dla dziewczyny - najlepiej tex.

i licze na znizke. :mrgreen:

zycze udanej wycieczki jutro. kurde, taka pogoda i cieplo - bardzo zaluje ze odwiozlem juz moto ;) :)

pozdr